Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İtalya | Serie A

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rövans Maclar varmi Kupada?
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rövans Maclar varmi Kupada?
      Evet 10. (Palermo-Milan) ve 11. (İnter-Roma) Mayıs'ta oynanacakmış rövanş maçları.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet 10. (Palermo-Milan) ve 11. (İnter-Roma) Mayıs'ta oynanacakmış rövanş maçları.
        Tesekkürler Semih
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Stankovic'ten yine müthiş bir gol.Bu adam acayip bir şey!
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Gönüllerin Şampiyonu tabi ki Napolidir. Kafaya oynamak çok yakıştı Napoliye. İnşallah önümüzd ki sezon çıtayı dahada yükseltirler.

Yorum

• stankoviç normal gol atmıyor
              TRABZONSPOR

Yorum

• Roma:1 Chievo:0

Kendi sahamızdaki bu önemli mücadeleden 3 puan çıkarttığımız için çok mutlu oldum.2.yarının ilk 10 dakikası hariç oyunun hakimi bizdik.Zaman zaman oyundan koptuk ama olsun .Pizarro ve Cassetti takımda öne çıkan oyunculardı.Attığımız gol hazırlanışı ile güzel bir goldü.Kaptan'da iyi oynadı bugün zaten Montella geldikten sonra hep iyi oynadı.Vucinic'e ise şaştım kaldım son bir ay da kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok sırf bu maçta 4 tane yüzde yüzlük gol kaçırdı.De Rossi'de büyük bir düşüş var eski heyecanı yok neden böyle oldu anlamadım.Avrupa Kupalarına katılmak için kazanmak zorundaydık ve kazandık
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Hem Inter hem de Napoli maçları oldukça zevkli oluyor
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• roma maçında kaleci doni ıslıklanıyor muydu bana mı öyle geldi?
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İnter , Roma ve Napoli maçları muhteşem zevkli geçti dönüşümlü olarak verildi muazzamdı gerçekten futbola doyulan tek lig İtalya ligi.

Kırmızı kartlar , penaltılar , defans hataları , kavgalar , frikik golleri herşey vardı maçlarda.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        roma maçında kaleci doni ıslıklanıyor muydu bana mı öyle geldi?
                        Evet bir ara ıslıklandı sonra alkışlandı bende anlamadım ne olduğunu
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Brescia 0 Milan 1
                          Maç sonucu
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Napoli için şampiyonluk ümitleri yok oldu desek yeridir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dakika 18 Juve penaltı kazandı.
                              Del Piero vuruyor ve golü atıyor. Dakika 19 Juventus 1 Catania 0

Üst oynamıştım erken gol olması güzel oldu
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Totti ve Del Piero'nun heykeli dikilsin İtalya'da.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim