Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk futbolunu küçümsemesine veya taktik noktasındaki noksanlıklara değinmesine hiçbir şey demeyeceğim ama Leipzig ile Trabzon'u karşılaştırırken şunları söylemiş:

"Mevcut duruma Trabzon ve Leipzig iki farklı dünya. Trabzon'da benden selfie veya imza istenmeden gidebileceğim bir yer yoktu - en sonunda bu kadar çok gol attığımda bu durum çılgınlığa dönüştü. Bu bir yandan güzeldi, ama diğer yandan buraya geldiğimde bir rahatlama oldu. Biz Norveçliler biraz Almanlara benziyoruz ya da tam tersi, Almanya'daki şeyler bana çok tanıdık geliyor. Burada herkes huzur içinde bırakıyor."

*

Ararsın bu sevgiyi Alexander efendi...
    Zamanında söylenilenler bize vay be.
    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• bu adamın numarasını yayan kimse tam bir gerizekalıdır

Yorum

• Bu olay için geldim foruma. Nasıl rezil olduk ama. Burada yazdık bu adam kaçarak gitti. Hiç birinizi sevmiyor diye. Omurgalı olun dedik. Dilencilik yaptınız. Yok Ahmet Ağaoğlu oyun oynadı öyle gitti falan diye komplo teorileri ürettiniz. Z kuşağının profili budur arkadaşlar. Adam yazmış yönetim bir şey yapmıyor biz yapıyoruz diye. Yaptığı şey sosyal medyadan mesaj atmak. 2 milyon mesaj atmak yerine 2 milyon Euro toplamaya çalışın bakalım. Kaç kişi katılıyor. Görelim. Çocuk oyuncağı geliyor size bu paralar. Acil #GoToFener başlığı altında toplanıp had bildirmek gerek bu futbolcu müsveddesine.

Yorum

• Arkdaşlara katılıyorum Sörloth parayı az buldu, mesaj işlerine karnım tok diyor. Bizimkiler reklamın iyisi kötüsü olmaz derdinde bence iyi iş çıkardılar birçok basında yer aldık. Ana hedef Meling, haber gitmiştir kendisine. Gerekirse her transfer dönemi Sörloth konuşulmalı nasıl Trabzonspor'dan Alman devine gittiği her dönem tekrar tekrar hatırlatılmalı. Gelecek oyunculara örnek olur. 1 ay sonra kimse, sizin bu eziklik psikolojisinde rezil olduk vs. laflarınızı hatırlamaz merak etmeyin.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu olay için geldim foruma. Nasıl rezil olduk ama. Burada yazdık bu adam kaçarak gitti. Hiç birinizi sevmiyor diye. Omurgalı olun dedik. Dilencilik yaptınız. Yok Ahmet Ağaoğlu oyun oynadı öyle gitti falan diye komplo teorileri ürettiniz. Z kuşağının profili budur arkadaşlar. Adam yazmış yönetim bir şey yapmıyor biz yapıyoruz diye. Yaptığı şey sosyal medyadan mesaj atmak. 2 milyon mesaj atmak yerine 2 milyon Euro toplamaya çalışın bakalım. Kaç kişi katılıyor. Görelim. Çocuk oyuncağı geliyor size bu paralar. Acil #GoToFener başlığı altında toplanıp had bildirmek gerek bu futbolcu müsveddesine.
            +1

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu adamın numarasını yayan kimse tam bir gerizekalıdır
              o zaten ayrı bir facia.

Yorum

• Adam bonaldı.

(UEFA)

Yorum

• Trabzonspor taraftarları, geçen sezon Almanya'nın Leipzig takımına transfer olan Norveçli golcü Sörloth'un takıma tekrar dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.
                  Bordo-mavili taraftarlar, Sörloth'un sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafa 1,5 milyonun üzerinde "Come to Trabzonspor-Trabzonspor'a gel" yorumu yaptı.
                  Kampanya ile ilgili kişisel hesabından paylaşım yapan Sörloth, "Merhaba Trabzonspor taraftarları, Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık." ifadelerini kullandı.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• RB Leipzig forması giyen Alexander Sörloth'un merakla beklenen geleceği netlik kazandı. Bundesliga ekibi, Norveçli golcüyü İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad'a 1 yıllık kiraladı.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fener'e geçmiş olsun.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Kral'a hayırlı uğurlu olsun başarılı olmasını dilerim

Ayrıca bahsedilen ücretlere fenerbahçe havada kapardı. Tercih etmediği için de ayrı teşekkür ederim

Yorum

• başarılı olmasını dilerim

(UEFA)

Yorum

• Vay be. Vizyona bak. Kim ne derse desin, Sociedad'a giden loser'dır.

Bize gelmedin hadi, bari FB'ye git. Kendisi açısından söylüyorum. Yoksa gitmesini ben de istemem ama FB nere R Sociedad nere.

Ne yapacan, oradan Barça'ya mı zıplayacan.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay be. Vizyona bak. Kim ne derse desin, Sociedad'a giden loser'dır.

Bize gelmedin hadi, bari FB'ye git. Kendisi açısından söylüyorum. Yoksa gitmesini ben de istemem ama FB nere R Sociedad nere.

Ne yapacan, oradan Barça'ya mı zıplayacan.
                                Sociedad'a gitmedi, İspanya ligine gitti. Göz önünde olan bir ligde oynamak istemesi normal.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X