Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rezalet durumdasin rezalet
      gelsen su an zirveye oynardik hatta sl ne giderdik ahh ulan

Yorum

• Uzun zaman sonra 11'de. Senin için izleyeceğiz kral.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun zaman sonra 11'de. Senin için izleyeceğiz kral.
          Nagelsman hocayım diye ortalıkta geziniyor. Ne oynuyorlar anlamıyorum. Önde forvete ihtiyaç yok ki bu adamlarda. Arkadakiler şut atsın diye ön tarafa amele koymuşlar bir tane ne pas atıyorlar ne orta kesiyorlar.

Sörloth sıkılıp geldi aldı %100lük pas verdi Nkunku uzaya vurdu topu. Çok sıkıcı bir takım. Böyle oynayacaksan git suarez gibi firmino gibi birini bul. Bu oyunla lewa bile olsa iş yapmaz.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nagelsman hocayım diye ortalıkta geziniyor. Ne oynuyorlar anlamıyorum. Önde forvete ihtiyaç yok ki bu adamlarda. Arkadakiler şut atsın diye ön tarafa amele koymuşlar bir tane ne pas atıyorlar ne orta kesiyorlar.

Sörloth sıkılıp geldi aldı %100lük pas verdi Nkunku uzaya vurdu topu. Çok sıkıcı bir takım. Böyle oynayacaksan git suarez gibi firmino gibi birini bul. Bu oyunla lewa bile olsa iş yapmaz.
            Aynen. Bu yüzdendir ki sözümü tutmayıp Manu maçına geçtim
            Bundesliga atmosferinden stat yapılarına baya izlenesi bir lig ama Leipzig değil.

Yorum

• Püüüüüüüüü Akşam akşam zarara soktu beni.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Yazık gerçekten. Şu takıma boşuna forvet almışlar.

Bu arada Sörloth zorluyor bugün atacak ama birazdan kenara alır Nagelsmann.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Galibiyet golünü attı. 0-2den dönüp 3-2 yendiler.
                  Oyuna girdikten sonra sol açık/forvet gibi oynadı. Yancı gibi takılıyor gol noktalarından uzak kalıyor yazarım diyordum izlerken. Sonra merkeze geçti attı golü.

Yorum

• Atar abi her türlü atar. Almanlar oynatmaya devam etsin atar maalesef. Büyük topçu, her şey var adamda.

Yorum

• hahahaha şçrlotttttttttttt..
                      tahmin ettim bu maçın kahramanı olacağını..
                      ve 1 asisst ve son dakika golü..
                      en az 5 defa elini kaldırdı pas alamadı..
                      buna rağmen maçın adamı oldu..

bizden giden Yazıcı ve Şörlot kalitelerini gösteriyor..ikiside şampiyonlupa oynuyor..
                      daha önceki maçlarıda kötü oynamadığını söylemiştim..önemli olan iyi oyun sonuç sonra gelir..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hahahaha şçrlotttttttttttt..
                        tahmin ettim bu maçın kahramanı olacağını..
                        ve 1 asisst ve son dakika golü..
                        en az 5 defa elini kaldırdı pas alamadı..
                        buna rağmen maçın adamı oldu..

bizden giden Yazıcı ve Şörlot kalitelerini gösteriyor..ikiside şampiyonlupa oynuyor..
                        daha önceki maçlarıda kötü oynamadığını söylemiştim..önemli olan iyi oyun sonuç sonra gelir..
                        Fenerin dalavere transfer ücretleriyle yolladıgı oyuncuların tamamı patladı verdikleri kuluplerde. Josef, guliano, Vedat, elif elmas. Alayı patladı. Bizim yolladıgımız adamların neredeyse hepsi müthis katkı veriyor-verecek. Bu avrupa kulupleri acısından bir done olmalı gelecek transfer dönemleri icin. Fenerden oyuncu alan batar, bizden alan yaşar.

Yorum

• nesineden izlerken asist başkası yapmış gibi gördüm. sabahtan beri 1 gol 1 asist yapmadı diye kuduruyordum. Youtubedan özeti tekrar izleyince gördüm asisti de varmış.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Golleri kimin attığına bakmadan , aman poulsen atmasın aman forsbergin frikiği girmesin diye izledim özeti galibiyet golünü atarak bu sefer beklentimizi boşa çıkarmadı

Yorum

• Bakınız dün gece Leipzig-Gladbach maçını bizim hakemlerden biri yönetseydi Sörloth'un son dakika golünü iptal edebilirlerdi..Tam orta kesilirken Sörloth hafifçe önündeki rakibi elleriyle dürtüyor ama rakibin pozisyonunu bozacak bir şarj olmadığı için Alman hakem Gladbach'lı oyuncuların yoğun itiraz ve yaygarasına rağmen oralı olmuyor..Zaten vuruş esnasında rakiple Sörloth'un arasında mesafe de var faul çalınması imkansız ama bizim hakemlerin yüzde 99'u rakip oyuncuların kopardığı fırtınaya kapılarak VAR'a gidip o hafif itmeyi kusurlu hareket sayıp golü iptal ederdi..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Adamı LW olarak kullanıyorlar.

Bu adam WAka değil ki

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X