Patlamaya devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralık gerı alır mıyız ?
gs onyekuru ııcın yapınca oluyor ,
bjk dembaba ıcın yapınca oluyor da
biz sorlotu sattıktan sonra kıralık gerı ısteyınce neden olmasınTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gidisle öyle olabilir bence de ama yazin avrupa sampiyonasinin oynanmasi gerek... geri gelme olasiligi bir hayli artar o durumda, yoksa çok da önemsemeyebilirİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNorveç katılamadı ki turnuvaya oynansa nolacakTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeeeyyy.... pplay off maçlari falan yok muydu, oynandi da elendiler mi ? salakolar, o zaman hayatta dönmez gibi, anca belki devre arasina kadar hiç süre almazsa ve biz kendimizi ilk siralara yakin atarsak....İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
KAP açıklamasında "Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır" ibaresinden sadece satışı kapsadığını düşünmüştüm ama Ağaoğlu'nun açıklamasına göre bu madde kiralama durumu için de geçerliymiş. Ben yine de Leipzig'in bu kadar yatırım yaptığı bir oyuncuyu öyle dillendirildiği gibi 6 ay ya da 1 sene sonra kiralayacağını düşünmüyorum. Ha oyuncu çok genç olmuş olsa belki pişmesini isteyebilirlerdi ama Sörloth için öyle bir durum da söz konusu değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
Gelse dahi o eski bağ çok zor kurulur.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
- Alıntı
Yorum
-
maçta kötü değildi bence, ilk yarı 2 tane çok güzel asist pası verdi.
2 temel sorun var bence .1.cisi yeterince beslemiyorlar pasla, 2.cisi takımı shorlot'u tanımıyor.
devre arası kiralıyorsalar direk şimdiden girişimlere başlamamız lazımSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum