Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Patlamaya devam.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bugün siftahını yapıyor.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kiralık gerı alır mıyız ?
        gs onyekuru ııcın yapınca oluyor ,
        bjk dembaba ıcın yapınca oluyor da
        biz sorlotu sattıktan sonra kıralık gerı ısteyınce neden olmasın
        bu gidisle öyle olabilir bence de ama yazin avrupa sampiyonasinin oynanmasi gerek... geri gelme olasiligi bir hayli artar o durumda, yoksa çok da önemsemeyebilir
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu gidisle öyle olabilir bence de ama yazin avrupa sampiyonasinin oynanmasi gerek... geri gelme olasiligi bir hayli artar o durumda, yoksa çok da önemsemeyebilir
          Norveç katılamadı ki turnuvaya oynansa nolacak
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Norveç katılamadı ki turnuvaya oynansa nolacak
            eeeyyy.... pplay off maçlari falan yok muydu, oynandi da elendiler mi ? salakolar, o zaman hayatta dönmez gibi, anca belki devre arasina kadar hiç süre almazsa ve biz kendimizi ilk siralara yakin atarsak....
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eeeyyy.... pplay off maçlari falan yok muydu, oynandi da elendiler mi ? salakolar, o zaman hayatta dönmez gibi, anca belki devre arasina kadar hiç süre almazsa ve biz kendimizi ilk siralara yakin atarsak....
              Play offta Sırbistana elendiler en son, Sörloth’un yolu daha geçmez buradan hic boşuna ümitlenmeyelim
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Istanbul basini 6saraya yaziyor marcao ile guya takas edilecekmis
                Yalan haberler

ama
                sorloth sezon sonu gider
                daha gol
                katkisi yol
                Sezon sonu 10 golu gecmez buyuk ihtimal

Yorum

• Instagram'da anca antremanda attığı golleri paylaşıyor, 1 sene daha kalmalı ve direk 11 oynayacağı bir takıma gitmeliydi.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sezon sonu bu arkadaslar yine burada olsun.

Yorum

• KAP açıklamasında "Futbolcunun ileriki dönemlerde Türkiye'ye transferi söz konusu olması durumunda kulübümüz öncelikle alma hakkına sahip olacaktır" ibaresinden sadece satışı kapsadığını düşünmüştüm ama Ağaoğlu'nun açıklamasına göre bu madde kiralama durumu için de geçerliymiş. Ben yine de Leipzig'in bu kadar yatırım yaptığı bir oyuncuyu öyle dillendirildiği gibi 6 ay ya da 1 sene sonra kiralayacağını düşünmüyorum. Ha oyuncu çok genç olmuş olsa belki pişmesini isteyebilirlerdi ama Sörloth için öyle bir durum da söz konusu değil...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yapmayın arkadaşlar kisa vadede sorloth bir daha Trabzon'a adımını atmaz , 30'undan sonra belki... Ben ayrıca kısa zamanda gollerine başlayacağını da düşünüyorum...

Yorum

• Gelse dahi o eski bağ çok zor kurulur.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Kral iken su an prenses oldun kendine de bize de yazik ettin

Yorum

• Yine hayal kirikligi yaratti
                              galiba ilk defa lig macinda ilk 11 de basladi 2. Yari baslamadan cikarttilar
                              frankkfurta karsi 1-0 yenik durumdalar
                              sorlit bu gidisle sezon sonu postalanir

Yorum

• maçta kötü değildi bence, ilk yarı 2 tane çok güzel asist pası verdi.

2 temel sorun var bence .1.cisi yeterince beslemiyorlar pasla, 2.cisi takımı shorlot'u tanımıyor.

devre arası kiralıyorsalar direk şimdiden girişimlere başlamamız lazım
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X