Çok ayıp etti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam zamanında kendi evlatlarımız satmadı mı bizi? ogün-abdullah. elin yabancısının gitmek istemesi son derece normal ki sörlant şu anda dünya capında bir futbolcu ve lepzing'e giderse dünya futboluna kendini ıspat ettirebilir. onun icin adamın geleceği ile oynamaya gerek yok. 16m euro kazandırıp gitsin.
Gelirsin adam gibi ben gitmek istiyorum dersin olur biter. Tenezzül edip şehre bile dönmemek de neyin nesi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitmek istemesine bir şey diyen var mı?
Gelirsin adam gibi ben gitmek istiyorum dersin olur biter. Tenezzül edip şehre bile dönmemek de neyin nesi.
ne olursa olsun kiralık bir topcudan 16m euro kazanmak büyük başarıdır. bu para ile çok iyi 3 topcu alınır (santrafor-10 numara-merkez)
- Alıntı
Yorum
-
Şimdi bütün suç sende mi yani))
Kendi başarısızlığına kılıf uydurmak isteyenler bütün suçu senin üstüne atar yırtar.
Sana gram kızmıyorum.
Oyuncuya göre hareket edilmeyeceğini bu yaşına kadar öğrenemeyen adam başkanlık yapmasın bi zahmet.
Buraktan yedin Yusuftan yedin Novaktan yedin Sosadan yedin.
Bari bundan yemeseydin.
Neyse dinleyelim kul ahmetin ceketini.
- Alıntı
Yorum
-
tam bir karaktersiz bunun başlığını kapatın gitsin açık kalması bile takıma ihanet. adamın sözleşmesi olduğu halde maça çıkmıyor.
lan seni trabzonspor almadan önce dünya da tanıyan yoktu gittiği takımlarda 3.forvet olarak yedek bekliyordun.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 13.09.2020, 22:44.
- Alıntı
Yorum
-
Dünün kesinlikle en büyük suçlusu kendisi ve nankör tavrıdır. Gitmek istiyosan da tabiki git hakediyorsun ama gel maçına çık oyununu oyna sabote etmeye ne hakkın var seni küllerinden doğuran takımı? Bir maç için bile olsa?
Koca bir hayal kırıklığı. Arka sayfada oyuncuya güvenip hareket etmek temalı mesajlar yazanlar var. Komiğime gidiyorneye güveneceksiniz pardon?
Yolu yordamı olmalı bu işlerin insani açıdan her şeyden önce. Bir yılda seni uefa resmi sayfasının bile king of the north şeklinde tanımlayabileceği seviyeye gelmene yardımcı olan takım arkadaşlarınla vedalaşmaya bile tenezzül etmiyorsun
- Alıntı
Yorum
-
Biz diğer takımlar ile anlaşana kadar gelip antremanlara ve maçlara çıkmalıydı.
para kazandırıp gitmesi önemli. yerli yabancı fark etmez ederini bulan hemen gitmeli. fakat biz yerini doldurma sorunu yaşıyoruz işte...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Her sevdiğimiz , baş tacı ettiğimiz , ağzımıza ederek defolup gidiyor.Tamam gitmek isteyebilirsin eyvallah da bu kulüp senin elinden tuttu , şu hale gelmeni sağladı.Özgüven kazanmana vesile oldu..Bu mudur yani ? İnşaallah gittiğin yerde huzur bulmaz , yedek kalırsın..
- Alıntı
Yorum
-
Bu adam geçen sezon geldiğinde herkes nereden çıktı dedi, adam oynadı kral oldu.
Böyle bir adamı çok paraya okutmak vardı ama yine de bir çok yönlü kazanç bizim için. Hem pr oldu hem para kazandıracak net yönetim başarısı, gitmek istemesini de anlıyorum gönlüm razı olmasa da yolu açık olsunÜzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp binâsında kendisine plaket takdim edilip güzel bir şekilde uğurlanmalı. Hiçbir oyuncumuzla ayrılmayı beceremiyoruz, doğru işleri kulüp geleneği hâline getirmek şart.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum