Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kredisi vardı. yapacak bir şey yok.

bu 2 haftanın puan kayıplarının 1 numaralı sorumlusudur gözümde.

asıl suç bu haline rağmen (sakat herhalde) 90dk oynatan teknik heyetin.

buraya kadar büyük oranda o getirdi.

yapacak bir şey yok.
    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• performans düşüşü sürüyor skor yapmasına rağmen bu net
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bugün daha istekliydi ama takım o kadar ruhsuz ki. Diziliş diziliş diye bir yerini yırtıyordu herkes. Şimdi evet dizilişe riayet var ama ruh yok. Öyle noktaları dizerek çizgi gibi durarak takım olunmuyor.
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• sörland'ın zirve yapan değeri her hafta düşüyor malesef. bu gidişler 15m euro yu zor görecek.

Yorum

• Sezon basinda bos kaleye gol atamayan forvet demistim. Bunu yazarken amacim sadece kaybettigimiz mactan sonra en kotu oynayan oyuncularimiza saran klasik yapimdi, yani ciddi degildim. Sinirliyken en agir sekilde elestiririm, hic acimam.

Ama bu kez ciddi ciddi yaziyorum, zor goller atabiliyor ama bos kaleye gercekten absürd bir sekilde gol atma problemi var.

Alanya macinda sag ayakla, bu macta kalenin agzindan sol ayakla maci 2-0 a getirecek pozisyonlarda bizi fena yakti, oyle boyle degil. İşte bu kritik anlarda farki acacak oyuncu Wakayeme reisti. Cok yanlis zamanda sakatlandi, adam affetmiyor ve rakibin gardını dusurmemizi sagliyordu.

Sorloth maci kopartacagimiz anlarda bu kritik pozisyonlari harcamasa maclar 2-0 olacak ve belkide şu an sampiyonluga gidiyoruz diye sevincten dağı taşı agaçları opuyor olacaktik.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 2 haftadır bomboş kaçırıyor

Yorum

• son iki maçtır çok çok yorgun gözüküyor tamamen oyundan düşüyor ve onu kenera alamıyoruz.

bu yorgunluk işini çözmemiz lazım
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezon basinda bos kaleye gol atamayan forvet demistim. Bunu yazarken amacim sadece kaybettigimiz mactan sonra en kotu oynayan oyuncularimiza saran klasik yapimdi, yani ciddi degildim. Sinirliyken en agir sekilde elestiririm, hic acimam.

Ama bu kez ciddi ciddi yaziyorum, zor goller atabiliyor ama bos kaleye gercekten absürd bir sekilde gol atma problemi var.

Alanya macinda sag ayakla, bu macta kalenin agzindan sol ayakla maci 2-0 a getirecek pozisyonlarda bizi fena yakti, oyle boyle degil. İşte bu kritik anlarda farki acacak oyuncu Wakayeme reisti. Cok yanlis zamanda sakatlandi, adam affetmiyor ve rakibin gardını dusurmemizi sagliyordu.

Sorloth maci kopartacagimiz anlarda bu kritik pozisyonlari harcamasa maclar 2-0 olacak ve belkide şu an sampiyonluga gidiyoruz diye sevincten dağı taşı agaçları opuyor olacaktik.
                  Yalniz o pozisyon cidden cok zordu. Top bayaa sert geldi.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Oyun sistemi geriden ileriye bodoslama top şişirmek olan takımda yine de iyi gol atıyor adam. 1,95'lik adama habire 40-50 metre deparlık top atıp haymana beygiri gibi koşturursan bir yerden sonra o bacaklar o cüsseyi taşımakta zorlanacaktır. Vuruşları dengesizleşir ve gücü azalır. Bu adama sağdan soldan kafasına top atamıyorsan suçu birazda işini yapamayan diğer oyuncularda ve bunları göremeyen teknik ekipte arayacaksın.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Gol kralı.

(UEFA)

Yorum

• IKinci yari itibariyle oyun sisteminde ortaya cian aksakliklar bu oyuncunun da form durumuna yansidi. yorumlari okuyorum ve insanlarin bir oyuncuyu nasil elestirmemesi gerektigini görüyorum.
                        özellikle bir tanesi ilk geldiginde elestirmismis ancak o zaman ciddi degilmis ancak simdi ciddiymis ve gercekte cok kötü oyuncuymus. nasil bir mantik yürütmeyle böyle bir döüs yapmis anlayabilmis degilim. bu arkadas lig baslarken yazdigi yorumla birlikte durdugu yerde 360 derecelik bir dönüs yapmaya baslamis ve son geldigi nokta sezon basinda yaptigi ilk yorum.

kac mactir sörlöth yanliz kaliyor. önceki macta wakaninj yokluguna gecen macta Ekuban katildi ve Sörloth ilerde yanliz kaldi.
                        Bizim anlamadigimiz sey herseyin bir oyuncuyla bitmeyecegi ve bir oyuncuya bagli olmadigi. takimda kilit oktalarda oynayan oyuncular, iki abdulkadir ve guilherme o kadar formsuzlar ki ileriye top tasiyamiyoruz, uzun toplarda da Sörlöth top indiriyor ancak ekuban ve Wakanin yoklugunda ileride cogalamiyorz. cünkü ne Ömür ne de parmak futbol icin gerekli futbol bilgisine sahipler ve guilherme de cok geride kaliyor. ortasahayi ileriye tasiyamadigimizda da Sörloth yanliz kaliyor ve cok efor sarfediyor ve bunun sonucu da 69. dakikadan itibaren de oyunda daha az görünerek gücünü macin sonuna kadar saklamaya calisiyor.
                        bir golcüden gol vuruslarinda yüzde yüz basari beklemek zaten ütopik birsey de macin ilk yarisinda girdigi ve kacirdigi bir pozisyon yüzünden tüm macin sorumlulugunu bir oyuncuya ypklemek ve onu elestirmek haksizlik.

Elestirilmesi gereken kisi takimin hocasidir , onu besleyemeyen kanat ve ortasaha oyuncularidir. lig sona ermek üzere ve abdulkadirler sahada birbirlerine alver yapmakla mesguller ve pasalar da burada Sorlöt elestirisi yapiyorlar.

Yorum

• FM 2020 de ligde gol kralı oldu üstüne gitti Norveç milli takımı ile euro 2020 de 9 gol ile gol kralı oldu. 33 m Euro’ya vurdu değeri. Gerçekte de umarım olur bu [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 2 maçtır iğneyle oynuyormuş. Ben de diyorum ne oldu bu adama ayakta zor duruyor.

Yorum

• Kuzeyin Kralı Bu Sezon Gol Kralı Hemde Trabzonspor'umuz Şampiyon olacak ve Ondan Sonra Kral Asıl Şampiyonlar Liginde Şov Yapacak Goller Atacak...

Yorum

• Cisse gol sayısını eşitledi yarın sendeyiz kral
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X