Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
en güzel huylarından biride kendisine asist yapan kişiyi onore etmesi.
gölü atınca heman asist yapanı arıyor gözleri.
bazı egolu oyuncular var adam ekuban gibi 70 metre top sürüp getiriyor golcü boş kaleye yuvarlıyor ama asist yapanı sallamıyor bile. yani karakteri de çok düzgün maşallah...Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
- Alıntı
Yorum
-
Adamin gol sayisi falan umrunda değil. 20 tane attim, 30 olsun rekor kirayim falan hiç alakasi yok.
Takimin neye ihtiyaci var çok iyi biliyor ve sonuna kadar savaşıyor, taç çizgisinin oralarda dolaşip top aliyor takimi ileri taşiyor. Bunun üzerine gayet iyi bir istatistik yapti. Gol sayisi az çalişkan forvet olarak gelmişti lewandowski oldu çıktı.
Hep böyle oyunun içine giren bir golcümüz olsun istemiştim ama bu kadarini hayal edemezdim.
Fstih tekke bunu tekniğiyle yapardi ama çok da dayak yerdi, top tutacağim diye sürekli sirtina darbe alirdi, belinden kronik sakatliği oldu.
Sörloth millete dayak atiyor çok hoşuma gidiyor.
Ekuban ve sörloth forvet hattiyla avrupa'da oynayamazsak içimde kalir.
- Alıntı
Yorum
-
Alexander Sørloth (Crystal Palace'tan Kiralık)
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisini aldığımızda 9 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi sozlemede mevcut mu?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOradaki 9 milyon euro olayı birileri tarafından yanlış yansıtıldı. Serbest kalma bedeli 15 milyon euro ama biz 6 milyon euroya satın alacağımız için aradaki fark 9 milyon euro...
- Alıntı
Yorum
-
Bu bekli gözden kaçtı ama bu kasap defalarca tendonuna basmaya çalışmış.
Emeğe ekmeğe saygısı yok. Adamın futbol hayatı kararır o basmaya
https://twitter.com/skeremalioglu/status/1273230635931521025?s=21Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
- Alıntı
Yorum
-
allahın bize bir lütfu. ligin çok üstünde bir seviyeye geldi. ama en güzeli de kendisini bu seviyeye çıkaran kulübünün de hakkını verecek karaktere sahip. muhtemelen kariyerinin en mutlu dönemini yaşıyor. düşünsenize geçen sene küçücük bir avrupa ülkesi olan belçikada kiralık sağ kanat oynuyordu. şimdi tüm avrupa peşinde. oynamaktan keyif aldığı, mükemmel günler geçirdiği her mimiğinden belli oluyor. eminim ki bu yaz ya da ocak ayında sözleşmesi düzenlenecek kendisi de ufak bir ücret arttırımıyla serbest kalma maddesini 30 milyon euro seviyesine çekecektir. hatta bu yaz iyi teklifler gelirse gitmek için bonservisimi bu yaz alın, serbest kalmayı kaldıralım siz de kazanın ben de kazanayım diyip 25 milyon euro gibi para kazandırabilir. çünkü biz istersek seneye bizde kalmak zorunda.
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum