Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    35 yaşındaki Rodallega'nın bile serbest kalma maddesi varken Sörloth da olmaması anormal olurdu. Hemen panik yapmamak lazım. Ben farazi olarak 10 milyon civarındadır dedim. Belki de 20-30 milyon arasındadır. Şunu da kabul etmek gerekir ki Sörloth bu lige ne kadar damga vurursa vursun, Şampiyonlar Ligi'nde veya katıldıkları takdirde Avrupa Şampiyonası'nda kendini gösteremezse belirli bir rakamın üzerine istese de çıkamaz...
    Panik demeyelim de şu anki performansıyla çok ciddi meblağlara satabilirdik. CL + Avrupa şampiyonası performansını da düşünerek tabii. Ama şu an CL'de iyi performans gösterdiği takdirde sezon sonu serbest kalma bedeline satmak zorunda kalırız.

Tabii rakamları bilmiyoruz, başkan ve ekibi hesabını yapacaktır diye ümit ediyorum.

İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sørloth ile anlaşılıp serbest kalma bedeli mantıklı bir tutara yükseltilebilir belki.
    Yukarıda [MENTION=18468]Samet Berber[/MENTION] 'in dediği gibi zor görüyorum. Bu anca bahsettiğim takdirde olur. Real'in ilgisi var diye haberler çıktı. Atıyorum sezon sonu ciddi bi teklifte bulundular. Sörloth da bir sezon beklemek istemeyeceğinden sözleşmesini ona göre revize etirrir biz de bonservisini alır doğrudan gitmek istediği takıma satarız.
    En son castillo61 tarafından düzenlendi; 24.02.2020, 19:03.

Yorum

• buy out bizim için istediğimiz zaman alabiliriz bonsevisini demek istedi, bir sürü de gazeteci var, saçma sapan soru soracaklarına şunu sormuyorlar. 2021 de yani 16 ay sonra bonservisini aldınız ama sizin sözleşmeniz bitmiş olan oyuncunun bonservisi ne anlama geliyor. Bir adamın bonservisi sende olabilmesi için sen de belli bir süre oynama taahhüdü olması kazım, bizim sözleşme seneye bitiyor. Yani ben bonservisi aldım, ama sözleşmem 5 yıl değil ki seneye zaten bitiyor, bilen varsa açıklasın.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buy out bizim için istediğimiz zaman alabiliriz bonsevisini demek istedi, bir sürü de gazeteci var, saçma sapan soru soracaklarına şunu sormuyorlar. 2021 de yani 16 ay sonra bonservisini aldınız ama sizin sözleşmeniz bitmiş olan oyuncunun bonservisi ne anlama geliyor. Bir adamın bonservisi sende olabilmesi için sen de belli bir süre oynama taahhüdü olması kazım, bizim sözleşme seneye bitiyor. Yani ben bonservisi aldım, ama sözleşmem 5 yıl değil ki seneye zaten bitiyor, bilen varsa açıklasın.
        Sözleşme seneye bitmiyor 2+2 yani 2 yıl kiralık sonraki 2 yıl da istersek bizim oyuncumuz olur Sörloth, yani 6 m euroyu yatırıp bonservisini alabiliriz 2 yıl sonunda ancak bonservisini aldığımız anda oyuncu bizimle kalıcı sözleşme imzalamış olacağı için bu sefer oyuncunun bizimle yaptığı sözleşmedeki serbest kalma bedeli devreye giriyor atıyorum o rakam da 10 m euro olsun herhangi bir kulüp 10 m euroyu yatırıp Sörloth'u alabiliyor, tabi oyuncuyu da ikna etmek kaydıyla.

Yorum

buy out bizim için istediğimiz zaman alabiliriz bonsevisini demek istedi, bir sürü de gazeteci var, saçma sapan soru soracaklarına şunu sormuyorlar. 2021 de yani 16 ay sonra bonservisini aldınız ama sizin sözleşmeniz bitmiş olan oyuncunun bonservisi ne anlama geliyor. Bir adamın bonservisi sende olabilmesi için sen de belli bir süre oynama taahhüdü olması kazım, bizim sözleşme seneye bitiyor. Yani ben bonservisi aldım, ama sözleşmem 5 yıl değil ki seneye zaten bitiyor, bilen varsa açıklasın.
          Uzatma şartları da belli büyük ihtimal, 2 sene kiralık, bonservisini alışınca sözleşme iki sene daha uzar.

Yorum

Opsiyon kullanma hakkıyla buy out farklı kavramlar. Ağaoğlu oyuncunun opsiyonunu şimdiden kullanırsak buy out maddesinin devreye gireceğini söyledi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Opsiyon kullanma hakkıyla buy out farklı kavramlar. Ağaoğlu oyuncunun opsiyonunu şimdiden kullanırsak buy out maddesinin devreye gireceğini söyledi...
              Sene sonu ugurcani satip (30 milyon euro civari.dahas az teklif gelirse kesilnlikle satilmasin) oradan gelecek parayla sorlothu alip yiilik alacagini arttirarak serbest kalma bedelini 30 milyon eurolara cekmemiz lazim.yonsa bu isten zararli cikariz.gerci sorloth bizi zarara sokacak bir hareket icinde olacagini zannetmem.onda boyle bir karakter sorunu olmaz.(b.yilmaz.okay gibi)

Yorum

• Geçenlerde kar yağdığında Ankara'dan kara yoluyla Trabzon dönüşü Samsun'da konakladıkları bir otelde polis ağabeylerle fotoğraf çektirmiş. Abiler inanılmaz mütevazi ve güleryüzlü olduğunu söylüyorlar. Yarım yamalak Türkçesi ile 'abi, nasılsın?' diye soruyormuş herkese. Hem yetenek , hem de karakter, iş ahlakı yönünden üst düzey bir yıldızımız var. Çok şanslıyız.
                *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Serbest kalma miktarını Sörloth'un meneceri koymuştur. C.Palace 6 million eurosuna bakar.

Bu madde doğruysa bu adamdan biz 10 million EUR'dan fazla ( ki buyout bu civardadır) birşey kazanmayız.

Biz opsiyon kullanıp 6 million bayıldığımız an "Bayout" denilen serbest kalır maddesi devreye girer.
                  Ağaoğlu uyanık. Yer mi "aman hemen alın" tekliflerini.

1,5 yıl daha kullanacak tabi ki. Haliyle para da yok. Limit aşımı kriterleri...vs.vs.vs. ( bu yıl mutlaka Şampiyonlar Ligi yapmalıyız)

Şu da var. Yönetim iş bilip, sezon sonu parayı bulursa ( seneyi beklemek akıl işi değil bu durumda) Sörloth ve menecerini ikna edip futbolcuya en az 2,5-3 million EUR, menecere 1-1,5 million EUR , toplam 3,5 million EUR ( ilk etapta) 4 yıllık sözleşme için basmalı parayı. Ayrıca opsiyon kullanma C.Palace 6 million EUR final cost>>> Sörloth+ Menecer+ C.Palace= 10 million EUR lazım keş.
                  Sonra sen koyarsın 61 million EUR serbest kalma bedeli.

Sezon sonu pamuk eller cebe acilen!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 24.02.2020, 20:33.
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Öyle bir madde varsa gerçekten biz istediğimiz parayı kazanamayız. O maddeyi kaldırtmak veya yukarı çekmek lazım. Zaten çekemezsek seneye de takımda kalacaktır, kaçarı yok.

Yorum

• ''Bakın şimdi şunu söyleyeyim Sörloth bizde 2 yıllık kiralık. Satın alma opsiyonu 2. yılın sonunda bende. Aynı zamanda oyun bir 'buy out' maddesi var. Ben bugün Alex'i kadroya dahil edersem 'buy out' maddesi devreye girmiş olacak.. ''

Başkanın bu sözlerinden benim anladığım bu sene alırsa buy-out devreye girecek yani: yaptığımız kiralık sözleşmesinin içinde başka bir takım satın almak isterse bir satın alma opsiyonu var.
                      Ancak 2 sene sonunda Sörloth'u alırsak 2 senelik sözleşme dolduğundan yeni bir sözleşme devreye girecek, bonservisi de bizde olduğundan kiralık sözleşmesindeki diğer takımlar için olan opsiyon ortadan kalkacak.

Sizce?
                      Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                      Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• vasat muriqi icin bile 20 mio. € lar konusluyor...sörloth dan en az 20 mio. € kar yapamazsak gercekten üzülürüm...6
                        ya alip 10 satmak hemde bu performansla cok cok kötü olur
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vasat muriqi icin bile 20 mio. € lar konusluyor...sörloth dan en az 20 mio. € kar yapamazsak gercekten üzülürüm...6
                          ya alip 10 satmak hemde bu performansla cok cok kötü olur
                          Aynen kendi aralarında konuşuyorlar

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ''Bakın şimdi şunu söyleyeyim Sörloth bizde 2 yıllık kiralık. Satın alma opsiyonu 2. yılın sonunda bende. Aynı zamanda oyun bir 'buy out' maddesi var. Ben bugün Alex'i kadroya dahil edersem 'buy out' maddesi devreye girmiş olacak.. ''

Başkanın bu sözlerinden benim anladığım bu sene alırsa buy-out devreye girecek yani: yaptığımız kiralık sözleşmesinin içinde başka bir takım satın almak isterse bir satın alma opsiyonu var.
                            Ancak 2 sene sonunda Sörloth'u alırsak 2 senelik sözleşme dolduğundan yeni bir sözleşme devreye girecek, bonservisi de bizde olduğundan kiralık sözleşmesindeki diğer takımlar için olan opsiyon ortadan kalkacak.

Sizce?
                            Açıkçası olaya biraz iyi niyetli bakmışsınız. Ben yapılan açıklamadan buy out maddesinin gelecek sezon sonuna kadar geçerli olmadığını, ancak opsiyonun devreye girmesi halinde devreye girecek olduğunu anladım. O yüzden Ağaoğlu oyuncunun gelecek sezon da takımda kalabilmesi için şu aşamada opsiyonunu kullanmayacağımızı dile getirmiş. Sörloth'un bu formu devam ettiği müddetçe 2 sezon sonra takımda kalmayacağı zaten herkesin malumu. Dolayısıyla + 2 yıllık opsiyon sadece oyuncuyu pazarlamamıza olanak sağlayacak. Burada da oyuncunun alacağı teklifler ve menajerinin tutumu etkin rol oynayacak. Buradaki kriter Sörloth'un buy out maddesinin ne kadar olduğu. Atıyorum 10 milyon euroysa 6.75 milyon eurosunu Palace'a vermiş olacağımızdan sadece 3.25 milyon euroluk bir kâr söz konusu olacak. O yüzden ortada konuşulan büyük rakamların gazına gelmemek ve serbest kalma maddesinin mümkün olduğunca yüksek olmasını ummaktan başka yapacak bir şey yok. Bu tip durumların tek çözümü var o da oyuncunun mevcut sözleşmesini revize ederek serbest kalma bedelini yukarı çekmek ki bunun en yakın örneğini Nwakaeme'de yaşadık. Sturridge kuvvetle muhtemel gelecek sezon takımda olmayacağından, Salih Kavrazlı'nın da üçüncü forvet olarak takıma katılmasıyla takım bütçesi açısından bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Rıdvan Dilmen, Sinan Engin ve Barış Yurduseven'in hemen yarın bonservisini alın sözlerine binayen bu açıklamayı yapmış. Ha bir de Ağaoğlu bu maddenin olduğunu neden açıkladı diye eleştirenler olmuş. Bu tip şeyler basına düşmese bile futbol piyasasında gizli kalmaz. Menajer oyuncusunu pazarlamak istedikten sonra kulüpler hiçbir şey yapamaz...
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 25.02.2020, 07:09.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• belli derken nerede belli, sözleşme kapa bildirildi, baktım hiç bir şey yok. dediğiniz gibi olsa ağaoğlu gururla söylerdi, es geçti.
                              İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uzatma şartları da belli büyük ihtimal, 2 sene kiralık, bonservisini alışınca sözleşme iki sene daha uzar.

Yorum

belli derken nerede belli, sözleşme kapa bildirildi, baktım hiç bir şey yok. dediğiniz gibi olsa ağaoğlu gururla söylerdi, es geçti.

2. Dakikadan sonra 2 sene sonra 6 milyon euro verip alacağımız oyuncuyu niye şimdi alalım parayı koyarım faize sonra alırım diyor ahahahah
                                İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                                İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                                Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X