İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu ayrılmak istiyor diye bir durum yok. Biz opsiyonu kullanmasak bile mecbur bir seme daha bizde. He 15-20 milyonluk teklif getirir kulüp aman zaten gitmek istiyor der 6 verip alır sonra satar. Ancak böyle olur.
Norveç euro 2020 playoffları geçer turnuvaya katılırsa değerine değer katar.
Beni korkutan kısım olduda adam ayrılmak istedi mevcut performansından dolayı.
Parayı verip hemen alabilecek miyiz.
6 milyon euro kolay bi para değil şu şartlarda ondan diyorum.
Sevindirici kısım ise Sörloth bu karakterde bir adam değil
1 sene daha bizimle kalacağını düşünüyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir celiski var. Super topcu ama surekli baski yiyoruz? Eksikleri var , top tutma yapisi iyi degil gelistirirse Valencia görur. Ama ayak dengesini gelistirmeli
- Alıntı
Yorum
-
Tam 8taş taraftarı damat gelsin Trabzon'u kurtarsın sloganları atarken DAMAT Shorlöt geldi Trabzon'u kurtardı. Burada 'gelin' kim oluyor tabii takdirlerinize bırakıyorum.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
- Alıntı
Yorum
-
Başlıktaki kiralık ifadesinin yanına "katil" eklenebilir. Zira İstanbulluların hayallerini öldürmeye devam ediyor.
Hastasıyız.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Denizlispor maçından sonra gelip Sorloth'a "Boş kale topçusu" diyerek Rodallega öven kişi değil misin? Haydi Ege'ye doğru, haydi.
- Alıntı
Yorum
-
Futbolu basketbol gibi oynuyor..Arvydas Sabonis gibi topçudur kendisi..Stoperlerden adeta dayak yiyor yılmıyor sırtı kaleye dönükken iyi top saklayıp top dağıtıyor hızını bir basketbolcu gibi istediği an istediği vitese düşürüyor veya çıkarıyor..Otomatik bir oyuncu yani yazılımı mükemmel..Bunun için tanrıya şükretmeliyiz..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir celiski var. Super topcu ama surekli baski yiyoruz? Eksikleri var , top tutma yapisi iyi degil gelistirirse Valencia görur. Ama ayak dengesini gelistirmeli
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületop tutması iyi değil mi? nerenle izliyorsun maçı arkadaşım
- Alıntı
Yorum
-
-
utandırmadığın için teşekkürler kuzeyin kralı..İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslanım bu maçı yine alırsan sen alırsın..rakip stoperleri aciz duruma düşürüyorsun biz bundan inanılmaz keyif alıyoruz..2 tane de bugün yeter..
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum