ilk maçlardaki adam değil renksiz fotokopisi gibi.
ilk maçlarda topu alışı saklaması pas alışverişleri resmen kalite kokuyordu.
2. aek maçı ve sonrası ne olduysa adama topu kontrol edemiyor, saklayamıyor, pas veremiyor alamıyor vuramıyor kısacası ilk maçlarını görmesen bugünden gönder.
İnşallah düzelir. yoksa işimiz zor
ilk yarıdaki gençlerbirliği maçından sonra bunu yazmışım
kusura bakma kral.. :-)
çok büyük forvet olurmu bilmem .
ama napoli, milan , tottenham , dortmund , atletico madrid gibi başaltı bir takımda ileride görev alacagı kesin .
Bizde efsane forvetimiz olmasını isterdim ama o mali yapıda değiliz . büyük teklıf gelınce satmak zorundayız .
oda ilk roportajlarında en kısa sürede performansımı arttırıp premier lige dönüş yapmayı dusunuyorum demişti .
Yönetim basindan beri sampiyonluk hamleleri yapti aslinda. Sezon basinda Rodallega diye aglayan o kadar kisi vardi ki burda. Hayirdir? Hic kimse duyuyor mu ismini artik? Kimin aklina geliyor? Adam gönderildi ona verilecek ücret Sorloth a ödeniyor. Düsünün bakalim Sorloth degilde takimda o kalmis olsaydi simdi nerede olurduk
AS Roma li Patrick Schick transferi gerceklesmeyince burdaki cogu oldukca üzülmüstü. Sorloth olunca bunu da nerden buldular diye burun kiviran cok oldu. Schick suan Leipzig de kiralik. Iyi bir oyuncu ama biz iyiki Sorloth u almisiz.
ilk yarıdaki gençlerbirliği maçından sonra bunu yazmışım
kusura bakma kral.. :-)
Hocam sen kötü bir şey yazmamışsın ki...Formsuz olan bir oyuncuya endişe ile bir kaç kelam yazmışsın.Adama 2 maç kötü oynadı diye Muhammet Demir muamelesi yapmışlar.Onların yaptığı eleştiri değil çok bilmişlik.
Hocam sen kötü bir şey yazmamışsın ki...Formsuz olan bir oyuncuya endişe ile bir kaç kelam yazmışsın.Adama 2 maç kötü oynadı diye Muhammet Demir muamelesi yapmışlar.Onların yaptığı eleştiri değil çok bilmişlik.
Arkadaşlar, mesajlara müdahale etmeyi sevmiyorum ama tartışma konusu mesajları silmek zorunda kaldım...
Aslında futbolda var bunlar ama iş başka bir yere gitmeye başlıyor belli bir süre sonra...
Forum aslında iyi bir sınav yeri...
Tanımadığımız futbolcularla ilgili 1-2 maç üzerinden nihai değerlendirmeler yapılabilir mi yapılamaz mı tartışılır ama çok da büyük laflar etmemek gerekiyor yazıların silinmediği bir ortamda...
Herkese açık olan bir ortamda, yanıldığın taktirde bunları mutlaka karşınıza çıkarırlar, işin doğasında bu var...
Konuyla ilgili zamanında büyük laflar eden arkadaşlarımız bu durumdan rencide olabilir ama forum hayatı da budur zaten...
Velhasıl, ilgili mesajları silmek zorunda kaldım. Lütfen bu konu fazla uzamasın...
İşin sonunda, söz konusu mesajlarla ilgili en çok tepki veren arkadaşımız da bir yerde ağzını tutamadı ve uzun süreli bir ceza aldı.
Muhtemelen itiraz edip, cezası bitince bir ton laf edecektir bize(forum yönetimine veya bana) bu ceza için ama bura yazılan yorumlarda karşımızdaki üyenin ailesiyle ilgili en ufak bir ima, laf vb'nin asla ve de asla affı yoktur.
Bu konunun kapanmasını rica ediyorum sizden, maça odaklanalım...
İyi forumlar...
En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 20.02.2020, 09:45.
işin doğrusu ben paylaşımı yaparken forumda geçmiş mesajların paylaşıldığından haberim yoktu.
benimki denk gelmiş...
güzel oldu bu muhabbetin dönmesi ama bizim unutkanlığımızı göz önüne alınca seneye adı duyulmamış bir oyuncu için aynı muamele tekrar yapılacak.
aslında çok basit, her insan için hayatta dönüm noktaları vardır eğer sen o noktada doğru yerde doğru kişilerle yanyanaysan hayatında ki her şey değişebilir.
futbolda böyle, sonuçta bu bir takım oyunu, doğru sistem ve doğru takım arkadaşları ile kendini geliştirebilirsin. sörloth ilk geldiği zaman bu kadar etkin değildi ne top sürmesi nede bitiriciliği bu kadar kaliteli değildi ama geliştirdi kendini zira alt yapı eğitiminin sağlam karakterininde buna uygun olduğu açık ama daha önemlisi sistem onun için çok uygun hatta doğaçlama olarak onun üzerine kurulu bir oyun gelişti...
a.parmak'ıda bu pencereden değerlendirmek daha doğru olur geçen sezon çok iyiydi çünkü takım ve sistem onun oyun tarzına uygundu ama gelişimini yapamadı bunda ülke alt yapısının eksikliği etken.
yani sistemler,oyuncular,hoca v.s hepsini bir bütün olarak değerlendirmek daha doğru.
farklı bir nokta sörloth sadece skora katkı yapmıyor takımda ki diğer oyuncularında değerini yükseltiyor.
bu sene transferler çok şey anlattı, anlamak isteyene tabi.
Yorum