Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi
    Eski mesajları çıkarmak her zaman iyidir .. Forumda kimi ciddiye alip kimi ciddiye almayacagiz onu görmüş oluyoruz
    Katılıyorum.

Yorum

• Takım hiç olmadığı kadar emin adımlarla ve sağlam kadroyla şampiyonluğa giderken bile taraftar birbirini yiyebiliyor.Vay halimize.

Kral gollere devam,sevdin burayı şampiyonluğu getir.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Devrilmiyor...

(UEFA)

Yorum

• maşallah diyelim müthiş bi topçu..bu hafta bjk yi de boş geçmez kral..bu maçıda aldırırsa önümüz açık sonrasında şova döker işi..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
            Bunu yazan da PES FİFA yüzünden Sturridge hayranıyım, Sturridge varsa Sturridge oynar diye sabah akşam ağlayan biri

Yani tam ciddiye alınacak örnek üye, futbol üstadı. Saygılar üstad.
            Senin totem mesajlarını ciddiye alıp ortaya dökerlerse işimiz var

Yorum

• İlk izlediğimde eyvah Janko gibi adam aldık diye üzülmüştüm. Daha sonra biraz iyi gözükmeye başladı. Sivas maçında penaltı kaçırdı biz mağlup olduk. Fakat hiç özgüveni düşmedi. Üstüne koya koya buralara geldi. O takıma, takım da ona çok şey kattı. Bu kadar uzun boylu olmasına rağmen acayip hızlı ve ofsayta düşmüyor daha ne diyelim. Kuzeyin Kralı

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi
                Futbolcu değerlendirirken doğru hoca doğru iletişim doğru takım organizasyonu ve en önemlisi fundamental olayını bilirseniz yanılmazsınız..Futbolcuyu analiz ederken bu kıstasları baz almazsanız adınız futbol cahiline çıkar ve uyanık bmn üyelerinden bazıları gelir sizin eski defterlerinizi ayyuka çıkarır siz de kendinizi savunmak için kıvırır durursunuz eveleyip gevelersiniz..

Haksız çıktıysan kapa çeneni be kardeşim ne uzatıyorsun..
                bravo kardesim, dusunduklerimi aynen yazmissinn. ego savaslari var burda. egolar kabul etmiyor hatali olduklarini

eger scout degilsen o zaman futbolcularimizi kafaniza gore gomemezsiniz bir macta..

adamlar 1 mac kotu oynayinca demedigini birakmadi, yok muhammet demir bundan daha iyiydi, yok 2. lig topcusu.

Biraz futboldan anliosan daha ilk macidan anlarsin kaliteyi. Bu her futbolcu icin gecerli.

Ben alintilamayi sevdim, boylelikle ders oluyor iste bi macta futbolcu gomenlere.
                En son Hunk tarafından düzenlendi; 18.02.2020, 14:44.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senin totem mesajlarını ciddiye alıp ortaya dökerlerse işimiz var
                  İşte o zaman forum karışabilir, onlara bir şey diyemem İç ve dış güçler tarafından saldırılara uğrasam da şampiyonluk yolunda son maça kadar var gücümle çalışacağım, o sene bu sene derken bu kez ciddiyiz. Saha içi saha dışı her türlü special kullanılmalı.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şüphesiz soru işaretleri vardı. Lakin henüz sahaya çıkmadan linç yediği bir gerçek. Ha bu ilk kez olmadı son da olmayacak.

Kötü oynadığı maçlar da oldu o dönemde de "ragaruga bundan iyiydi yau" tezleriyle koşanlar oldu. Ama o günler de geride kaldı.

Zor şartlar altında ayakta kaldı ve şuan hepimizin umudu konumunda. Umarım bir daha düşmez.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Yalnız benim ve birçok arkadaşın mesajı muhtemelen ilk yarıdaki Gb maçından sonra. Asıl o maçtan sonra burada Sorlothu öven varsa zır cahildir, hala o performans aklıma gelince gece uykularım kaçıyor.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalnız benim ve birçok arkadaşın mesajı muhtemelen ilk yarıdaki Gb maçından sonra. Asıl o maçtan sonra burada Sorlothu öven varsa zır cahildir, hala o performans aklıma gelince gece uykularım kaçıyor.
                        bir futbolcu kotu performans sergileyebilir, kotu futbolcu oldugu anlamina gelmez. bu yuzden diyoruz iste taraftarimiz futboldan anlamiyor diye.

yazdigini tekrar hatirlatayim:
                        Tarihimizin en kötü forveti Suk falan bunun yanında Ibrahimovic kalır
                        En son Hunk tarafından düzenlendi; 18.02.2020, 19:00.

Yorum

• Arşivci olmayanların da hafızaları kuvvetli herhalde. Helal vallahi nasıl hatırlıyorsunuz milletin yazdıklarını hayret
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devrilmiyor...
                            Eksik olmuş, devire devire gidiyor
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Burası bordomavi.net taraftar sitesi. Yani hepimizin ortak paydası Trabzonspor sevdalılarıyız. Bu takıma gönül vermişiz. Doğrusunu söylemek gerekirse takımımız kaybettiğinde çok üzülüyoruz, canımız çok yanıyor. Böyle bir durumda herkesten aynı müspet, yapıcı yaklaşımda bulunmasını beklemek doğru olmaz kanaatindeyim. Örneğin ben yenilince genelde yorum yazmam, sadece yazılanları okurum ve ayrıca tv'de spor proglamlarını da izlemem. Benim tarzım bu. Kimisi de beklenmedik kaybedilen 2 ya da 3 puan sonrasında takımın santrforunu, stoperini, bek oyuncusunu vb eleştirebilir. Tabi can acısıyla kantarın topuzu birazcık fazla kaçabiliyor. Eski yapılan olumsuz yorumları -ben hiç yapmasam da- umuda yolculukta böyle hepimiz tek yürek olmuşken buraya taşımayı son derece gereksiz ve yersiz buluyorum. Sörloth'u hepimiz çok seviyoruz. Zaman, taraftarlar arasında rövanş yapma zamanı değil. Birlik beraberlik zamanı. Şu an önümüzde bjk maçı var ve bütün enerjimizi o maçı kazasız belasız atlatmaya harcamalıyız. Şampiyonluk için muazzam avantaj yakaladık. Lütfen "sen şunu dedin, ben bunu dedim" muhabbetini bırakalım.

Yorum

• Dün Haaland'ın yaptıklarını görünce çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Şükürler olsun...Ekürisi veya rekabet ettiği santrafor bizde tadını çıkaralım.
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X