Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesilmiş tiviti
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 maç cezâ aldığını yazmıştı. Hatalı ya da eksik bilgiden ötürü silmediğini umuyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani ya uydurduğu için silmiştir, ya da içerde kaynağı vs varsa "daha açıklamadık, sil şunu" gibi bi şey demiştir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir maç diye herkes yazıp çiziyor. Daha resmi açıklama yok. Bana "hani 1 maç almisti bakın işte 3 maç aldi" tarzı bi açıklama yapacaklar gibi geliyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüç maça kimse ses ermez, biz hariç. iki maç açıklanacak. herkesin gazı alınmış olacak.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden oyuncumuzu kim savunmaya gidecek? Sadece dosya mi veriliyor yoksa?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePFDK'da sözlü savunma olmuyor. Karar tahkime giderse böyle bir hak var. Duruşmalara Eda Lermi Zorer katılıyor. Futbolcunun da sözlü savunma hakkı var. Hatta Abdulkadir Parmak kırmızı kart gördüğünde gitmişti ama bir işe yaramamıştı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman en fazla 2 mac ceza alacagini cok zayif görüyorum ben adas. Hukukcu mu bu Eda Hanim?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum