Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Crystal palace forumlarında çok acayip takip ediliyor.Gençler maçındaki atıldıktan sonra o bile forumlarında konuşulmuş.Yeterli zamanı vermediklerini düşünüyorlar.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bu ülkenin özeti oldu son pozisyon. Yazık oldu.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• 2 maç verecekler bence Şikebahçe zırlar diye.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Beyler 1, maksimum 2 mac ceza alacak. Hatta 2 mac alirsa, tahkime basvurup cuma gunu 1 maca indirmis olacagiz Allahin izniyle. Hic merak etmeyin.

Kuraldışı hareketten, hareketin cinsine gore 3-6 arasi olarak sevkedildik. Harekette ısrar yok, hareket sonrasi hakeme ya da baska oyuncuya fiziksel tepki yok, darbe yok itme var.

3 maç üzerinden değerlendirilip, tahrik ve rakibin tahriği kabul etmesi de değerlendirilerek 1 maça en kotu ihtimalle tahkimde dusurulecek insallah.

Bu arada, hakemin raporunda diger oyuncunun hareketi, faul siddeti vs resmen yer almiyor.
          Diger oyuncunun tekmeleri, şiddetli faulu falan yer almadigi icin, MHK buna tepki olarak hakemi bir sureligine kızağa çekeblr.

Hakem gormedim, gozlemlemedim kafasina girmis raporda.

Kufretmem gerekiyor.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• 3 maç ceza verilecektir. emsal karar var çünkü. itirazla 2 maça indirilir.

Yorum

• 2 maça tav olunmasina da karşıyım. Bu pozisyonun karşılığı bir maç cezadır. O da federasyonun görüntülerden ceza kaldırmaya veya ceza vermeye yüreği yetmediği için.

Yorum

• Ben 1 maç ceza alacağını düşünüyorum. Tahrikten dolayı.
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Afedersiniz de 3-4 maç ceza vermeye g.tleri yemez...

O kadar uzun boylu değil...

Ayan beyan herşey ortada...

Göreceğiz...
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• En azından 2 hafta sonra İstanbul'da forma giyebilir umarım..

(UEFA)

Yorum

• İşin garip tarafı biz ceza 1 maça insin derken Trabzonspor yöneticisi çıkıp diyor ki 2 maç en fazla versinler. Böyle bir cahillik olamaz.

Yorum

• Bu ortamda 3 maç ceza gelir tahkimde 2 ye iner bence...

Yorum

• Bizden oyuncumuzu kim savunmaya gidecek? Sadece dosya mi veriliyor yoksa?
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ortamda 3 maç ceza gelir tahkimde 2 ye iner bence...
                            Itirazla düşecek 5 mac ver gitsin diyecekler diye korkuyorum. Quaresma jailson örneği veriyor pislikler sürekli. Takip edip ilk cezayıda minimumdan verdirmek gerekli.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Karar belli olmadi mi hala? Erzurum maci baslayacak simdi.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Karar belli olmadi mi hala? Erzurum maci baslayacak simdi.
                                ceza bu maçtan sonra da gelse zaten bu maçta cezalardan birini çekmiş oluyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X