Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ah be Sorloth, yapmayacaktın o hareketi.
    bence de şimdi bunlarla uğraşıyor olmazdık. o kadar gereksizdi ki. tekme atınca yere düşse öbür adam kırmızı görecekti belki. oldu artık yapacak bişi yok

Yorum

• 3 maç ceza alır tahkime gider 2 ye iner . net 2 maç ceza alacak.. çok büyük tahrik var çünkü az buz değil.. rakip o hareketleri yapmasaydı tekme yumruk atmasaydı en az 3 maç ceza alırdı. 3 maç ceza verecekler 2ye düşürecekler.

Yorum

• 2 maça iner tahminim ama bu kurula güvenim 0 olduğu için hiçbi ceza beni şaşırtmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 2 maç alacağını düşünüyorum bende. Sivas maçını kaçırır, BJK maçına çıkar. Erzurum’u saymıyorum bile.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Selçuk milli takımda kırmızı görmüştü sonra uefa'ya başvuruldu ceza ertelendi belli şartlara bağlı olarak. Sonra bunu gören istanbul takimlari o dönem kırmızı kart cezalarını ertelettiler. Öyle bir furya oldu. Sonra federasyon bunun önünü kapattı zannediyorum.

Halbuki tam sörloth'luk kuraldı. Sicili tertemiz, ağır tahrik var, bir daha tekrarlamamak koşuluyla cezası tamamen kaldırılabilirdi. Ama zamanında işin suyu çıktığı için şimdi adil karar verilemiyor. Çünkü herkes işi bulandırma peşinde.
            En son artvints tarafından düzenlendi; 11.02.2020, 21:40.

Yorum

• Bu adama gelecek 4-5 maçlık cezadan direkt Ağaoğlu ve yönetim suçludur. Ali Koç sudan sebep şeylere Goebbels taktiğiyle g.tünü yırtıp algıda zirve yaparken bizim başkanın korkaklığıyla şampiyonluğa oynamaya çalışıyoruz. Kurbanlık koyun gibi verilecek cezayı bekliyorlar.

Yesin 5 maç cezayı sonra ''Olsun Sturridge'imiz var kalp kalp '' twitleri atarlar. Sosyal medyada fenerliler Q7 örneği verip 5 maç cezayı aldırdı bile.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu adama gelecek 4-5 maçlık cezadan direkt Ağaoğlu ve yönetim suçludur. Ali Koç sudan sebep şeylere Goebbels taktiğiyle g.tünü yırtıp algıda zirve yaparken bizim başkanın korkaklığıyla şampiyonluğa oynamaya çalışıyoruz. Kurbanlık koyun gibi verilecek cezayı bekliyorlar.

Yesin 5 maç cezayı sonra ''Olsun Sturridge'imiz var kalp kalp '' twitleri atarlar. Sosyal medyada fenerliler Q7 örneği verip 5 maç cezayı aldırdı bile.
                2 maç ceza alacaktır.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 2 maç bile haksız bir karar olur bunun üzeri ise net operasyonel karardır, ist.medyasi tarzıyla pozisyonu analiz etmeye gerek yok her şey açık ve ortada
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 maç ceza alacaktır.
                    Olay hiç oraya doğru gitmiyor, 3 maç verip tahrikten 1 maçlık indirimle 2 maçlık ceza en iyi ihtimal olarak gözüküyor ama sevk edilme şekli bile bu tarihi fırsatı değerlendireceklerinin ve en ağır cezayı vereceklerinin göstergesi. Çaat diye 4-5 maç ceza verirlerse kime nereye şikayet edeceğiz ?
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olay hiç oraya doğru gitmiyor, 3 maç verip tahrikten 1 maçlık indirimle 2 maçlık ceza en iyi ihtimal olarak gözüküyor ama sevk edilme şekli bile bu tarihi fırsatı değerlendireceklerinin ve en ağır cezayı vereceklerinin göstergesi. Çaat diye 4-5 maç ceza verirlerse kime nereye şikayet edeceğiz ?
                      Yönetim.neredesin.sene yine 2011.ve hakkını çatır çatır yiyorlar.adamin futbol hayatını bitirmeye yönelik hamleye sarı adamı ittirene kirmizi kart.ve sorloth 43.maddeden pfdklik.adaletini seveyim.sorloth gibi adamı bu ülkeye geldiğine pisman edeceksiniz.ne biçim ülke lan bu dileyecek adam.herifin teki bana o saldırıyı yapıyor bnet adamı sadece itiyorum sonra bn belkide 3 mac oynamayacağım.nereye düştüm bnet demeye başlar yakında.sorloth 1 maçdan fazla ceza alır da yönetim susarsa bu sene neden şampiyon olmadık diye kimse sormasın sezon sonu.

Yorum

• Şikecisi, Jimnastikçisi internette algı peşinde koşuyor. Hiçbir basın gücümüz yok, 3-4 maç verseler şaşırmam. Bana göre hakkaniyeti 1 maç, maksimum 2.
                        Bu işi bu noktaya getiren hakemdir, adama 2 tane kırmızı kartlık faul yapılıyor düdük çalmıyor, adam yumruk yemek üzereyken rakibi yüzünden itiyor, bizimkine kırmızı geliyor.

Böyle adaletin...

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim.neredesin.sene yine 2011.ve hakkını çatır çatır yiyorlar.adamin futbol hayatını bitirmeye yönelik hamleye sarı adamı ittirene kirmizi kart.ve sorloth 43.maddeden pfdklik.adaletini seveyim.sorloth gibi adamı bu ülkeye geldiğine pisman edeceksiniz.ne biçim ülke lan bu dileyecek adam.herifin teki bana o saldırıyı yapıyor bnet adamı sadece itiyorum sonra bn belkide 3 mac oynamayacağım.nereye düştüm bnet demeye başlar yakında.sorloth 1 maçdan fazla ceza alır da yönetim susarsa bu sene neden şampiyon olmadık diye kimse sormasın sezon sonu.
                          Bu arada Alanya maçından sonra hakeme ''şerefsiz'' diyen Ersun Yanal ya da 90 dakika toplu halde küfür eden hatta siyasi sloganlar atan fb seyircisiyle ilgili hiçbir şekilde cezalandırma yapılmadı ama bizi kulüp olarak PFDK ya sevk ettiler. Fb ile ittifak yapan Anadolu kulüplerinden gelen açıklamalar ve bunlar birleşince durum netleşiyor.

Cevabımızı en güçlü şekilde Sivasspor maçında sahada vermeliyiz ama öncesinde Sorloth meselesinde Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokup bu büyük oyunu bozmalıyız. Ağaoğlu bunu başarmalı, Sorloth meselesi kırmızı çizgidir.

Yorum

• boyuna yönetime sallayanlar kendinize gelin, sarhoş musunuz siz? akıllı olun.
                            sorloth 2 maç ceza alacak, sivas maçında yok, sturridge oynayacak, işi bitirecek.
                            Sivas'ın yarısı sakat, yenemiyorsak şampiyon da olmayalım. bu kadro sorlothsuz da çok rahat kazanacak.

Yorum

• Bu beşiktaşlılar ayrı eyyamcı

Yorum

• “Bu adam topçu değil”den buralara gelmek de güzel

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X