Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah nazardan korusun boksör...

(UEFA)

Yorum

• Maçların yarısında oynarsa otomatik olarak satın alma opsiyonu devreye girer ifadesinde gözden kaçan bir nokta var. Futbolcunun isteğine bağlılık. Yani Futbolcu sözleşme uzatmak istemezse biz opsiyonu kullanamıyoruz.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Memleketin kadar soğuk bir yerdesin, en az 1 gol yazıyorum.

Yorum

• İkinci golü direkt sana yazıyorum aslanım benim! Orta sahada topu almak için verdiğin mücadele mükemmel ötesiydi kralım.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Muzzam bir adam bu.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şu adama düşmeyi öğretin..

Yorum

• Ahh be kral, ne güzel ikinci golü de hazirlamissin mac bitmis niye polemige giriyorsun ? Adam sana tekmeyi attigi an birak kendini yere iste....

Sent from my iPhone using Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İkinci golün %95'i kendisinin, kırmızı kart gördüğü pozisyonda ise arkasındaki futbol teröristine maç boyu müsaade eden Hüseyin Göçek'e hesap sorulması lâzım. Şerefsiz Gençlerbirlikliler, maç boyunca tekmeledi durdu bizimkileri.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kırmızı krampon yakışmış.
                    Kırmızı kart yakışmadı ama...

Rakipten tahrik de var net şekilde. Cezası kaç maç olur acaba. Puan kaybetmiş kadar üzüldüm sivas,bjk maçları öncesi çok kötü oldu çok...
                    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Kaç maç ceza alır? Bir de Erzurum maçı da cezadan düşer mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• Bu arada tek mac ceza alirsa, cezasini Erzurum macinda cekiyor.

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada tek mac ceza alirsa, cezasini Erzurum macinda cekiyor.

Tek maç çok zor bence. Minimum 2 alır diye tahmin ediyorum.
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Kuzeyli adamı bile sinirlendirdiler balta çıkarıp adamı doğrayacak sandım ama sen niye öyle bir hareket yaptın ki ne gerek vardı ? Tamam tekme vurdu ayaklarına ama o nasıl bir tepki öyle ?

Normal göğüsten itse sarıyla geçiştirirdi ama direkt surattan dalınca, adamda iyi rol yapınca kart kırmızıya döndü.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Pozisyona bakıldığında 2 maçtan fazla ceza almamalı ama... İşte ama.

Yorum

• Normalde şiddetli haretkerler 3 maçtan başlıyor. Her ne kadar tahrik olsa da 1 maçlık cezayla kurtulacağını pek zannetmiyorum...
                                En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 09.02.2020, 07:48.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X