Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rodellega kestane gibi cizdi gitti simdi istedigin kadar gol at bos kale golcusu.
    İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaliteli oyuncu böyle maclarda belli olur.
    İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Berbat otesi bir transfer. Dribbling yok, top saklama yok, oyun akli gorüsü yok. Ne yapar gelen ortaya kafa vurur. Ne yapayim ben oyle transferi. Hugo kanitladi forvetin ne yapmasi gerektigini.
    Bunlar ilk transfer edildiği zaman yazılan mesajlar da değil. Ne bileyim, "ergen destekçi" olmakla iftihâr edelim mâdem.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlar ilk transfer edildiği zaman yazılan mesajlar da değil. Ne bileyim, "ergen destekçi" olmakla iftihâr edelim mâdem.
      Ee olani yazdim zaten Rodallega cizip gitmedi mi, macin kazanani olmadi mi? Olmus olan olayi nasil inkar edeyim, illa "canin sagolsun" yazip cikalim mi ?

Sen Trabzon Lovers sayfasinda hocadan malzemeciye agzina geleni soyle, gel forumda benim yorumlarima laf at.

Bozguna ugradigimiz mactan sonra oyuncu basliklarina gelip "canin sagolsun" diye yazip cikamiyorum üstad kusura bakma ama artik Sorloth'a yazarken senden izin alacagim, Mikel ve Sturridge basliklarina da yazarken birkac kisi var onlardan izin alacagim yoksa boyle olmuyor. Forumda herkes arazi mafyasi gibi sevdigi oyuncunun basliginda pıçakla jiletle taş sopayla geziyor yazmaya korkar olduk. Resmen can guvenligi yok pitbulla döner bicaklariyla daliyorlar, basliklar alev alev.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezon fazla değil 12 golü gör ligte, asist de istemiyorum, büyük özür dileyecem senden forma alıp arkasına ismini yazdırıcam.
        Renktaş sen formayı aldın mı bu arada fotosunu görelim

Yorum

• Makina.

(UEFA)

Yorum

• adam. yaşının çok üstünde olgun bir kişilik, güçlü karakter. takımın abisi, golcüsü.

Yorum

• Şut çalış dostum, cezasahası içinden dışından bol bol şut çalış. O sol ayak sadece sol çaprazdan vuruş yapmak için bahşedilmedi sana. Şut yönünü ve atağa çıkarken topu ayağında gevelemek yerine pas verebilme özelliğini geliştirirsen, gittiğin her takımda adından söz ettirirsin. İnşallah gelişimine katkı sağlayacak bir hoca bulurlar da, sen de kaçıp gitmenin yollarını aramazsın.

Yorum

• tek penaltı golüyle ilk yarının en çok gol atan oyuncusu oldu. bunu takım çok kötü oynarken yapmışsa muhtemelen next lewandowski diyebiliriz.

Yorum

• Kendini gelistirmen icin inanilmaz bir firsat gecti eline dostum, Huseyin Cimsir seni dunya yildizi yapar!!

Yorum

• Piyasa değeri 10 milyon avroya yükselmiş.

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Piyasa değeri 10 milyon avroya yükselmiş.
                      daha dur, sampiyon olalim, 20 olacak o

Yorum

• Alexander Sörloth: "Sturridge ile birbirimizi tamamlıyoruz. Sturridge ile iyi anlaşıyoruz. Ben topu aldığımda onu bulmaya çalışıyorum çünkü topu ona verdiğimde ağları sarsabileceğimin farkındayım. İyi bir iletişimimiz var. Trabzonspor benim yuvam." (Norveç Basını)
                        Twitter : @EY61_
                        Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Piyasa değeri 10 milyon avroya yükselmiş.
                          Vedat muriqi 12 milyon tövbe tövbe bu şikebahçe her yere müdahale ediyor sanırım...

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vedat muriqi 12 milyon tövbe tövbe bu şikebahçe her yere müdahale ediyor sanırım...
                            Objektif değiller zaten. İrfan Can 9 almış mesela. fenere gitsin ilk güncellemede 15 olur. Muriqin değer yorumlarının yer aldığı sayfada 60 milyonlar 40 milyonlar havada uçuşuyor

Piyasa değerinin nasıl belirlendiğini burada açıklamışlar ufaktan https://www.trtspor.com.tr/haber/det...mi-188486.html söyledikleri parametrelerin hepsinde Sörloth önde ama Muriqi 2 milyon daha değerli çıkmış. Aradaki fark üyelerin yorumlarından..
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gayet normal. Popülarite, vitrin, bunlar önemli şeyler. Daha çok kişi seni izler, seni konuşursa daha değerli olursun tabi ki.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X