Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyonluğu getiren golü Başakşehir deplasmanında son dakikada attığını düşünüyorum...

Yorum

• Marcão'ymuş, Ahmet Çalık'mış, Donk'muş... Sinek gibi ezersin hepsini. İki yazıyorum.

Yorum

• Bu akşam gol bekliyorum.

Sapla kılıcını kral
        .

Yorum

• Sevdiğin havalar
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Boksör söz sende...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Marcão'ymuş, Ahmet Çalık'mış, Donk'muş... Sinek gibi ezersin hepsini. İki yazıyorum.
              Bir geldi de, iki için 3 tane %100'lük kaçırdın. Yine de takımda kızacak son adamlardan birisin, tek lâf etmeyeceğim. Attığın gol için tebrikler.

Yorum

• Çok pozisyon harcadın ama iyi yoldasın.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hücumda tek başına oynadı. Bitirmeye gücü yetmedi adamın. Nwakaeme yada Yusuftan biri yardım etse çok daha farklı biterdi maç.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Şu vuruşlarını arka direğe aşırtma plase gibi vur artık ya, yerden vurup kaleciyi niye alıştırıyorsun.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Hattrick yapabileceği bir maçtı en azından 2.golü atabilse maç bitmişti...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yalnız adam fena top oynuyor. Bu kadro yapısında kaybolmayacak bir forvet yok ama her hafta aşırı derece yüksek efor sarf ediyor. Takımı sahiplenişi ve hırsı benim için beklenmedikti. Teşekkürler mücadelen için.

Yorum

• Bugün de gol attı. Daha da çoğunu atacak inşallah. Yirmileri görmesi dileğiyle. Lakin bu arkadaşın 5 büyük Avrupa liginde oynama ihtimali düşük. Daha doğrusu en fazla Crystal Palace, Granada, Mainz, Eibar ayarında takımlar işte.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Diyolar ki Sörloth için şimdiden masaya oturup €6M'u 4 yapın. Bu performansla Sörloth için pazarlığa oturursanız masada 15'lik olursunuz."

*

Örtülü ödenek istiyoruz.

Yorum

• İkinci golü atabilseydin ne süper olacaktı. Taktikte yanlışlık var, pozisyon bulan tüm oyuncularımız tek başlarına gol atmaya çalışıyorlar

Yorum

• Ahhh ahhh o kacirdigin pozisyon var ya. ahhh ahh !

Canin sag olsun
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X