Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç hava topu alamaması da başka bi sorun.

Yorum

• Yahu hadi ağırsın anladım, ne pres yaptın ne kafa topuna çıktın ne rakibi bozdun. Uyuz oldum bugün sana.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bence cok mac oynadi diye yoruldu. Kesinlikle 2 hafta dinlenmesi lazim

Yorum

• Valla deli olduk bu aksam. O boyla kafa topu alamadin abi.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• o da düşüşte

Yorum

• 3 maçtır ne yapıyor bu adam anlayan var mı? Kötünün de kötüsü yani. Takımı bir kişi eksik oynatıyor.

Yorum

• kurum müdürünün gücü yettiği personele mobbing uygulaması gibi, bizim taraftar da bu arkadaşa sallıyor.
                Bence çok doğru ve faydalı oynuyor. Varlığı ekubanın işini kolaylaştırıyor.
                Ayrıca bu akşamki golde büyük katkısı var.
                Yaklaşık 30metre topu kanada kadar taşıdı, yanında 2 fenerli oyuncuyla.

Yorum

• Sturridge gelince kim yedek kalacak diye düşünmeyeceğiz en azından..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Sturridge gelince da kesilen kendisi olmayacak bence. Takım daha ofansif bir mentalite içinde olduğunda meziyetleri ortaya çıkacaktır. Bugün kötüydü tabii. Jailson yürüye yürüye geldi her seferinde. Sosa bazen şok pres çabası içindeyken ayak uyduramadı vs.

Yorum

• Uzun zamandır duvar olabilen ve hücum bölgesinde akıllı paslar veren bir santrafor izlememiştim, bazı pozisyonlarda çok iyi boşa kaçıyor top gelmiyor eğer bir gol atsa burda övgüler yağardı, iyi futbolcu güzelde oynuyor bunu transfer edenede kendinede helal olsun tebrikler.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Oynamaya devam eder. Nasıl antrenman yapıyorsak adamın gücünü düşürdük. Ben pozisyon alışını çok beğeniyorum. Stoperlerin dışına atıyor kendini ve vücudunu yan döndürüp top istiyor ama besleyecek futbolcu yok arkasında.

Yorum

• Durdu tüm maç boyunca. 2 haftadır bir gariplik var.

İlk geldiği haftalardaki isteği, performansından uzaklaşmasını sebebi antrenman mi yorgunluk mu mental mi nedir acaba
                          #Dik oyna

Yorum

• Temposundaki düşüşe rağmen ileride kalabilmemizin en büyük etkeniydi. Kesinlikle böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı, millî aradan sonra çok daha diri bir şekilde izleyeceğimize emînim.

Yorum

• Sir bugün çok bir şey yapmasa da sahada duruşu yetiyor golde stoperler ona koştu direk eku boş kaldı rahat bir gol attı buda bir etken..
                              #50 Jackson Avelino Coelho
                              #7Miroslaw Szymkowiak
                              #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Topçu falan değil

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X