Gol atamasa da oldukça yararlı oynuyor. Gole de yaklaştı lakin olmadı canı sağ olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Tekte topa vurmamasına ben de dikkat ettim ancak bu eksikliği şu ana kadar oynadığı zeminlere yormak istiyorum. Kötü zeminlerde genelde oyuncular tekte vurmak yerine topu garantiye alıp vurmayı tercih ederler. Akyazı da tek vuruşta atacağı goller izleriz muhakkak
Top saklamasına da hayranım , dokunan tır çarpmışa dönüyor maşallah.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla 6 verip almamıza gerek yok 3-4'e de bırakırlar yeter ki satmak istesinler pazarlık her türlü olur
Palace salak mı indirim yapsın bu tutarda?
Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır. Bu durumda sözleşmesi 2023 yılına kadar geçerli olacaktır.
Bonuslarla birlikte Crsytal Palace'in Midtjylland'a ödediği bonservis bedeli 16 milyon Euro'ya yükselebilir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] haa ben normal opsiyon sanıyodum. Kötüymüş o zaman pazarlık hakkımızın olmaması. Tabi bu performansla devam ederse 6 milyon çok rahat harcanır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın her maçta gol atacakmış gibi bir havası var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] haa ben normal opsiyon sanıyodum. Kötüymüş o zaman pazarlık hakkımızın olmaması. Tabi bu performansla devam ederse 6 milyon çok rahat harcanır.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum