Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gol atamasa da oldukça yararlı oynuyor. Gole de yaklaştı lakin olmadı canı sağ olsun.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Tekte topa vurmasını bir öğrenirse A sınıf golcü olabilir.
      Hep kontrol ve sağa sola çekmekle vakit kaybediyor.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Tekte topa vurmamasına ben de dikkat ettim ancak bu eksikliği şu ana kadar oynadığı zeminlere yormak istiyorum. Kötü zeminlerde genelde oyuncular tekte vurmak yerine topu garantiye alıp vurmayı tercih ederler. Akyazı da tek vuruşta atacağı goller izleriz muhakkak

Top saklamasına da hayranım , dokunan tır çarpmışa dönüyor maşallah.

Yorum

• Sağ ayak çalış reis
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• C. Palece nin taraftar forumlarında ne yazıyorlar acaba.? Pişmanmıdırlar

Yorum

• Gol atamadığım her maç için bana küfür edeceksiniz...
              Alexander Sørloth(Gol Atamayan Forvet)

Yorum

• İlla 6 verip almamıza gerek yok 3-4'e de bırakırlar yeter ki satmak istesinler pazarlık her türlü olur

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlla 6 verip almamıza gerek yok 3-4'e de bırakırlar yeter ki satmak istesinler pazarlık her türlü olur
                  Sanırım bedel zorunlu satın alma. Yani 2 yılda kadroda bulunduğu maçların %50'sinde 11 başlarsa 6 milyon yuro vermek zorunda kalacağız

Palace salak mı indirim yapsın bu tutarda?

Futbolcunun, 2020/21 sezonundaki resmi maçların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6.000.000.-EUR bonservis bedeli ile kesin transferi gerçekleşmiş olacaktır. Bu durumda sözleşmesi 2023 yılına kadar geçerli olacaktır.

Bonuslarla birlikte Crsytal Palace'in Midtjylland'a ödediği bonservis bedeli 16 milyon Euro'ya yükselebilir.
                  Kemiksiz 9 bonuslarla 16 milyon yuro vermişler. Bonusların detayını bilmiyorum sonradan satış + performans vardır. Performanstan kurtardılar da

Yorum

• [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] haa ben normal opsiyon sanıyodum. Kötüymüş o zaman pazarlık hakkımızın olmaması. Tabi bu performansla devam ederse 6 milyon çok rahat harcanır.

Yorum

[MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] haa ben normal opsiyon sanıyodum. Kötüymüş o zaman pazarlık hakkımızın olmaması. Tabi bu performansla devam ederse 6 milyon çok rahat harcanır.
                      Belli ki böyle giderse opsiyon devreye girecek. 6 milyon iyi para bizim standartlarımızda ama risk budur denebilecek bir tutar aynı zamanda. Risk alınacaksa böyle durumlarda alınsın katma değer direk

Yorum

• Bu adamın her maçta gol atacakmış gibi bir havası var.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adamın her maçta gol atacakmış gibi bir havası var.
                          Adam sürekli oyunun içinde. Rodeogaya göre çok daha yararlı. Kıyas bile olmaz seviyede. Rodeaga bazen oyunda mı diye unutuyorduk.

Yorum

[MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION] haa ben normal opsiyon sanıyodum. Kötüymüş o zaman pazarlık hakkımızın olmaması. Tabi bu performansla devam ederse 6 milyon çok rahat harcanır.
                            Bu sezon sonu bir ihtimal pazarliga girip, daha ucuza kapatabiliriz bir ihtimal.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Nazar değdi başka bir açıklaması yok
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X