Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soğukkanlı, güçlü ve sol ayağı harika
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Sağ ayağı hiç yok gibi. Patlama yapabilecek birine benziyor. Golü harikaydı.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Senden özür diliyorum Sorloth muazzam oynadın. Ufak bir eleştiri pas şiddetine. Onun dışında topu indirmesi, saklaması, sürmesi muazzam..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Tahmin ettiğim gibi ceza sahasında iyi biraz rahatlama geldi. Sırtı dönük oynayabiliyor, onun haricinde paslarda sıkıntı var. Dribbling veya adam geçme denemeleri başarısızlıkla sonuçlanıyor videolarda gözüktüğü gibi. Kafa toplarında da eksikliği var. Sonuç olarak iş yapacak bizim ligde bu fizikle durdurmak imkansız.

Yorum

• Bebek yüzlü kâtilim benim.

Yorum

• Bu adam bildiğin topçu, bizim lig buna az gelir gibi.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallahi sahada geziyordu ama Ekuban 40 yılda bir şöyle bir pas atmışken atmaması ayıp olurdu.
                Gezen hangisi ikisi de muazzam hareketli ve verimli oynadı beraber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gezen hangisi ikisi de muazzam hareketli ve verimli oynadı beraber

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  Ya gezdi yardımcı oldu etrafını oynattı vs ben ilgilenmiyorum. Bunları zaten yapacak. Golü atsın bu adamlar santrafor, santrafor adam atacak. Ekuban çok iyiydi. Sörloth da gole kader bence standart isler yaptı. Golleri atsın bizi müşkül duruma düşürmesin yeterli.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Z I M B A C I ! tüm şutları böyle bu adamın.
                    #

Yorum

• Bu arada spiker adini her söylediginde „Sir Lot“ diye algilayan bir tek ben degilimdir galiba ?

Artik lakabi belli, Sir Lot

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• hem iyi top saklıyor hem de iyi pas dağıtıyor bizim ligde iş yapar. ben bu kadar kaliteli kumaşı olduğunu farketmedim şaşırdım
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 10be8be4ee53b9362e0a02b1d81ea42e.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 81.0 KB 
Kimlik: 11214189

Ama ama golü hic yok ki
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]17789[/ATTACH]

Ama ama golü hic yok ki
                            E yok zaten ahahaha maaşı parası bize kaçmasın da burda atsın inşallah.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 08.08.2019, 21:24.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              E yok zaten ahahaha maaşı parası bize kaçmasın da burda atsın inşallah.
                              Bundan sonra tek tek saymaya basla o vakit komik cocuk seni
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bundan sonra tek tek saymaya basla o vakit komik cocuk seni
                                Ben komik değilim de İbrahimoviç diyenler komik. Atsın da ben saymaya razıyım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X