Adı güzel bir oyuncu. İnşallah faydalı olur ancak çok uç yorumlar var. Eski bir videosu var, o videoda pek bir fikir edinemiyor insan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
Şimdi her şeyden önce adam pivot. Bizim duran top organizasyonlarımızda vereceği destek bile bizim için yeterli olur.
Bizim son vuruşları iyi klas oyuncularımız var (sosa, ömür vb.) fakat kafa toplarında senelerdir adam gibi bir pivot oyuncumuz olmadı.
Süper Ligin boy ortalaması düşük. Ben, eğer kendisi de azimli olursa çok iyi işler yapacağına inanıyorum."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
Acep perşembe günü boksöre şans verir mi hoca ?
- Alıntı
Yorum
-
Haliyle ilerde oynayınca çok gol atman beklenecek
Ama benim senden beklentim takımı oynatman özellikle arkanda ki 10 numarayı parlatman ! Çevreni beslemen !
Üstüne en az 15 golde eklersen muazzam olur.
Bizde sen o 15 golü çerez niyetine atman lazım, sana 7-8 hava topu yazıyorum en az
Hayırlı olsun.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
- Alıntı
Yorum
-
gent mechelen maçını izledim. sağaçıktan adamı geçerek yaptığı orta gitti geldi derken gol oldu.
bir kaç tane etkili orta yaptı. bir gollük kafa vuruşu oldu, kornerden gelen topa, bir tane de ceza alanı önünde adamı geçerek çok etkili bir şut attı maçı en güzel hareketiydi, kaleci çıkardı. benden sınıfı geçti, lakin ilerlemeye açık olması olumlu 6 milyon euro bonservis olumsuz. maçta zaman zaman acemi hareketleri de oldu, fakat kesinlikle boş adam değil, daha istekli olmalı, belki bizde daha istekli oynar.
- Alıntı
Yorum
-
mücadele et süt oğlan gibi durma ileride ok gibi fırla savunma arkasına paralel ve diagonel koşular yap ömer üründül gibi kolektif oyna burak yılmazla kahve iç ondan taktik al senol hocanın yanına git riyazat al bunlar ile iyi golcü olursun inşallah subhanallahhayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Alıntı
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum