Formun genel kanısı kötü olduğuna göre demekki adamda potansiyel var izleyip görelim , boyuna göre hızı fena değil gerçekten umarım iyi işler yapar yaşıda genç hayırlı olsun.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Sacma bir anlasma olmus.
Yedek kulübesine transfer yapmis olduk.
Kulüp 2 sene sonunda futbolcuyu parlatıp satmayı umuyor. Belirlenen bonservis de karşılıklı risk paylaşımının bir parçası. Futbolcu başaramazsa zaten kulüp bedelsiz geriye gönderme hakkına sahip olacak.
Yazıcı gitti Sörloth geldi ,Şerefli Trabzonsporumuz için Hayırlı olsun diyorum ve transfer dönemi bizim içi bitti kanısındayım. Geçen sezona burak rodallega ekuban gibi sağlam forvet triosuyla başlamıştık ,bu sezona ekuban sörloth ve genç forvet adaylarıyla başlıyoruz.Yusuf gidişini ve bu forvet kapasitesini yönetim nasıl değerlendiriyor ve durumu ne kadar yeterli görüyor bilmiyorum ama Sörloth ile yapılan sözleşme onun as forvetimiz olduğunu düşündürüyor.Ha eğer 1 tane santrafor alınırsa ,bu prag ve lig maçındaki duruma göre yetersizse ancak yine zorunlu olur belki devre arasına bile uzayabilir bu 1 tane santrafor transferi ama alınır mı ,ne zaman alınır bilemem.Lakin, bu santraforun Sturridge maliyetinde ,tecrübesinde yada güney amerikan tarzı bitirici santrafor olacağını da pek sanmıyorum.Alırlarsa bence 1 tane daha 'sörloth' yada 'ekuban' alabilirler belki.
En son TS FAN tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 14:56.
ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Hayırlı olsun. Hiç kanım ısınmadı buna. umarım yanılırım. Kendini ispat edememiş bir futbolcu için 1.5 milyon çok para, çok saçma sözleşme olmuş. +300 menejerlik ücreti
Yapılan anlaşmadan anladığım kadarıyla kulüp Sörloth'u as forvet olarak düşünüyor
İlk sene oynarsa bi sıkıntı yok, oynamazsa bizim için sıkıntı olur, başka forvet opsiyonu olarak sadece Ekuban olursa...
İkinci sene maçların yarısında oynatırsak zorunlu olarak alacağız yani iki yıllık istikrarlı bir şekilde iyi bir gidişi varsa bu adamı alacağız, parlatmışsak satma şansımız vs olacak, olumlu senaryoda avantaj bizde
Ama tutmadıysa aldığımız bize göre biraz fazlacık risk boşa gitmiş olacak, toplamda 3.75 harcamış ve adamı geri vermiş olacağız.
Yönetim oyuncuyu beğenerek böyle bir sözleşme yaptığı anlaşılıyor, Palace ise güvenmemiş pek, iyi çıkarsa da 9 verdik 6.75 almış oluruz diyorlar
Bu durumda oyuncunun katkı vermesi bizim için çok önemli
Hayırlı olsun diyelim.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
norveçli ve uzun olduğunu görünce aklıma lange geldi. neyse izlemeden bişi demeyelim diyecem ama 151 maç 42 gol 23 asist bunlar hep alt ligler. premiler lig de 16 maç da 0 asist 0 gol
En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 15:15.
İngiltere ligine transfer yapmış genç bir oyuncu yeniden oralara dönmek için çalışacaktır. Bir de çok üst düzey olmayan golcüler genelde bu yaşlardan sonra açılıyorlar inşallah biz de sıçramayı yapar.
“Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”
Yorum