Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hahahaha ironi filan mi bu? Sociedad La Liga'yi gecen sene 5. bitirdi. Takim degeri bizim ligin 4 buyuklerinin toplamindan daha yuksek. Ispanya ligini takip ettiginden emin misin?

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay be. Vizyona bak. Kim ne derse desin, Sociedad'a giden loser'dır.

Bize gelmedin hadi, bari FB'ye git. Kendisi açısından söylüyorum. Yoksa gitmesini ben de istemem ama FB nere R Sociedad nere.

Ne yapacan, oradan Barça'ya mı zıplayacan.

Yorum

• Bence Leipzig'ten de iyi bir takıma gitti. Ispanya'da başarılı olacağını düşünüyorum
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hahahaha ironi filan mi bu? Sociedad La Liga'yi gecen sene 5. bitirdi. Takim degeri bizim ligin 4 buyuklerinin toplamindan daha yuksek. Ispanya ligini takip ettiginden emin misin?
        Soruna cevap almak için önce doğru dürüst bir üslupla konuşacaksın.

Burası mahalle kahvesi değil. Ben de asker arkadaşın değilim. Hadi bakalım.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vay be. Vizyona bak. Kim ne derse desin, Sociedad'a giden loser'dır.

Bize gelmedin hadi, bari FB'ye git. Kendisi açısından söylüyorum. Yoksa gitmesini ben de istemem ama FB nere R Sociedad nere.

Ne yapacan, oradan Barça'ya mı zıplayacan.
          hakaret olarak söylemiyorum ama nasıl ifade edeceğimi bilemedim..

yorumu okurken midem bulandı..

ama fbye helal olsun algı ile kazandığı büyüklük safsatasını bize kabul ettirmiş..
          iki maçtada bunları tokatlayıp veya en az 4puan alıp Şampiyon olmadığımız sürece haklısın..

ŞÖRLOTH Kral adamsın ve YENGE sende öyle şu çapulculara hem geçen yıl sahada sapladın bu senede transferde ..Allah yolunuzu açık etsin..
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hakaret olarak söylemiyorum ama nasıl ifade edeceğimi bilemedim..

yorumu okurken midem bulandı..

ama fbye helal olsun algı ile kazandığı büyüklük safsatasını bize kabul ettirmiş..
            iki maçtada bunları tokatlayıp veya en az 4puan alıp Şampiyon olmadığımız sürece haklısın..

ŞÖRLOTH Kral adamsın ve YENGE sende öyle şu çapulculara hem geçen yıl sahada sapladın bu senede transferde ..Allah yolunuzu açık etsin..
            Problem yok çünkü ben de başka fikirlere asgari düzeyde saygısı bulunmayan ya da bu yönde çabası olmayan insanları görünce midem bulanıyor. Hakaret olarak düşünme.

Yorum

• Şörlottt takımına penaltı kazandırdı..
              hem de Sevilla maçında hem de maç0-0 iken..
              ulan işe bak oyorzabal denilen herif penaltıyı atamadı..
              adamın 4 tane de golü varmış 5 inciyi atamamış..
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şörlottt takımına penaltı kazandırdı..
                hem de Sevilla maçında hem de maç0-0 iken..
                ulan işe bak oyorzabal denilen herif penaltıyı atamadı..
                adamın 4 tane de golü varmış 5 inciyi atamamış..
                önceki maçta da o kazandirmis penaltiyi, ya ligde ya avrupa kupasinda.. gol de atsa cosmaya baslar belki
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  önceki maçta da o kazandirmis penaltiyi, ya ligde ya avrupa kupasinda.. gol de atsa cosmaya baslar belki
                  Şörlot sakatlanmış..
                  Real sosyetat iyi takım yapmış yalnız ..madrid hırsızlık yapmazsa Şampiyon bile olabilirler..

Şörlot şuan için maçkolikte 0 gol 0 asistde..ama takıma katkı yapacağı kesin..TS şanssızlığıda yaşıyor..penaltı yaptırıyor..kaçıyor falan..

Yorum

• Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• kendini bulacağı güzel bir lig ve takımda şuan

Yorum

• Atmış yine golünü. Devre arası çökeriz diyordum da yalan oldu galiba.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• maalesef orda da yapamiyorsun
                          ama artik sana ihtiyacimiz yok krallar gibi kuzeyin gercek krali Corneliusumuz var

donup dolasip bize yalvaracaksin gelmek icin fazla surmez

Yorum

• Corneliusu gordun mu bu aksam
                            kuzeyin gercek krali senin gibi cakma kral degil��
                            saka kardes sende eski kralimiz sin
                            istiyorsan gel sende 6 ay bedava oyna

Yorum

• Nbr eski kral gel
                              corneliusa yedek ol

Yorum

• ölümüne trabzon !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok