Gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Alexander Sørloth l Atlético Madrid
Daraltma
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun zaman sonra 11'de. Senin için izleyeceğiz kral.
Sörloth sıkılıp geldi aldı %100lük pas verdi Nkunku uzaya vurdu topu. Çok sıkıcı bir takım. Böyle oynayacaksan git suarez gibi firmino gibi birini bul. Bu oyunla lewa bile olsa iş yapmaz.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNagelsman hocayım diye ortalıkta geziniyor. Ne oynuyorlar anlamıyorum. Önde forvete ihtiyaç yok ki bu adamlarda. Arkadakiler şut atsın diye ön tarafa amele koymuşlar bir tane ne pas atıyorlar ne orta kesiyorlar.
Sörloth sıkılıp geldi aldı %100lük pas verdi Nkunku uzaya vurdu topu. Çok sıkıcı bir takım. Böyle oynayacaksan git suarez gibi firmino gibi birini bul. Bu oyunla lewa bile olsa iş yapmaz.
Bundesliga atmosferinden stat yapılarına baya izlenesi bir lig ama Leipzig değil.
- Alıntı
Yorum
-
hahahaha şçrlotttttttttttt..
tahmin ettim bu maçın kahramanı olacağını..
ve 1 asisst ve son dakika golü..
en az 5 defa elini kaldırdı pas alamadı..
buna rağmen maçın adamı oldu..
bizden giden Yazıcı ve Şörlot kalitelerini gösteriyor..ikiside şampiyonlupa oynuyor..
daha önceki maçlarıda kötü oynamadığını söylemiştim..önemli olan iyi oyun sonuç sonra gelir..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahahaha şçrlotttttttttttt..
tahmin ettim bu maçın kahramanı olacağını..
ve 1 asisst ve son dakika golü..
en az 5 defa elini kaldırdı pas alamadı..
buna rağmen maçın adamı oldu..
bizden giden Yazıcı ve Şörlot kalitelerini gösteriyor..ikiside şampiyonlupa oynuyor..
daha önceki maçlarıda kötü oynamadığını söylemiştim..önemli olan iyi oyun sonuç sonra gelir..
- Alıntı
Yorum
-
Bakınız dün gece Leipzig-Gladbach maçını bizim hakemlerden biri yönetseydi Sörloth'un son dakika golünü iptal edebilirlerdi..Tam orta kesilirken Sörloth hafifçe önündeki rakibi elleriyle dürtüyor ama rakibin pozisyonunu bozacak bir şarj olmadığı için Alman hakem Gladbach'lı oyuncuların yoğun itiraz ve yaygarasına rağmen oralı olmuyor..Zaten vuruş esnasında rakiple Sörloth'un arasında mesafe de var faul çalınması imkansız ama bizim hakemlerin yüzde 99'u rakip oyuncuların kopardığı fırtınaya kapılarak VAR'a gidip o hafif itmeyi kusurlu hareket sayıp golü iptal ederdi..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum