Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexander Sørloth l Atlético Madrid

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçmiş olsun Sivas'ımıza

Yorum

• 1 maç ne yav.

Yorum

• Yalandır o haber, 3-6 maçtan sevk edip 1 maç nasıl veriliyor ? Umarım doğrudur da zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          silmiş tiviti

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            silmiş tiviti
            1 maç cezâ aldığını yazmıştı. Hatalı ya da eksik bilgiden ötürü silmediğini umuyorum.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1 maç cezâ aldığını yazmıştı. Hatalı ya da eksik bilgiden ötürü silmediğini umuyorum.
              yani ya uydurduğu için silmiştir, ya da içerde kaynağı vs varsa "daha açıklamadık, sil şunu" gibi bi şey demiştir

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yani ya uydurduğu için silmiştir, ya da içerde kaynağı vs varsa "daha açıklamadık, sil şunu" gibi bi şey demiştir
                Benim de aklıma ilkin ikinci ihtimâl geldi, bakalım n'olacak.

Yorum

• Bir maç diye herkes yazıp çiziyor. Daha resmi açıklama yok. Bana "hani 1 maç almisti bakın işte 3 maç aldi" tarzı bi açıklama yapacaklar gibi geliyor.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir maç diye herkes yazıp çiziyor. Daha resmi açıklama yok. Bana "hani 1 maç almisti bakın işte 3 maç aldi" tarzı bi açıklama yapacaklar gibi geliyor.
                    üç maça kimse ses ermez, biz hariç. iki maç açıklanacak. herkesin gazı alınmış olacak.

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      üç maça kimse ses ermez, biz hariç. iki maç açıklanacak. herkesin gazı alınmış olacak.
                      Quaresma'nın yumruğuna dahi 1 maç verilmişken Sorloth'a verilecek 2 maç ceza en büyük eyyam olur. Ağzı olan konuşsun, biz haklılığın yolundan ayrılmayalım.

Yorum

• Oturduk transfer bekler gibi kararin aciklanmasini bekliyoruz.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizden oyuncumuzu kim savunmaya gidecek? Sadece dosya mi veriliyor yoksa?
                          PFDK'da sözlü savunma olmuyor. Karar tahkime giderse böyle bir hak var. Duruşmalara Eda Lermi Zorer katılıyor. Futbolcunun da sözlü savunma hakkı var. Hatta Abdulkadir Parmak kırmızı kart gördüğünde gitmişti ama bir işe yaramamıştı...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            PFDK'da sözlü savunma olmuyor. Karar tahkime giderse böyle bir hak var. Duruşmalara Eda Lermi Zorer katılıyor. Futbolcunun da sözlü savunma hakkı var. Hatta Abdulkadir Parmak kırmızı kart gördüğünde gitmişti ama bir işe yaramamıştı...
                            O zaman en fazla 2 mac ceza alacagini cok zayif görüyorum ben adas. Hukukcu mu bu Eda Hanim?
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman en fazla 2 mac ceza alacagini cok zayif görüyorum ben adas. Hukukcu mu bu Eda Hanim?
                              Ben 2 maç bekliyorum fakat PFDK doğrudan mı verir yoksa Tahkim'den sonra mı 2'ye düşer soru işareti. Eda Hanım avukattır aynı zamanda kulüp tarihinin ilk kadın yönetim kurulu üyesi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Algı yapıyor şerefsiz. Aklı sıra kamuoyu baskısı oluşturacak. Sen kimsin de önce senin haberin oluyor cezadan.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X