en son tahmin yaptığında leicester sakatlık ve cezalarla kadro darlığından dolayı üçüncülüğe düşüyordu diyerek sataşayım arsenal loser'dır ve üçüncü kalacaktır diye ekleyeyim.
Leicester şampiyon olamayacak demeye devam edeyim ben yanılmaya razıyım
6 hafta kalmış hala arsenal diyenler var cidden. Bitt geçti o iş. Arsenal 3. Olur bana görede. 2. Olacağını zamnetmiyorum.
tottenhamın yerinde olsam sezon sonu hocayı yollar mourinhoyu alırım takımın başına. Tam ona göre kadro var tottenhamda. Fiizk gücü yüksek ki bana göre ligin en fizikli takımılar genç dinamik bi kadro. Hem oynamaya hem oynatmamaya müsait bi kadro.
Leicester en azından sondan 3 haftaya kadar bu farkı korur bana göre. Sunderland maçından sonra 2 hafta iç sahada olmaları çok iyi oldu
Ya şu tabloyu görünce insan gerçekten kıskanıyor bazı şeyleri, sonra dönüp kendine soruyorsun bizim ülkemizde neden böyle şeyler olmuyor diye. Bizim psikolijimizi bozanların Allah bin türlü belasını versin.
uzun süredir kante gibi samimiyetle mücadele eden bir oyuncu görmemiştim. bir kere bile o kadar depar attım şimdi de arkadaşlarıma ayar çekeyim, tribünü hareketlendireyim gibi bir ifadesine rastlamadım. bir mücadeleden çıktıktan sonra şöyle bir bakıp tartıyor topun yerini, ulaşılabilecek mesafedeyse direk koşmaya başlıyor, olay yerine gidiyor. sürekli top kapma girişiminde.ufak boylu olduğu için hakemler faul de çalmıyor.zaten absürt bir hareketi yok. elini kullanmıyor, tüm vücuduyla ikili mücadeleye giriyor, topu söküp kurtarıyor. eski futbolcularımızda öz evlat goygoyu yapadursun. bir gol attılar mı yanlarına yaklaşılmıyor.
vardy tipi golcünün avantajları. bir uzun topu götürüp gol yapıyor. çoğu gol bu şekilde oluyor zaten. futbolun doğasına uygun bir hücum şablonu var leicester'in. barcelona bile bu şablona döndü, arsenal hala öğrenemedi.çok pasla yapılan atak organizasyonları pratik değil. öndeki oyuncuların yeteneklerinden faydalanmak daha doğaçlama, daha özgür denemeler daha efektif. hızlı bir şekilde kaleye inmek, fazla oyalanmamak ve atağı sonuçlandırmak gerekiyor.
Yorum