Gayet akıllı bir ilk yarı oynadı Leicester. Bu şekilde kaybetmezler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Helal olsun Leicester'a. Mustafa izzet ve Emile Heskey'li zamanlarından beri kimsenin sallamadığı takım dolar milyarderlerinin, arap şeyhlerinin, sportif yatırım şirketlerinin takımlarının önünde mütevazı kadrosuyla; hırs, birliktelik ve inançla yoluna devam ediyor. Hem de hocaları futbol sözlüklerinde "kaybeden" (looser) sözcüğünün karşısına yazılması gereken Claudio Ranieri
Vurduğunuz gol olsun aslanlarım !BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Leicester oyun felsefesi ve taktik dizilişi olarak değil ama oyuncu profili olarak 2010-11 kadromuza benziyor.
Burak-vardy sezon içinde yıldızlaşan takımın birinci golcüleri
Umut-okazaki çok koşan pres yapan defansif forvetler.
Jaja-mahrez takımın en yetenekli sol ayakli oyunculari.keske jaja da mahrez kadar konsantre olsaydı.sike de yetmezdi o zaman.
Kante-drinkwater, selcuk-colman merkezi ikili olarak kontrol eden müthiş ikililer.bizimkiler pasla domine ediyordu ortasahayi, bunlar enerjileriyle yapıyorlar aynı işi.
Farklı bir oyun oynuyorlar ama samimiyet takım coşkusu ve özellikle oyuncu profili benziyor.burak ve vardy
çıkışı benzerlik gösteriyor. Özellikle ikinci yarı burak forvete geçtiğinde benzer bir oyun oluşmuştu.
dizilis olarak farklılık olsa da vardy-okazaki-mahrez hücum üçlüsünün kurduğu ortaklik, burak-umut-jaja'nin ortaklığı ile birebir. O zaman jaja'nin tam anlamıyla yeteneklerini sergilemediğini ve tembellik yaptığını söylüyordum.mahrez'i görünce keske daha fazla domine etseydi oyunu diyor insan.
Yeni bir kadro kurulsa da biz de su sezonu geride bıraksak.hep aynı referans noktasına dönüyoruz. Yeni bir şeye ihtiyacımız var. Leicester maçını izleyip hüzünlenmek istemiyorum.
Yorum
-
hocam bence sistem olarak tamamen zıt bi taktik bizim 10-11 kadrosuyla. Savunmada leicester tamamen 10 kişiyle geri geliyor .4-4-2 müthiş uyguluyorlar. Bu forumda diye diye dilimde tüy bitti. Trabzonspor gibi takımın oynaması gereken sistem 4-4-2 dedik. A madrid de bu taktikle oynuyor. 4-4-2 demek denge demektir. 3-0 4-0 gibi farklı skorlar olmasada yinede net skorlar kafaya oynarsın. Çünkü 4-4-2 sistemi direnç demek takım oyunu demek takım içi yardımlaşmanın muazzam olduğu bi sistem. 10-11 kadrosuyla benzeyen tarafları bana göre oyuncular. Yoksa sistem olarak tamamen zıt bi sistem. Ayrıca defans olarak leicter geri 4 lüsünü bırak ingiliz takımlarına bedava olsa türk takımları almayacak durumda defansın yaş ortlaması 31.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeicester oyun felsefesi ve taktik dizilişi olarak değil ama oyuncu profili olarak 2010-11 kadromuza benziyor.
Burak-vardy sezon içinde yıldızlaşan takımın birinci golcüleri
Umut-okazaki çok koşan pres yapan defansif forvetler.
Jaja-mahrez takımın en yetenekli sol ayakli oyunculari.keske jaja da mahrez kadar konsantre olsaydı.sike de yetmezdi o zaman.
Kante-drinkwater, selcuk-colman merkezi ikili olarak kontrol eden müthiş ikililer.bizimkiler pasla domine ediyordu ortasahayi, bunlar enerjileriyle yapıyorlar aynı işi.
Farklı bir oyun oynuyorlar ama samimiyet takım coşkusu ve özellikle oyuncu profili benziyor.burak ve vardy
çıkışı benzerlik gösteriyor. Özellikle ikinci yarı burak forvete geçtiğinde benzer bir oyun oluşmuştu.
dizilis olarak farklılık olsa da vardy-okazaki-mahrez hücum üçlüsünün kurduğu ortaklik, burak-umut-jaja'nin ortaklığı ile birebir. O zaman jaja'nin tam anlamıyla yeteneklerini sergilemediğini ve tembellik yaptığını söylüyordum.mahrez'i görünce keske daha fazla domine etseydi oyunu diyor insan.
Yeni bir kadro kurulsa da biz de su sezonu geride bıraksak.hep aynı referans noktasına dönüyoruz. Yeni bir şeye ihtiyacımız var. Leicester maçını izleyip hüzünlenmek istemiyorum.
Örnek ders alınması gereken bi kulüp. Her zaman dedim futbolcuya para verilmez diye. Lucescuyu bu yüzden istiyorum. Bize Simeone-ranieri-berdiyev gibi yokluktan varlık yapabilecek hoca lazım. Gereksiz topçuya para vermektense hocaya para vereceksin. 4-4-2 uygulaması en zor fakat verimi en yüksek sistem. Almasını bileceksin tabikide
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

adamlar müthis oynuyor
Yorum