Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yenilmiş gibi üzüldüm.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• United'dan bal aktı resmen, bedavadan puan aldı herifler.Zaten bu bal olayının özellikle ligde United'ı yalnız bıraktığını görmedim.

Neyse, Liverpool Dalglish ile birlikte gerçekten çok iyi yolda.Çok tempolu ve güzel bir oyun ortaya koyduk ama bugün olmadı.Aynen devam, zamanla herşey daha güzel olacaktır.
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yaşasın "kötülük"

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arsenal 1-0 Sunderland | Dakika 11... Derken V.Persie harika bir aşırtma vuruşla golü kokladı fakat direk izin vermedi gole

Yorum

• Larsson harika bir frikik golü attı.

Durum 1-1

Yorum

• Premier Ligde zirvenin rengi değişti.City son 3 sezondur burayı istiyordu.
              Liverpool FC Trabzonspor
              Steven Gerrard

Yorum

• Sezonluk premier lig almıs bulunmaktayım..Artık tiyatro değil futbol izliyorum..Az önce wolverhampton-swansea macını izledim ve gerçekten çok eglenceliydi..Adamlar 5 maçtır kazanamamalarına ragmen stad doluydu..26 bin taraftara oynadılar..Son 5 dkya 2-0 yenik düşmelerine ragmen beraberlikle maçı bitirebildiler..Jamie o'hara,sinclair ve jarvisi begendim...
                Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezonluk premier lig almıs bulunmaktayım..Artık tiyatro değil futbol izliyorum..Az önce wolverhampton-swansea macını izledim ve gerçekten çok eglenceliydi..Adamlar 5 maçtır kazanamamalarına ragmen stad doluydu..26 bin taraftara oynadılar..Son 5 dkya 2-0 yenik düşmelerine ragmen beraberlikle maçı bitirebildiler..Jamie o'hara,sinclair ve jarvisi begendim...
                  Dijitürk kullanıcısıyım önceden Spormax'tan izliyordum.Şuan hangi Lig tv2 ve 3 veriyor sanırım.Fıyatı ne kadar.
                  Liverpool FC Trabzonspor
                  Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dijitürk kullanıcısıyım önceden Spormax'tan izliyordum.Şuan hangi Lig tv2 ve 3 veriyor sanırım.Fıyatı ne kadar.
                    internetten izliyorum yıllık 60 lira..takılma falan yok görüntüde iyi ..gecen yılda türkiye ligini yine böyle digitürkwebtvden izliyordum yıllık 100 liraya erkenden üye olmustum..türkiye liginde tüm maçları izleyebiliyodun ama ingiltere ligini kaç maç veriliyorsa o kadar izleyebiliyosun..bu pek hoşuma gitmedi ama fiyatı ideal yinede..

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben 5 büyük paketi var .59 lira o dedğin kanallarda açık ...

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezonluk premier lig almıs bulunmaktayım..Artık tiyatro değil futbol izliyorum..Az önce wolverhampton-swansea macını izledim ve gerçekten çok eglenceliydi..Adamlar 5 maçtır kazanamamalarına ragmen stad doluydu..26 bin taraftara oynadılar..Son 5 dkya 2-0 yenik düşmelerine ragmen beraberlikle maçı bitirebildiler..Jamie o'hara,sinclair ve jarvisi begendim...
                        En iyi lig, Premier Lig. Hayırlı olsun paketin abi.
                        Bu arada beğendiğin adamların hepsi iyi topçu. Jarvis Wolverhampton'un Nani'si, çok etkili oynuyor iki kanatta da. O'Hara da Tottenham'de fazla forma şansı bulamamıştı, Portsmouth'da kiralıkken başarılı bir performans sergiliyordu, oyunu kurabilen hırslı bir orta alan oyuncusu. Sinclair ise geçen sene çok iyi işler yapmıştı Championship'te, takımının Playoff'a kalarak finalde Reading'i yenmesinde büyük pay sâhibi olmuştu, 4-2'lik galibiyetlerinde hat-trick yapmıştı.

Bu arada Liverpool da Trabzonspor gibi 1-1 berabere kalmış.
                        En son Semih Aydın tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 23:04.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Reis Bayern'li Breno'ya özenmiş.

~~~

Balotelli evini yaktı!

Manchester City'nin yaramaz futbolcusu Mario Balotelli'nin son vukuatı yine çok konuşulacak...

Manchester City'de forma giyen hücum oyuncusu Mario Balotelli, Manchester United ile oynanacak olan maç öncesinde yaptığı vukuatı ile yine gündeme geldi.

The Guardian'ın verdiği habere göre evinin banyosunda arkadaşlarıyla beraber havai fişeklerle oynayan Mario Balotelli, evde yangın çıkardı. Gece açık banyo penceresinden havai fişek atan Balotelli, perdenin alev almasından sonra evden çıkmak zorunda kaldı.

Konu ile ilgili konuşan bir polis yetkilisi, "Cumartesi gecesi Mottram St Andrew civarından bir yangın ihbarı aldık" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, yangının nedenini inceledi ancak şüpheli bir durum görmedi.

Geceyi bir otelde geçiren Mario Balotelli ise, havai fişeklerden birinin arkadaşları tarafından yanlışlıkla ateşlendiğini dile getirdi.

Goal
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En iyi lig, Premier Lig. Hayırlı olsun paketin abi.
                            Bu arada beğendiğin adamların hepsi iyi topçu. Jarvis Wolverhampton'un Nani'si, çok etkili oynuyor iki kanatta da. O'Hara da Tottenham'de fazla forma şansı bulamamıştı, Portsmouth'da kiralıkken başarılı bir performans sergiliyordu, oyunu kurabilen hırslı bir orta alan oyuncusu. Sinclair ise geçen sene çok iyi işler yapmıştı Championship'te, takımının Playoff'a kalarak finalde Reading'i yenmesinde büyük pay sâhibi olmuştu, 4-2'lik galibiyetlerinde hat-trick yapmıştı.

Bu arada Liverpool da Trabzonspor gibi 1-1 berabere kalmış.
                            Sağolasın liverpool maçınıda izledim...liverpool birsürü pozisyon buldu ama hiçbirini değerlendiremedi..suarez bence çok kötüydü... o kadar cepheden, çok rahat gol atılacak yerlerden, sut atma sansı buldu ama hep kalecinin üstüne vurdu...Norwichte beraberlikten sonra öne geçebilirdi..güzel maç oldu bence ...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben 5 büyük paketi var .59 lira o dedğin kanallarda açık ...
                              Üyeliğiniz yeni mi ?

Yorum

• manchester derbisine son dakikalar..büyük ihtimalle zirvenin adı değişecek..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim