Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Plaka çakmış City
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Özet görüntülerini yollayabilecek birisi var mı?

Yorum

• YOU'LL NEVER WALK ALONE
        OKlahoma City Thunder

Yorum

• Fergusonun Tarihindeki en farkli maglubiyeti olmasi gerek
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bir ara şaka yapıyorlar sandım. Son dakikalarda bir atak hariç her geldiklerinde gol attılar.

Yorum

• Özet çıkar birazdan LigTv sitesine
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Maçtan sonra merak ettiğim tek şey City Arsenal'e 8 gol atmış United'a 6 gol atabiliyorsa Arsenal'e kaç gol atar? Bekle bizi Arsenal, sizi bu şekilde yakalamışken 10-15 tane atmadan bırakmayız.

Yorum

• Sir buna dayanamaz, Istifa kapida
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Olm rezil rüsva olmuşuz ya la. Maçın sonucuna baktım korner veya ofsayt skorları sandım bu ne ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olm rezil rüsva olmuşuz ya la. Maçın sonucuna baktım korner veya ofsayt skorları sandım bu ne ya.
                      Inan skoru gôrûnce hemen seni düsündüm
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şaka mı lan bu. Oha çüş..Ama sevindim bu duruma. Farklı tatlar olsun.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Inan skoru gôrûnce hemen seni düsündüm
                          Maçı izlesem ağlardım valla. Tek tesellim 6-1 bitmesi ccc 61 ccc

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hürgs gelse de görse ManU ne halde.

Yorum

• İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              united tek kale oynarken city şans golünü bulmasaydı görürdük tabelayı
                              Ben orada United'ın tek kale değil City'nin akıllı oynadığını düşünüyorum. Manchester United topa sahip olmuş olabilir ama senin bahsettiğin dakikalarda da United'ın öyle aman aman gol pozisyonu da olmadı. City akıllıca nasıl olsa bir hata yaparlar diye bekledi ve Balotelli'nin golüyle 1-0 önce geçti. Sonra da maçın kontrolü City'deydi zaten. İkinci yarıda o savunma oyuncusunun kırmızı kartıyla çok daha kolay bir maça döndü.

İlk olarak İbrahim Gökhun Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              City üstündeki ezikliğide bi nevi atmıştır bu maçtan sonra Maçın başlarında united bir gol bulsa su anki senaryo bambaska olurdu şüphesiz...isim olarak bakıldıgında City tam fm lik bir kadroya sahip..yedeklere gel...Dzeko,nasri,kolorov,toure,de jong,zabaleta....Richards çok süper oynadı bence...Serkan Balcı boş zamanlarında birazcık premıer lig izlesin ...O cüsseye ragmen neler neler yaptı richards...
                              Eee ne oldum değil ne olacağım diyeceksin. Yıllardır Old Trafford'da asılan bilmem kaç senedir kupa alamadınız şeklindeki pankartı böyle yedirirler adama. Gerçi geçen seneden ihtibaren kaldırılmıştı o zaten City'nin FA Cup'u almasıyla birlikte ama olsun yine de bu 6-1'lik hezimet o kendilerine gözlerinde çok büyüten United taraftarına armağan ediyorum. Hani biz kendi taraftarımıza kızıyoruz (Trabzonspor) ya çekirdek çıtlatıyorlar diye, en azından rakip takımın taraftarına rezil olmuyoruz. Bugün City taraftarı ikinci yarıda şarkılar söylerken United taraftarı aval aval bakıyordu. Old Trafford'da bir gün Blue Moon'u bu kadar yüksek sesle duyacağımı hiç düşünmemiştim.
                              En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 23.10.2011, 18:24.

Yorum

• Vay anasını sayın seyirciler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim