Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Skrtel < Lescott
    Kuyt > Philips

Lescott iyi stoper, fakat Toure ile iyi anlaşamıyor bana göre. ManCity maçlarını izlediğimde büyük delikler görüyorum defansın göbeğinde.
    Nerede o Jagielka'nın yanındaki Lescott.

Kuyt'u sevmem. İyi oynadığı maçlar oluyor, ama çok dandik hatalar yapıyor bazen. (Bkz. : Wigan'e mağlup olduğumuz tek ve son maç)

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Premier Lig'i bu sene kim yayınlayacak?Geçen sene Spormax ile sözleşmesi bitmişti sanırım.Şöyle açık bir kanaldan yayınlasalar da millet rahat rahat izleyebilse şu güzelim ligi..
    İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hakkaten Premier ligi hangi kanal yayınlayacak bilgisi olan varmı? Geçen yıl rahat rahat İspanyayı izledik ama yanında İngiltere ligide olsa tadından yenmez
    Premier Lig'in bu sezondan itibaren kendi bir kanalı olacakmış (NBATV gibi) bu habere göre.

~~~

Joe Cole hayırlı olsun takımımıza.
    Bu transfer için herhalde;
    Joe Cole + 7 Milyon € = Yossi Benayoun
    diyebiliriz.
    YOU'LL NEVER WALK ALONE
    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Ben J.Cole'u beğenmeyen bir adamdım. Hep söyledim Chelsea'ye yakıştıramıyorum diye. Ne yaptığını hiç anlamıyordum. Gittiği iyi oldu. Şahsen Benayoun daha etkili bir adam.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Takas gibi bir şey oldu.

Yorum

• Spormax yayınlayacak sanırım.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Real Madrid’de istenen performansı sergileyemeyerek İtalya’nın yolunu tutan Klass-Jan Huntelaar, İtalya’da da beklenen etkiyi yaratamadı.
            TalkSport’un haberine göre, İngiltere’den transfer teklifleri aldığı iddia edilen golcü oyuncu, Manchester Havaalanı’nda göründü. Huntelaar’in Manchester şehrinin hangi takımıyla görüşmek için geldiği yönünde net bir bilgi yok.
            Edin Dzeko ve Fernando Torres gibi isimlerle ilgilendiği iddia edilen Manchester City, Aston Villa ve Tottenham ile transferde yarışıyor.
            Diğer yandan Meksikalı genç golcü Javier Hernandez'i alan Manchester United, Hollandalı golcü için bir adım önde.
            kaynak:goal.com
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• 41 milyon euro

İtalyan kulübü, Manchester City'nin transfer etmek istediği genç golcüyü kolay kolay satmak istemiyor.
              Serie A'nın son şampiyonu İnter, Manchester City'nin yakın takibe aldığı genç yıldız Mario Balotelli için istediği rakamı açıkladı. Milano temsilcisi, Balotelli'yi almak isteyen takımın 41 milyon euro ödemesi gerektiğini belirtti. City kulübü, geçtiğimiz hafta 19 yaşındaki golcü oyuncu için İtalyan takımında 24 milyon euro'luk bir teklif yapmış fakat bu teklif İtalyanlar tarafından kabul görmemişti.

DİSİPLİNSİZ BİR OYUNCU
              Geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın siyahi golcü için yaklaşık olarak 35 milyon euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti. Geçen sezon İnter ile 3 kupa sevinci yaşayan 1.90 boyundaki Balotelli, sorumsuz davranışları ve disiplinsiz hareketleriyle İnter kulübünün tepkisini çekmişti. 2007 yılından bu yana Milano temsilcisinde forma giyen 19'luk forvet, 59 karşılaşmada 20 gol atma başarısı göstermişti.
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Vuvuzela'ya bir darbe de Tottenham'dan

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, taraftarlarının stada vuvuzelayla gelmesini yasakladı.
                Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda gündeme gelen ve tartışmalara neden olan yerel çalgı vuvuzelanın stada girişini yasaklayan Londra ekibi, internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Bu çalgıların stat içinde gereksiz risk oluşturmasından ve taraftarların acil anonsları duymasını olumsuz etkilemesinden endişe ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Premier Lig Yönetimi, vuvuzelaya ''bu tür konuların kulüpler düzeyinde ele alınması gerektiği'' gerekçesiyle genel bir yasak getirmeyi reddediyor.

Başkent Londra'da düzenlenen bu yılki Wimbledon Tenis Turnuvası'nda da seyircilerin vuvuzelayla gelmesi yasaklanmıştı.
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Liverpool'lu Albert Riera 6 milyon avro karşılığında Olympiakos'a transfer oldu..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• Biri City'i durdursun!

Transfer döneminin en hareketli takımı Manchester City'nin son olarak Inter'in genç yıldızı Mario Balotelli'yi kadrosuna kattığı ileri sürüldü!..

İtalyan basının iddiasına göre iki kulüp 20 yaşındaki oyuncu için 30 milyon Euro bonservis bedeli konusunda el sıkıştı. Haberde Balotelli'nin İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalyacağı ve senede 4 milyon Euro kazanacağı ifade edidi.

Söylenti sanırım ama doğru olma ihtimalide yüksek..

Yorum

• Balotelli olayı uzun zamandır gündemde olan bir durumdu gerçekleşmiş olabilir.İyi bir kaleciye ihtiyaçları var.Bunun yanında çok büyük bir golcü bombası bekliyorum City'den

Yorum

• Roy Hodgson Shaun Wright-Phillips'i istiyormuş.

Kaynak: Goal

~~~

Bence iyi olur. 2 sene oynatıp, satarız.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• Chelsea'den galibiyet bekliyorum uyuz Manu'ya karşı.
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2-0 oldu Javier Hernandez boş kaleye saçma bir vuruş yaptı Alıcaz bu sene tüm kupaları

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Manchester United akıllı olsun akıllı..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim