drogba aldı götürdü maçı.helal valla...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
"Daha ne yapayım birader" der gibi.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
31. Hafta Maç Sonuçları
22 Mart 2008Bolton - M.City0 - 0 M.Brough - Derby County1 - 0 Tottenham - Portsmouth2 - 0 Aston
Villa - Sunderland0 - 1
Blackburn - Wigan3 - 1
Everton - West Ham1 - 1
N.Castle - Fulham2 - 0
Reading - Birmingham2 - 1
23 Mart 2008
Chelsea - Arsenal2 - 1
M.United - Liverpool3 - 0
Yorum
-
32. Hafta Maçları
29 Mart 2008
Bolton - Arsenal
Chelsea - M.Brough16:00
Derby
County - Fulham16:00
Liverpool - Everton16:00
M.United - Aston Villa16:00
Sunderland - West Ham16:00
Birmingham - M.City16:00
Portsmouth - Wigan16:00
Reading - Blackburn16:00
30 Mart 2008
Tottenham - N.Castle16:00
Yorum
-
Arsenal maçı çok güzeldi.İlk yarıyı 2-0 yenik kapattı.2. yarı maçı çevirdi.Ama attığı son gol çok acayipti.
ManU 2-0 önde.Ronaldo her maç gol atıyor
Boş geçtiği hafta yok herhalde.
Ben yazdım ama maç 3-0 oldu.Rooney attı.4 oldu Rooney attı.ManU çok iyi takım gerçekten.
En son Özge tarafından düzenlendi; 29.03.2008, 20:50.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Tebrikler Manchester'ımıza
arsenal de yenmiş hadi ona da tebrikler
..
Yorum
-
Arsenal öyle sıradan bir galibiyet almadı. 2-0 biten ilkyarının ardından 10 kişi kaldı. Maçı 3-2 çevirdi. Tam Gunnerslara yakışan bir galibiyet oldu.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Gençler sağlam geliyor.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal öyle sıradan bir galibiyet almadı. 2-0 biten ilkyarının ardından 10 kişi kaldı. Maçı 3-2 çevirdi. Tam Gunnerslara yakışan bir galibiyet oldu.
Yorum
-
Aynen öyle oluyor. Wallcot ve Adebayor girdi maç birden tersine döndü. Bu arada Van Persie eskisi gibi değil. Kısa zamanda eskisi gibi olur umarım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum