Birazdan Manu-Arsenal maçı başlayacak..Ne zaman bu ikili karşı karşıya gelse aklıma Wenger-Ferguson kapışmasının yaşandığı yıllar gelir..2000-2005 yılları arasında denk kadrolarla müthiş maçlar oluyordu bu iki takım arasında hatırlayanlar bilir..Mazideki çekişmeyi anımsatan bir maç olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Mazideki çekişmeyi anımsatan bir maç olsun demiştik öyle de oldu..Manu Arsenal'ın fişini çekti.
Bu arada Old Trafford'da maç izleme şansına sahip bir vatandaş olarak o stadı özledim..Akustiği seyircisi bambaşkadır imkanı olanlar orada 1 maç izlesin ilaç gibi gelecektir..En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 04.09.2022, 20:22.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Emirates ve stamford bridge de fena değildir ama bence en iyisi juventus allianz ..ondan iyisine denk gelmedim.İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMazideki çekişmeyi anımsatan bir maç olsun demiştik öyle de oldu..Manu Arsenal'ın fişini çekti.
Bu arada Old Trafford'da maç izleme şansına sahip bir vatandaş olarak o stadı özledim..Akustiği seyircisi bambaşkadır imkanı olanlar orada 1 maç izlesin ilaç gibi gelecektir..County of Essex
Yorum
-
haaland premier lige dehşet bir giriş yaptı.
o değil de, bu debruynenin asistleri beni benden alıyor ya. bu adam sahayı tepeden mi görüyor ne yapıyor
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaaland coşturuyor Nunez patladı tıpkı söylediğim gibi..."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Ne maç ama manu uzatmalarda 1-2 öne geçiyor ama ofsayt sebebiyle gol iptal sonra arsenal declan rice ile 2-1 öne geçiyor ve kontra ataktan gabriel jesus manu gol ararken fişi çekiyor ne drama ama iste futbol bu anasını satayım
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
new kestıl 8 tane atmak nedir hem de deplasmanda
Yorum
-
-
Yorum
-
arsenal'imiz 32 milyona mikel merino'yu kattı kadroya ki bence çok iyi transfer. bi de havertz'i yedekleseler veya sol kanat forvet/santrafor oynayabilecek iyi bir adam alsalar bence iyi bir transfer dönemi geçirilmiş olacak. gerisi takımda
geçen seneki belalımız villa'yı da rahat bir skorla geçmek iyi oldu oyun anlamında çok iyi olunmasa da
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum