Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İngiltere | Premier Lig

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

M. United'in yıLı oLacak
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      M. United'in yıLı oLacak
      aynen katılıyorum

Yorum

Hocam bu maç Banko ÜST...

Yorum

Mourinho önderliğinde Lampard'ın eşliğinde Chelsea
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ronaldo çok formda.

Yorum

Chelsea'da çok formda. ManU olası bir Ronaldo sakatlığında ters gelir

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

Tabiki chelsea
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabiki chelsea
                  bırak seni hasan yinemi chelsea diyon.
                  öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                  MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                  BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

mourinhospor çifte kupayla sezonu bitirecek inşallah...
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

ve manchester puan kaybetti... haydi mourinho
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

Lidere Boro çelmesi..

Premier League lideri Manchester United Old Trafford'da Middlesbrough engeline takıldı ve şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı. 1-1 sona eren 90 dakikada karşılıklı goller ilk yarıda Richardson ve Viduka'dan geldi.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Premier League'de günün kapanış maçında 81 puanla en yakın takipçisi Chelsea'nin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Manchester United Old Trafford'da 39 puanı bulunan 14. Middlesbrough'yu konuk etti.

Lider golle başladı. Mücadelenin 3. dakikasında Kieron Richardson, Paul Scholes'in ara pasına hareketlenen Wayne Rooney'den aldığı topla ManU'yu öne geçirdi. Manchester United oyunun mutlak hakimiydi, bir ara topla oynama oranları ManU lehine %87 - %13 olarak ekranlara yansıdı. Middlesbrough ilerleyen bölümde oyunda dengeyi sağladı ve 45+1'de Avustralyalı golcüsü Mark Viduka ile golü buldu. Sol kanattan gelen ortayı değerlendiren tecrübeli golcü takımının devre arasında Old Trafford soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gitmesini sağladı.

İlk yarıyı sakat sakat tamamlayan Rio Ferdinand ikinci 45 dakikada yerini Darren Fletcher'e bıraktı. 90 dakika 1-1 sona erince Manchester United şampiyonluk yarışında 2 puan bırakmış oldu.

Liderin 78 puanlı takipçisi Chelsea Pazar günü Newcastle United deplasmanına konuk olacak.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

ManU puan kaybetti , Chelsea 'ya gün doğdu. Ama ne yazıkki Newcaustle engelini aşamadı Chelsea...

Puan farkı 3 devam ediyor

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

Ada'nın en iyisi Ronaldo

İngilere Premier Ligi'nde, Profesyonel Futbolcular Birliği tarafından her sene verilen 'en iyi takım', 'en iyi oyuncu' ve 'en iyi genç oyuncu' ödülleri sahiplerini buldu.
                            Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu sene ligde gösterdiği performansla en iyi oyuncu ve en iyi genç oyuncu ödüllerini kazandı. 22 yaşındaki Ronaldo, 1977'de bu ödülleri alan Andy Gray'den sonra iki ödülün de sahibi olmayı başaran ilk isim oldu.
                            Ronaldo, aldığı ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu olay benim için çok özel. İki ödülün birden sahibi olmak beni hem şaşırttı hem de onurlandırdı. Çok gururluyum" dedi. Portekizli oyuncu, "Ödülleri almak harika, çünkü oyları veren futbolcular meslektaşlarının kalitelerini daha iyi bilirler" diye konuştu.
                            Törene katılan ve özel hizmet ödülünün sahibi olan Manchester United menajeri Alex Ferguson, Ronaldo ile ilgili olarak, "Şu an için dünyanın en iyi oyuncusu, bu sezon inanılmaz oynadı" dedi.
                            En iyi oyuncu kategorisinde Chelsea'den Didier Drogba ikinciliği alırken, bir diğer Manchester United'lı Paul Scholes üçüncülüğü elde etti. En iyi genç oyuncu kategorisinde ise Arsenal'den Cesc Fabregas ikinci, Tottenham Hotspur'dan Aaron Lennon üçüncü oldu.

YILIN TAKIMINA MANCHESTER UNİTED DAMGASI
                            Öte yandan Premier Lig'de yılın 'altın 11'i de açıklandı. Kadroda Manchester United'tan tam 8 futbolcu yer aldı.
                            Mevkii Futbolcu Takım
                            Kaleci Edwin van der Sar Manchester United
                            Defans Gary Neville Manchester United
                            Defans Nemanja Vidic Manchester United
                            Defans Rio Ferdinand Manchester United
                            Defans Patrice Evra Manchester United
                            Orta saha Cristiano Ronaldo Manchester United
                            Orta saha Paul Scholes Manchester United
                            Orta saha Steven Gerrard Liverpool
                            Orta saha Ryan Giggs Manchester United
                            Forvet Didier Drogba Chelsea
                            Forvet Dimitar Berbatov Tottenham Hotspur

İşte bu sezon Manchester'ın Chelsea'den farkı...
                            En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 21:40.

Yorum

Manchester United alıcakk bence.. İngiliz olsaydim kesin Manchester taraftari olurdum
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

Bence MANU nun olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim