İlk olarak İlhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
vidic ve ferdinand ın durumu belli olmadan kesin MANU diyemem zira milan da bayern i eledi. üstelik uzun zamndır da malup olmayan bir milan takımı var.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
-
Kaka 'ya dayalı oynuyorlar. Defansları cok ağır. Rooney , Ronaldo gibi isimler çok hızlı ve driplinkleri olan futbolcular. Milan'ın işi zor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
inş manchesterın olacak 7-1HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
O her zaman olmazİlk olarak shooter13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinş manchesterın olacak 7-1
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
Manu favorim ayrıca da çok formda ama Milan da kolay lokma değil, eski gücünde görünmese de maçın herhangi bir dakikasında beklenmedik bir gol atıp giderler valla. Futbolları klasik İtalyan taktiği oyunları defansif görünse de kontratağa hızlı çıkıyorlar, tempolu,atak ve sert oynuyorlar. ''İtalyan İşi'' kısacası
Final için henüz kesin bir şey yok. Bakacağız..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Helalİlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCL'de liverpool,
Lig ve kupada gönlümüz chelsea'den yana
:meşale1:
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
Şu an dünyada maçlarından zevk aldığım tek takım (Barca dahil) Manchester United ve gönlüm ondan yana.
Forza ManU!
En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 21:40.
Yorum
-
[quote=Şentürk;751210]CL'de liverpool,
Lig ve kupada gönlümüz chelsea'den yana
al bendende o kadar.valla temennin çok güzel Şentürk kardeşim inşallah böyle olur.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum