65 dakika 11 kişi savunma yaptı Aston villa böyle rezalet futbol yakışmıyor Premier lige
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İngiltere | Premier Lig
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
(( üzülmemek elde değil..içim içime sığmıyor..elden de bişi gelmiyor.
artık takımın iskleti oturdu diyorum..artık paraya kıyma vakti..
seneye 4 kulvar var.2 defans 3 ortasaha 1 forvet şart..
....................mingolet
glen..........XXXXXX.........sakho............XXXXXX
........................XXXXXXX
............gerard...................XXXXXX
....sterling......................................suarez
......................XXXXXXXX
greizman-reus-ilkay-barkley(everton)-inigo martinez
bu liste uzar gider..açıkcası brandon rodgers transfer konusunda endişelerim var ama yönetim iyi işler başarabilir..
Yorum
-
amerikalıların meşhur bir sözü var bilinmiİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEndüstriyel futbola karşı Liverpool taraftarı renktaşlarım geçmiş olsun
Seneye yine altyapıdan çıkaracağınız genç yetenekleri takıma monte eder şampiyon olursunuz ya, dert etmeyin bu kadar
Yorum
-
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, stada tablet bilgisayarların sokulmasını yasakladı.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yeni teknik direktörü Louis van Gaal yönetiminde bu akşam sahası Old Trafford'daki ilk karşılaşmasına çıkacak "Kırmızı Şeytanlar"ın yönetimi, bir dizi güvenlik önlemi aldı.
İspanya'nın Valencia takımıyla karşılaşacak kulüp, taraftarlarına gönderdiği e-postada, bu sezon evlerinde oynayacakları maçlardaki güvenlik prosedürlerine ilişkin seyircileri haberdar etmek istediklerini belirterek, "Taraftarlar 15x10 santimetre ebatından daha büyük elektronik cihazlarla stada giremez. Örneğin tablet ve diz üstü bilgisayarlar bugünden itibaren yasaklanmıştır. Ayrıca büyük çanta, kamera, büyük lense sahip fotoğraf makineleri ve küçük pet şişedeki su dışında sıvı maddelerle stada girmek de yasaktır. İşbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Bazı taraftarlar, karar sonrası şaşkınlıklarını sosyal medya plaformları üzerinden paylaştı. Birçok taraftar, Old Trafford Stadı'ndaki yeni güvenlik tedbirlerinin havaalanlarındakinden daha sıkı hale geldiği yorumunu yaptı.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Premier Lig, Man. United - Swensea City maçıyla başladı. Açılış maçını Swensea 2-1 kazandı. Maçın 2. yarısını izledim. De Gea çok kötü bir gol yedi. Rooney'in harika frikiği direkten dışarı çıktı. Son 20 dakika da bizimde ilgilendiğimiz Gomis oyuna girdi. Pek etkili olduğu söylenemez.
Bana göre bu sezon şampiyonluğun en büyük favorisi Chelsea ve Arsenal. Chelsea'yi bir adım önde görüyorum. Premier Lig'den tuttuğum bir takım yok ama eskiden beri Newcastle United'a özel bir sempatim var. Umarım başarılı olurlar.
Bu sezon her hafta Premier Lig maçlarından iki tanesi TV8'de yayınlanacak.
Yorum
-
Man U bu kadroyla nereye gidebileceğini sanıyor anlamıyorum. Resmen çoluk çocukla oynadık, kazanmak sürpriz olurdu. İçerde 3 puanları dağıtmaya devam edecekler anlaşılan.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Cok kötü oyandığımız maçta 3 puanla başladık..
Takımın ileri 3lüsü sterling sturigde coutınho fizik olarak çok yetersizler..ileriye kesinlikle 2 tane adam lazım..
Lambert böyle maçlarda bi anahtar olacak zaten..
Eto yla hala anlaşamadık boşta ve tam bizim sisteme uygun adam
paraya kıyıp reus tarzı bi adam da şart takıma..maçı çevirecek adamımız yok maalesef..
Yorum
-
Van Gaal yanlış işlerle uğraşıyor, böyle giderse bize 10 yıl lazım.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu kadar yavaş futbolla İngiltere'de başarılı olmak imkansız. Van Gaal fazla girmiş olayın içine, biraz dışarıdan bakması lazım. Şöyle 4-5 ülke öteden
Yorum
-
Büyük kulüp çalıştırmak milli takım hocaligina benzemez. Milli takımda transfer sorunu yok, en iyi oyuncuları seçip oynatabiliyorsun, iyi ve hazır bir takımın oluyor. Geriye sadece taktik ve antrenman bilgisi kalıyor. Ama büyük takımda taraftar baskısı bir dert, transfer başka bir dert, taktiğini ve oyu anlayışını takıma kabul ettirmek başka bir dert. Milli takımda başarılı olup da kulüp takımlarından kovulan bir çok isim var. Yani , Van Gaal in ömrü uzun olmasa gerek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum