Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haksız yere eleştirecek ve/veya gömecek olan lütfen bu sayfaya girmesin.

Hadi Bmn forumu neyse. Twitter'da yazılanları gördükçe kahroluyorum.

Ayıp arkadaşım ayıp. Hemde nasıl ayıp. Böyle genç oyuncu kazanılmaz. Bazen iyi oynar bazen kötü oynar. Futbol bu. Genç oyuncunun biraz daha toleransı olması gerekirken bizde belli bir güruh kısa bir süre önce Okay'a ve şimdi de Yusuf'a bilenmiş saldırıp duruyor. Yok kardeşim yok. Siz Trabzonsporlu olmayın. Defolun gidin. Sizin tutacağınız takımlar istanbul pespayesi.
    En son Şanlı SanMarino tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 11:20.

Yorum

• Geçen sene Karabük maçında 1-0 önde iken boş kaleye gol atamadı ama taraftar alkışladı. Her suçu taraftara atma hastalığını bırakın artık. Geçen sene sırtı dönük vücudunu iyi kullanamıyordu , bu sene bu konu da daha da kötüye gitti. Bunun suçu taraftar değil , kendisidir. Aklında tek bir şey var , topu soluma alıp kaleye vurayım. Yedek kalması onun için de iyi olacak.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Eleştiri ile gömmeyi neden aynı kefeye koyuyorsunuz? Sorun burdan çıkıyor işte
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzmanlar çocuğunu bile aşırı steril ortamda yetiştirme diyorlar. Mikroplarla bünyesi yüzleşsin, yararlı bakterilerle tanışsın, bağışıklık sistemi kuvvetlensin, ilerde o ortamdan çıkınca birden bunlarla karşılaşınca bağışıklık sistemi çökmesin diyorlar. Biz ise en ufak eleştiri gelmesin, hep el üstünde tutalım, hep destekleyelim. Sonra ilk eleştiride? Kim iyilik ediyor?
          Kıymetli dostum. İsmini bilmiyorum. Geçmiş tartışmadan da bihaberim.

Fakat eleştiri ile sosyal medyadaki bilinçli "bilenme" kültürü çok başka şeyler. Bunu söyleyeyim. Eleştiriden sporcu da bişeyler alır. Kendi eksiklerini görüp uğraşır.

Kim Yusuf'u driplingi yok diye eleşitiriyor? Bak bu teknik.

Kim Yusuf'u pas özelliğini geliştirmeli diye eleştiriyor? Bak bu da teknik.

Kim Yusuf'u çevre kontrolü için eleştiriyor? Bu daha da teknik.

Kim Yusuf'u pozisyon bilgisi için eleştiriyor? Bu da teknik.

Varsa yoksa mağaradan çıkmış gibi homurdanma yahut hakaret. Başka da bir halt bilmez bu sosyal medya maymunları. Yanlış anlama seni kastetmiyorum. Özellikle twitterda varolan şu adam yemeyi çekirdek yeme zanneden pireleri diyorum.

Tekrar edeyim. Yine de diğer sosyal medyada türeyen zevatlara göre Bmn forum ahalisi çok daha duyarlı.

Yusuf'u sonuna kadar eleştirelim. Ancak bunlar futbol içinde teknik eleştiriler olsun. Onun dışında herşey vicdansızlık ve ahlaksızlıktır.

Son söz. Şuanda Yusuf'a yaptıklarını 2 ay önce Okay'a yaptılar. Şimdi Okay'ı ağızları sulanarak izliyorlar. Çok kısa süre önce aynı andavallar Okay için opta oyuncusu diyordu. Ne kadar özel bir yetenek olduğu oynadıkça ve geliştikçe anlaşılıyor. Yusuf da tıpkı onun gibi gelişim sürecinde.

Yorum

Kusura bakma, dediklerimi anlamamak ve çarpıtmak için direndikçe direniyorsun. Polemik yapma taraftarı değilim
            Dediklerin sanki çok mühim ve karmaşık şeyler de çarpıtmaya mı uğraşacağım.

Senin zihniyetin çoğunlukta, direnmek ve mücadele etmek gerekiyor.

Selametle.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ya çocuğu oyundan çıkarken topluca ıslıklamak mı eleştirmek?

Nasıl normalleştiriyorsunuz bunu?
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kıymetli dostum. İsmini bilmiyorum. Geçmiş tartışmadan da bihaberim.

Fakat eleştiri ile sosyal medyadaki bilinçli "bilenme" kültürü çok başka şeyler. Bunu söyleyeyim. Eleştiriden sporcu da bişeyler alır. Kendi eksiklerini görüp uğraşır.

Kim Yusuf'u driplingi yok diye eleşitiriyor? Bak bu teknik.

Kim Yusuf'u pas özelliğini geliştirmeli diye eleştiriyor? Bak bu da teknik.

Kim Yusuf'u çevre kontrolü için eleştiriyor? Bu daha da teknik.

Kim Yusuf'u pozisyon bilgisi için eleştiriyor? Bu da teknik.

Varsa yoksa mağaradan çıkmış gibi homurdanma yahut hakaret. Başka da bir halt bilmez bu sosyal medya maymunları. Yanlış anlama seni kastetmiyorum. Özellikle twitterda varolan şu adam yemeyi çekirdek yeme zanneden pireleri diyorum.

Tekrar edeyim. Yine de diğer sosyal medyada türeyen zevatlara göre Bmn forum ahalisi çok daha duyarlı.

Yusuf'u sonuna kadar eleştirelim. Ancak bunlar futbol içinde teknik eleştiriler olsun. Onun dışında herşey vicdansızlık ve ahlaksızlıktır.

Son söz. Şuanda Yusuf'a yaptıklarını 2 ay önce Okay'a yaptılar. Şimdi Okay'ı ağızları sulanarak izliyorlar. Çok kısa süre önce aynı andavallar Okay için opta oyuncusu diyordu. Ne kadar özel bir yetenek olduğu oynadıkça ve geliştikçe anlaşılıyor. Yusuf da tıpkı onun gibi gelişim sürecinde.
                Ben baştan diyorum zaten, küfredenlerle, magandalarla işim yok. Bulunsun, cezası neyse verilsin, dışlansın, bunları diyorum. Ama eleştiri yapılmasın, hatta tribündeki hali, yuhlanmasın (Haydi yuhlanmak ağır, ıslıklanmasın) denirse orda katılmam (Ek: Çıkarken topluca, tabiri caizse haince, empati yapmadan ıslıklamayı da kastetmiyorum) Ben elbette genç bir oyuncunun körü körüne yuhlanmasını, eziklik psikolojisi içinde ezmeye çalışanları kastetmiyorum. Ama hep toplumda yanlış yapanlar olur. Bunu bir kenara ayırıp, bunları kendine bahane etmeyip, sürekli kendini geliştirmeye çalışması lazım. Sürekli yanlışlarının üzerinde çalışması lazım. Ama taraftarı dikkate almayarak, sürekli suçlayarak, hor görerek bu iş olmaz. Taraftar bu kulübün kalbidir. Yorumcu Olcay Bey'in de hatası budur. Böyle tek mesajda doğru düşüncemi anlatamamış olabilirim, son 1-2 sayfada yazdıklarımı okursanız düşüncem daha net anlaşılır diye düşünüyorum.

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dediklerin sanki çok mühim ve karmaşık şeyler de çarpıtmaya mı uğraşacağım.

Senin zihniyetin çoğunlukta, direnmek ve mücadele etmek gerekiyor.

Selametle.
                Diyaloglarımızı tekrar tekrar okuyun o zaman. Başka yapabileceğim bir şey yok
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 11:36.
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cengiz Ünder işte. Başakşehir’de her hafta muhteşem mi oynadı? Hayır. Baksan istatistik olarak Yusuf Cengiz’i ezmiştir ama herkes O’nu el üstünde tuttu, Roma’ya gitti. Orada çok mu iş yaptı? Doğru düzgün oynamadı bile.

Ama yine el üstünde. Niye?

Çocuk potansiyelli, yetenekli çünkü.
                  Hocam el üstünde tutmak ile Roma'ya gitmenin ne alakası var orada da el üstünde olduğu için mi oynuyor.
                  Allah aşkına futbolcunun başarısı kendisi başarısızlığı taraftara mal etmeyin böyle mantık yok.Futbolda eleştiri ağır eleştiri hatta küfür var bu futbolun her kademesinde var en alt yaş grubundan Şampiyonlar Ligi finaline kadar küfür var bunun önüne geçmek mümkün değil deplasmana gittiğinde Sevgi sözcükleri ile karşılanmıyor . Futbolcularin arkasına sığındığı bahane bu isliklandim küfür yedim vs önce aynaya bakacaksın sonra suçu sağda solda arayacaksın Yusuf maç sonu röportaj veriyor Sosa ile arasında ki rekabetten bahsediyor bu benim hoşuma gitmedi şahsen Sosa ile rekabet edersen kaybedersin Yusuf ondan birşeyler öğrenmeye bak .
                  Burak Yılmaz çok doğru açıklaması var Yusuf ve Abdulkadir için yok M.city geldi yok oradan teklif var lütfen böyle haberler yapmayın dedi ne kadar da haklı Yusuf ben oldum havalarına girmiş bile umarım yanılırım da Yusuf kendini toparlar
                  En son Mesut tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 13:27.

Yorum

Uzmanlar çocuğunu bile aşırı steril ortamda yetiştirme diyorlar. Mikroplarla bünyesi yüzleşsin, yararlı bakterilerle tanışsın, bağışıklık sistemi kuvvetlensin, ilerde o ortamdan çıkınca birden bunlarla karşılaşınca bağışıklık sistemi çökmesin diyorlar. Biz ise en ufak eleştiri gelmesin, hep el üstünde tutalım, hep destekleyelim. Sonra ilk eleştiride? Kim iyilik ediyor?
                    En ufak eleştiri derken.Bizde bu şehirde yaşıyoruz.Sen buna eleştirimi diyorsun.Biraz Yusuf la empati kursan anlayacaksında problemin nedir anlamıyorum.Steril ortamda yetişsin diyen yok.Yapıcı eleştiri yapılabilir tabiki 20 yaşındaki çocuğa homurdanmak nedir ya.Yuhlamak nedir.Sana herhangi bir işi yaparken hadi oğlum hadi koçum sen bunu başarırsın mı deseler daha koplay yaparsın yoksa.Bak oğlum bunu yapamazsan senin kafanı kırarım derseler mi.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam el üstünde tutmak ile Roma'ya gitmenin ne alakası var orada da el üstünde olduğu için mi oynuyor.
                      Allah aşkına futbolcunun başarısı kendisi başarısızlığı taraftara mal etmeyin böyle mantık yok.Futbolda eleştiri ağır eleştiri hatta küfür var bu futbolun her kademesinde var en alt yaş grubundan Şampiyonlar Ligi finaline kadar küfür var bunun önüne geçmek mümkün değil deplasmana gittiğinde Sevgi sözcükleri ile karşılanmıyor . Futbolcularin arkasına sığındığı bahane bu isliklandim küfür yedim vs önce aynaya bakacaksın sonra suçu sağda solda arayacaksın Yusuf maç sonu röportaj veriyor Sosa ile arasında ki rekabetten bahsediyor bu benim hoşuma gitmedi şahsen Sosa ile rekabet edersen kaybedersin Yusuf ondan birşeyler öğrenmeye bak .
                      Burak Yılmaz çok doğru açıklaması var Yusuf ve Abdulkadir için yok M.city geldi yok oradan teklif var lütfen böyle haberler yapmayın dedi ne kadar da haklı Yusuf ben oldum havalarına girmiş bile umarım yanılırım da Yusuf kendini toparlar
                      Kardeşim yetenekli genç topçuya destek olacaksın, performans dalgalanması yaşadığında yuhlamayacaksın, el üstünde tutacaksın ki Roma’ya gidecek.

Sen buna her fırsatta sallayıp, çıkarken yuhalarsan büyük topçu olamaz. Özgüveni biter,hedeflerini küçültür bi kere. Burak Şenol Hoca’nın eline düşmeden önce o kadar yetersiz hissediyordu ki kendini futbolu bırakma noktasına gelmiştim demişti. Sen Yazıcı’yı bu hale getiriyorsun işte yuhlayarak, eleştirerek.
                      Sen kalkmış küfürü normalleştiriyorsun bu kadar olmaz!
                      En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 09.02.2018, 16:24.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak vetheksenol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En ufak eleştiri derken.Bizde bu şehirde yaşıyoruz.Sen buna eleştirimi diyorsun.Biraz Yusuf la empati kursan anlayacaksında problemin nedir anlamıyorum.Steril ortamda yetişsin diyen yok.Yapıcı eleştiri yapılabilir tabiki 20 yaşındaki çocuğa homurdanmak nedir ya.Yuhlamak nedir.Sana herhangi bir işi yaparken hadi oğlum hadi koçum sen bunu başarırsın mı deseler daha koplay yaparsın yoksa.Bak oğlum bunu yapamazsan senin kafanı kırarım derseler mi.
                        Ben eleştiriden bahsediyorum, homurdanmaktan değil. Taraftar tribünde de protesto edebilir, hatta gerektiğinde etmelidir ama küfür edenleri demiyorum. Yazdıklarımı bilmeden çıkış yapacağınıza bugünkü yazdıklarımı okuyun

Yorum

• Eleştiri mi?
                          Yanlış tercihler,yılların getirdiği yapısal ve kronik hatalar,yılların birikmiş sorunlar,istikrarı olmayan bir takım ve şampiyon olamamanın verdiği tüm stresi ve yükü çocuğun sırtına yükledik,sonra eleştiri.
                          • Memento mori

Yorum

• Ben bir şey yüklemiyorum, eskisi gibi orta yapamıyorsun pas yapamıyorsun daha çok çalış, çekidüzen ver diyorum. Kesin şu ezbere edebiyatı

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim yetenekli genç topçuya destek olacaksın, performans dalgalanması yaşadığında yuhlamayacaksın, el üstünde tutacaksın ki Roma’ya gidecek.

Sen buna her fırsatta sallayıp, çıkarken yuhalarsan büyük topçu olamaz. Özgüveni biter,hedeflerini küçültür bi kere. Burak Şenol Hoca’nın eline düşmeden önce o kadar yetersiz hissediyordu ki kendini futbolu bırakma noktasına gelmiştim demişti. Sen Yazıcı’yı bu hale getiriyorsun işte yuhlayarak, eleştirerek.
                              Sen kalkmış küfürü normalleştiriyorsun bu kadar olmaz!
                              Niye Burak küfür yemiyormuydu ? Buraya gelirken istenmeyen adamdı.Burak'ı Burak yapan yeteneği ve Şenol Güneş etkisi . Taraftarın gazıyla bir yerlere gelmedi yada taraftarın sövmesiyle diplere inmedi
                              Abdülkadir her maç çok mu iyi oynuyor hayır ama kim diyebilir mücadele etmiyor kim diyebilir sorumluluk almıyor fark bu .
                              Yapmayın Allah aşkına küfürü normalleştirmiyorum olan bu futbolda küfür var ister bunu kabul edin ister etmeyin yahu futbolcuların kendisi küfür ediyor taraftardan küfür beklenmiyor garipliğe bak

Yorum

• Barış Memiş yıllar önce meydanda bordomavinin kenarına beyaz audi a3ünü park ederken vura vura yesyeni arabayı gözümün önünde çizmişti. İçinden çıktığı arkadaşlarıyla şşşş la şşşşla muhabbeti yapıp arabaya gülüyordu.

Ergin Keleş bir yaz günü gecenin bir yarısı tavla oynarken oğlum senin antremanın yok mu dediğimizde la kim sallar antremanı diyerek egzotik kolyesini boynunda düzeltmişti

Ali Şen Kandil jeepine binip yarım kontak yaptığında kasetten mi cdden hatırlamıyor gelen daçma sapan müziği dinlediğimde popçu rockçı fark etmez tüm müziklere saygımız var anlayışından feragat etmiştim

Yusuf Yazıcı kesinlikle bu adamlarla karşılaştırılmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim