Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Defans Ve Onazi Okay ikilisinden sonra defansa yardım eden tek adam Yusuf.

Oyunu rakip sahaya yığdığımız an yok denecek kadar az.

"Yusuf yaratıcı olamadı, asist yapamadı, şut çekemedi."

Nasıl yapacak?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba 8 numara oynayabilor mi 10 numara icin yetersiz bence.
      Bunu yazmak için girdim.. Yusuf'un ilk gününden beri 8 numara oynaması gerektiğini söylüyorum.. zaten footbal manager 2018 de yusufu tam olarak 8 numara olarak görüyor.. burada sıkıntı hocalarda yine.. ısrarla sol açık ve 10 munara ısrarı neden çözemedim

Yorum

• hemen hemen her baslikta alisen kandil,baris memis ornekleri veriliyor.ikisini tanimasak burada yazanlarin hakikaten futboldan anladigini sanacagiz, yaa aga siz ne ezberci insanlarsiniz?ne kalite olarak nede takima verdikleri bakimindan ikiside yusuf'un tirnagi etmezdi..abartmayin.bu dediginiz adamlar oyle cok da yetenekli degillerdi.sizin gereksiz sisirdiginiz balonlardi.

onun disinda forumda bu yusuf dusmanligi nedir cozmekte zorlaniyorum..mac basligina devre arasinda satilsin,gitsin diyen suursuzlarida bu gozler gordu..nasil bir ruh halindesiniz,o kadar futbolu takip edip futboldan gram anlamamayi nasil beceriyorsunuz anlamak gercekten cok guc.sizin gibi suursuzlar yuzunden ceza almak istemiyorum ama gencecik bir cocugu bu kadar acimasizca elestirmek niye?manyakmisiniz nesiniz..yusuf gibi super bir topcuyu buldunuzda burun kiviriyorsunuz..butun takim super oynadi yusuf dokuldu degil mi?

cok bilmisler takim hucum yapmadi yahu hucum.okay dahil olmak uzere herkes son 10 dakikaya kadar cakili oynadi..takimin orta sahasi konya ovasi gibi bombos bir alandi..ileride top tutma ozurlusu burak, bir kanatta neredeyse adim attirilmayan castillo,diger kanatta ne yaptigi belli olmayan ndoye..bu takim orta sahada ezildigi surece yusuftan cok sey beklememek gerekiyor..mac boyunca bu kadar kosan 10 numara gordunuz mu?defansla hucum arasindaki makas makas o kadar genis ki cocugun kosmaktan cani cikti..

sorunu hep yanlis yerde ariyorsunuz..bu takimin deplasmandaki oyun taktigi komple sikintili..tek ucum taktiginin sisirme toplar oldugu bir takimin orta sahasina kimi koyarsaniz koyun o adam cip olur gider..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunu yazmak için girdim.. Yusuf'un ilk gününden beri 8 numara oynaması gerektiğini söylüyorum.. zaten footbal manager 2018 de yusufu tam olarak 8 numara olarak görüyor.. burada sıkıntı hocalarda yine.. ısrarla sol açık ve 10 munara ısrarı neden çözemedim
          bence sorun hocalarda degil, izleyip yorumlayanda

belhandada gecen fransiz basinina benzer seyler dedi, oyunu 3. bölgeye tasiyan adam olsada kendini 10 dan cok 8 gördügünü demis

yusufda oyun olarak belhandaya benziyor, sadece ondan cok daha skorer
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Iyi de oynar kötü de. Önemli olan kötü oynadığında oyundan çıkarmak. Bazen bu kadar basittir futbol.

Yorum

• Arkasında Josico ve Maldonado oynarken, Alex için yapılan yorumları hatırlıyorum da...

Neyse... Oyna devam!
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bence sorun hocalarda degil, izleyip yorumlayanda

belhandada gecen fransiz basinina benzer seyler dedi, oyunu 3. bölgeye tasiyan adam olsada kendini 10 dan cok 8 gördügünü demis

yusufda oyun olarak belhandaya benziyor, sadece ondan cok daha skorer
                Yusufu sol açığa sağ açığa kaydıran hocalar sonuçta.. mesela psg den rabiot un sağ açıkta oynadığına şahit olmadım..

yusfu ısrarla 10 a çekmenin manası yok..

4 3 3 de fazlasıyla 8 numara da mükemmel oynar..

zaten dünya futbolunda 10 numara kavramı 8 ile sahte forvete evrildi.. talisca griezman gibi

Yorum

• Yusuf başka takıma transfer olmamalı ama forma numarasını değiştirse 8 numara çok iyi olur...

Yorum

• Ligin en iyi oyuncularından biri, ısrar edilmeli. Taraftarın saçmalıklarına kurban edilmemeli.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Malum hocanin oyun anlayişiyla nerelere gidebileceğini merak ediyorum. Son dönem iyi oyuncular hep onun elinden çikti çünkü ortada bir oyun sürekliliği ve otorite var. Herkes ayni futbol diliyle sahada bulunuyor. Yusuf'un oyun anlayişina da çok uygun. En azindan milli takimda buluşmalilar.

Şuan bizim takimda oyun anlayişi bakimindan karişiklik var. Geçen sene çikiş yaptiğimiz dönemde belli bir düzen vardi, devre arasinda oyuncularin iyi uygulayacaği bir oyun düzenini oturtmamiz gerekiyor.

Yorum

• Yaşı gereği iniş-çıkışlar yaşayacağı kesin.Su akıp yolunun bulacaktır.Futbol uleması taraftarımız ona dokunmasın yeter.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Yusuf Yazıcı, bugün saat 12:30'da beIN SPORTS HABER kanalındaki VIP programına konuk olacak.

https://www.canlitv.plus/bein-sports-haber-izle
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.11.2017, 12:25.

Ünal Karaman

Yorum

• Kendi ekibi varmış, profesyonel destek alıyorum diyor. Bunun parasını kim ödüyor sorusuna ben ödüyorum kim ödeyecek dedi. Kulübün bu konuda alt yapı oyuncularına destek olması gerekmez mi?

Kulüp yardımcı oluyor ama Yusuf bunla yetinmeyip kendi dediği gibi kendisine yatırım yapıyorsa ne güzel ama sırf kendi başına çabalıyorsa diğer gençler için üzülüyorum.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://twitter.com/beINSPORTS_TR/st...84065904119808

Kendi ekibi varmış, profesyonel destek alıyorum diyor. Bunun parasını kim ödüyor sorusuna ben ödüyorum kim ödeyecek dedi. Kulübün bu konuda alt yapı oyuncularına destek olması gerekmez mi?

Kulüp yardımcı oluyor ama Yusuf bunla yetinmeyip kendi dediği gibi kendisine yatırım yapıyorsa ne güzel ama sırf kendi başına çabalıyorsa diğer gençler için üzülüyorum.
                              kulübün standart personeli var

gerisini tabiiki kendi ödeyecek

bu cocuklarin geliride bu rakamlari rahat karsilar
                              sadece 250 bin tl garanti ücreti var, puan basina 1000 tl den baslayan primler ve bireysel primleri

en gec sezon sonunada kontrati uzatilip zam alir yine...

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kulübün standart personeli var

gerisini tabiiki kendi ödeyecek

bu cocuklarin geliride bu rakamlari rahat karsilar
                                sadece 250 bin tl garanti ücreti var, puan basina 1000 tl den baslayan primler ve bireysel primleri

en gec sezon sonunada kontrati uzatilip zam alir yine...
                                Yusuf karşılayabilir zaten onda sorun yok ama daha alt kademedekiler de yeterli desteği görüyor mu acaba merak ettim.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim