Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yusuf Yazıcı | Olympiakos

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim takimda iyi katki sagliyordu, saglardi da. Ama bu seviyede olmuyor. Kendini az biraz gelistirebilse cok fena olur ama.
    İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusuf’un hep bu yönünü eleştirdik. Fakat taraftarımız fazla romantik olduğundan direk savunmaya geçiyordu.
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Yusufun tek eksigi fizik olarak diger oyunculara göre geride olmasi. Bizdeki oyuncularin durumuna bakarsak fizik olarak oyunculara fazla katki veremiyoruz. Yusuf 1 ay sonra tam istenen kivama gelsin formayi birakmaz. Lille ilk yari sadece 1 kez organize geldi, o pozisyonda Onana cok iyi cikardi. Ikinci yari Yusuf girdikten sonra paslasarak daha cok gelmeye basladilar. Özellikle Renato Sanchez felaket kötüydü bu macta. Yusufu ona göre degerlendirirsek cok daha olumlu isler yapti. Birde dil sorununu cözmesi lazim.

Bu arada macin adami Onana secildi, bu da Lille'in sansizliginiortaya seriyor. Cok kacirdilar
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim takimda iyi katki sagliyordu, saglardi da. Ama bu seviyede olmuyor. Kendini az biraz gelistirebilse cok fena olur ama.
        Ben Yusuf’u bizdeyken de eleştiriyordum. Tsl olduğu için fazla göze batmıyordu. Yusuf asla büyük bir oyuncu olamaz. Eksik olan yönlerinin çalışarak düzeleceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusufun tek eksigi fizik olarak diger oyunculara göre geride olmasi. Bizdeki oyuncularin durumuna bakarsak fizik olarak oyunculara fazla katki veremiyoruz. Yusuf 1 ay sonra tam istenen kivama gelsin formayi birakmaz. Lille ilk yari sadece 1 kez organize geldi, o pozisyonda Onana cok iyi cikardi. Ikinci yari Yusuf girdikten sonra paslasarak daha cok gelmeye basladilar. Özellikle Renato Sanchez felaket kötüydü bu macta. Yusufu ona göre degerlendirirsek cok daha olumlu isler yapti. Birde dil sorununu cözmesi lazim.

Bu arada macin adami Onana secildi, bu da Lille'in sansizliginiortaya seriyor. Cok kacirdilar
          Edit: fiziki durumdan kastim fit olma konusu. Diger oyuncular gibi hareketli ve sürekli kosamiyor. Bizdeki idman ve adamlarin yaptigi idman arasinda daglar kadar fark vardir.
          En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 18.09.2019, 00:00.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Twitterde Lille taraftarlarin çoğu bonne entreé diyor Yazici icin, yani beğenmisler
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Nedense genel görüşün aksine bende beğendim. Top kayıpları oldu ama pas yapa yapa gelmesini sağladı takımın. O şut gol olsa harika olacaktı. Yalnız Ajax iki süper oyuncuyu göndermesine rağmen hala inanılmaz seviyede.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Lille maçını izledim yusuf iyi oynadi
                O girdikten sonra takım atağa kalktı kendine güveni geldi
                Bir kaç ara pas denemesi iki uc sutu oldu
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• Ajax maçı 3-0 yapmış kendi evinde oynuyor üstelik..kasmamış olabilirler mi ? Rakip takımın son 25 dk göstermelik de olsa baskı kurmaya çalışması da normal değil midir ? Tabi biz bunu hemen Yusuf'a bağlayalım.. hiç bir maçını takip etmedim etmem de İ.SARAL'ın çöp dediği E.Elmas son şampiyon Liverpool karşısında oyuna girip maçı da 2-0 kazanmışlarken bizimkisi ilk CL maçından 0-3'lük yenilgiyle sahadan ayrılıyor.. ne diyelim kendi istedi bu şekilde gitmeyi.. ara sıra bu başlığa bakıyorum ligde olsun cl de olsun yine aynı top kayıpları vs kötü futbolu devam ediyor.. etkili olabileceği bir sol ayağı var ki onu da kullanamayıp skora katkı yapamazsa kadroya da zor girer artık.
                  En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 18.09.2019, 11:48.

Yorum

• Yusuf kalici degil bence

Yorum

• Napoli-liverpool maçının 10 değerli dakikasını Yusuf için harcadım ama o dakikalarda hem Lille hem Yusuf çok kötüydü. Zaten 10 dknın 7-8 dakikasında top Ajax kontrolündeydi. Dayanamadım açtım Liverpool maçını

Zeki Çelik çok iyi yalnız. Her izlediğim maçta Novak misali bu adamın burada ne işi var dediğim bir pozisyonun içine giriyor. Novak çaktırmadan yapıyor, Zeki hızını kullanarak yapıyor. Göremiyoruz böyle topçuları bizim ligde yada görüp takıma yakıştıramıyoruz herhalde ikinci lig topçusunu. Adamlar geldi 1. ligden Zekiyii gördü aldı. Duhan Aksu için protokol imzaladı. Çağları para verip aldı. Cengiz'i görüp beklediler. Biz kendi ülkemizi bilmiyorken boşuna yurt dışında adam arıyoruz.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Lille çok net goller kaçırdı aslında, iyi kontra atağa çıktılar, en az 3 tane net pozisyonları var. Ajax zaten çok iyi takim, ikinci gol çok ekstraydı mesela.

Yorum

• No97 artik kadro yüzü göremez, devre arasi kiralik gelsin ayni maas'a oynasin yoksa çürüsün kulübede müstehak.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ajax maçı 3-0 yapmış kendi evinde oynuyor üstelik..kasmamış olabilirler mi ? Rakip takımın son 25 dk göstermelik de olsa baskı kurmaya çalışması da normal değil midir ? Tabi biz bunu hemen Yusuf'a bağlayalım.. hiç bir maçını takip etmedim etmem de İ.SARAL'ın çöp dediği E.Elmas son şampiyon Liverpool karşısında oyuna girip maçı da 2-0 kazanmışlarken bizimkisi ilk CL maçından 0-3'lük yenilgiyle sahadan ayrılıyor.. ne diyelim kendi istedi bu şekilde gitmeyi.. ara sıra bu başlığa bakıyorum ligde olsun cl de olsun yine aynı top kayıpları vs kötü futbolu devam ediyor.. etkili olabileceği bir sol ayağı var ki onu da kullanamayıp skora katkı yapamazsa kadroya da zor girer artık.
                            forumu okursan yanılırsın bence
                            kendin izle o şekilde kafanda düşüncen olsun
                            ben gözlemlediğim kadarıyla söyleyeyim 3-0 dan sonra da yusuf girene kadar ajax geri çekilmedi lille pas yapmakta zorlandı hatta yusuf girdikten sonra da bir süre zorlandı
                            yusufun maçta yaptığı şey şuydu bir sağa bir sola öne ve ileriye boş alana koşu attı kendisine markaj da olmadığından topla fazla buluştu pas hatası vs. yapsa da takımının ileride kalmasını sağladığından sağ bek zeki, sağ açıkları sürekli bindirme yaptılar hatta zeki karşı karşıya kaçırdı bir tane
                            yusuf enteresan bir oyuncu olsa bir dert olmasa bir dert o yüzden farklı yorumlar çıkıyor
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Alışması lazım.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Lille de kötü takım şimdi.

Takıma gençleri doldurmuşlar, bir Sosaları bir Pereiraları yok mesela.

Yusuf ne yapsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim