Kaç maçtır takip ediyoruz doğru dürüst top oynadıklarına şahit olmadım. Oyun anlayışlarından mı bana böyle geliyor bilmiyorum ama kadro kalitelerinin çok uzağındalar...
Aynı şeyi bende düşünüyordum abi, çok sıkıcı maç oldu. Solbek Obradovic bizde olsa kulakları baya çınlardı herhalde
Galatasaray - Fenerbahçe maçından ötürü ara ara izledim; izlediğim her an sahanın en kötüsüydü, üstüne üstlük golü de o yedirdi. Fransa'ya adapte olamamış hâlâ, böyle giderse devre arası için kirâlama opsiyonunu açık bırakıyorum ben.
Rezilleri oynadığı bir maç daha. 49 dakika dayanabildiler Yusuf’a. Basit oynamayan, temposu düşük oyuncuların foyası hemen belli oluyor bu seviyelerde. Kiralık olarak bize verseler bari..
Rezilleri oynadığı bir maç daha. 49 dakika dayanabildiler Yusuf’a. Basit oynamayan, temposu düşük oyuncuların foyası hemen belli oluyor bu seviyelerde. Kiralık olarak bize verseler bari..
Sanki lille uçuyor da yusuf kotu
En azından bizim bile bazen Ne oynadığımız belli
Tipik Anadolu takımı gibi kontraatak oynuyor lille takimi
Pas oyunu oynayan ofansif bir takıma koy Yusufu bakalım nasıl oynuyor
Bir de Fransa felan adapte olması en az 4-5 ayı bulur
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Sanki lille uçuyor da yusuf kotu
En azından bizim bile bazen Ne oynadığımız belli
Tipik Anadolu takımı gibi kontraatak oynuyor lille takimi
Pas oyunu oynayan ofansif bir takıma koy Yusufu bakalım nasıl oynuyor
Bir de Fransa felan adapte olması en az 4-5 ayı bulur
Abi bu seviyelerde basit ve hızlı oynaması lazım. Tempo da bizim lige göre yüksek olduğu için zorlanıyorlar. Futbol aklını geliştirmedikçe üst düzey takıma bile gitse eleştirileceğini düşünüyorum.
Yusuf bizden başka kimsede oynayamaz. Yusufun çok ilginç stili var. Dersin ki bu oyuncu hiçbirşey yapamıyor ama aslında çok şey yaoıyor ama istatistiğe yansımıyor. Bu seneki durumumuz bunun en güzel örneği. Bu gidişle birkaç seneye bize geri döner. İnşallah.
Yusuf bizden başka kimsede oynayamaz. Yusufun çok ilginç stili var. Dersin ki bu oyuncu hiçbirşey yapamıyor ama aslında çok şey yaoıyor ama istatistiğe yansımıyor. Bu seneki durumumuz bunun en güzel örneği. Bu gidişle birkaç seneye bize geri döner. İnşallah.
Yahu bu söylediğini hangi bilimsel, taktik bilgiye dayanarak söylüyorsun. Yusuf bizdeykende çoook iyi değildi. İyi yönleri, kötü yönleri vardı. Biz, bizim lig kötü olduğu için iyi görünüyordu.
Abi bu seviyelerde basit ve hızlı oynaması lazım. Tempo da bizim lige göre yüksek olduğu için zorlanıyorlar. Futbol aklını geliştirmedikçe üst düzey takıma bile gitse eleştirileceğini düşünüyorum.
Benim anlamadığım Abdülkadir sosa ve Pereira ile sağda bazen kısa ve hızlı oynuyordu
Zeki de ileri çıkmayı seven Bir oyuncu bir iki girişim dışında üçgen hiç yapamadılar
Yusuf oyunda olmadığında da lille pek İyi oynamıyor Yani oyun sistemlerinde sıkıntı Var bence
Yusuf adapte olamıyor
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Yahu bu söylediğini hangi bilimsel, taktik bilgiye dayanarak söylüyorsun. Yusuf bizdeykende çoook iyi değildi. İyi yönleri, kötü yönleri vardı. Biz, bizim lig kötü olduğu için iyi görünüyordu.
Gözleme dayanarak söylüyorum. Bu sene ile geçen seneki oynumuz arasındaki farkın yusufn gidişi ile alakalı olduğunu gerçekten göremiyormusunuz. Yusuf pas oyununda. Uzaktan şut tehtidinde. Orta sahaya direnç koymada. Orta saha forvet arasındaki Ara bağlantıları kurmada anahtar rolü görüyordu gerçekten bunları farketmediniz mi. Lille o kadr parayı öylesine mi verdi. Bir potansiyel gördü demekki.
Lille madem oynatmayacaktın e ay neden kapımızda yattın. Oyuncumuzu ayarttın. O kadar para verdin.bizim tüm sistemi altüst ettin. Bu sene yusuf bizde kalsaydı şampiyonluğun en büyük adayıydık. Bu arada yusufa çok kızgınım. İlk fırsatta yönrtim satmak istememesine o kadar adam araya girmesine rağmen bizi arkasuna bile bakmadan bıraktı gitti. Umarım a. ömürümüz ve uğurcanımız böyle yapmaz. Daha fazla aidiyet hissederler klube karşı.
Yorum