Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kiki Kizito Musampa
Daraltma
X
-
Birde komik olan şu acaba bu Musampayı hayatlarında kaç kere izlediler daha doğrusu şöyle diyim Trabzonsporda iken kaç kere seyrettiler 90 dakikanın tamamında...Tamam diyelim Ziya buadamın futbolcu olmadığına kannat getirdi ve oynatmadı aynı şekilde Marcelinhoya ne demeli..Herşeyi ben bilirim edasıyla hayatında belkide öylesine bir kalitede çalışamayacağı bir insanı egosu uğruna sol dış oynattı peki ne oldu Marcelinho mu kaybetti...hadi bunu da geçtik ,Marcelinhoda futbolcu değildi...Stepanova ne demeli gerede kampında"bu adamı Chelsea nasıl istiyor anlamış değilim" diyen ve Stepanovun futbolculuğu hakkındada yorumunu açıkca belirten Ziya bütün konularda haklıda saydığım bu oyuncuların hepsi mi kötü müydü..Bu futboldan bi Ziya mı anlıyor..
İşin en garibi ve kimine göre takdir edilesi durumu ise yıllardır Bundesligayı ayağa kaldıran,iki sene üst üste yılın oyuncusu seçilen ,Berlindeki otobüs duraklarında en çok fotoğrafı olan böyle bir popüler oyuncunun kalkıpta Ziya denen ruh hastasının herşeyine saygı gösterip ,her isteğine evet diyip kafayı gömmemesiydi..Kimisi takdir etmiştir ama ben Marcelinhoyu ayıpladım...Enazından benim içime oturdu..
Yorum
-
arkadasa aynen katiliyorum..İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla marcelinho geldi gitti ama WOLFSURG da hem kaptan hemde 6 assist 2 golle oynuyor bitmedigi halde bize geldi...MUSAMPA icin VAN GAAL bitmedi diyor sen hala bitti diyorsun demeki "achil" VAN GAAL dan daha iyi biliyor
bu arada MUSAMPA bu kadroda yürüyerek bile oynar tek bacak olsun yine oynar bu oyunculari gördükden sonra...MUSAMPA 1 tane 90 dk oynadi oda BURSA da orda sahanin en iyi futbolcumuzdu ama ondan sonra mentalite hocamiz oynatmadi ozaman sen bu oyuncuyu nasil degerlendire bilyiorsun ki ben bunu anlamdim....
daha oncede defalarca soyledigim gibi bize gelmis en kariyerli iki oyuncu marcello ve musampa idi.Eger akilli bir tek direktor olsa oyunu bu iki oyuncu uzerine kurar takimi acik ara sampiyon yapardi......
bazi kot kafalar sayesinde(hani su sacsiz olan) orta sahada gokdeniz-huseyin-semak-musampa gibi kusursuz bir dortlu ile oynama firsati ayagimiza kadar geldi fakat degerlendiremedik....ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
hucum hattinda marcello ve ersen ile muhtesem bir kadro vardi.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasa aynen katiliyorum..
daha oncede defalarca soyledigim gibi bize gelmis en kariyerli iki oyuncu marcello ve musampa idi.Eger akilli bir tek direktor olsa oyunu bu iki oyuncu uzerine kurar takimi acik ara sampiyon yapardi......
bazi kot kafalar sayesinde(hani su sacsiz olan) orta sahada gokdeniz-huseyin-semak-musampa gibi kusursuz bir dortlu ile oynama firsati ayagimiza kadar geldi fakat degerlendiremedik....
defansta musa-stephanov-cagdas-murat ocak pekala is yapardi.Zaten bu kadar iyi orta saha ile acik ara sampiyonduk.Ama bu duzende ne zaman oynadik?
cevap veriyorum hic bir zaman...
o herkezin yere goge sigdiramadigi lincoln marcellonun bir ayagi etmez...................ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusampa'nın futbolculuğunu biz kabul etsek n'olacak, etmesek ne...!
Bu adam olması gerekenlerin gözünde büyük futbolcu... Yani yeni nesil genç Avrupalı topçuların. Sen bunlardan birine transfer teklif edip kadrona katmak istediğinde yanında Musampa olan adam gidip ona soracak. Cevabını da alacak tabi...
Cem Özer vakti ile Osmanlı'yı eleştirip kendisini Osmanlı olarak görmediğini söylemiş ve bir tarihçiden "beğenmeyebilirsin, eleştirebilirsin, ama aslını inkar edemezsin, sen de Osmanlısın işte" gibi, hala aklımda kalmış bir cevap almıştı. Şimdi Musampa'yı da istediğiniz kadar eleştirin, sevmeyin... Adam topçu. Her zaman iyiydi... Bizim milletin kafasında genel olarak "saygı" gereği babanın yanında bacak bacak üstüne atılmaz, ama yanında kimse yokken asansörde gaz çıkartmak hobidir. Dolayısıyla mental olarak "aşmış", CL finali oynamış adam "hoca"nın yanında "işçi" gibi davranıp dışarda alemlere akan adamlar gibi yapamadı belki... Onun gözüyle bakabilir miyiz buraya? Hayır! Yolunda giden tek bir iş, adaletle verilen forma mı vardı da herkes haklı, bir Musampa haksızdı?
Ayrıca düşününce, ben Musampa olsam aynısını yapardım. O kadar da uzun boylu değil... Lorant Ortega'ya futbol ÖĞRETEMEZ!!! ZD Musampa'ya sahada yapması gerekenleri ANLATAMAZ!!! Akıl var mantık var yahu... Biri Musampa, biri ZD! Bu adam elinde varsa o adamı oynatacaksın. Bitti... Szymek'i de oynatacaksın. Marcelinho'yu da yerinde oynatacaksın... Milan'ı gönderip yerine veteran almayacaksın.
Hem, hani bu adam yattığı yerden para kazanmaya gelmişti, ne oldu da kalktı kaçtı, o parayı bırakarak???
Ayrıca, herkes işine baksın... Başlık zamanı geldiğinde kilitlenir. Bilgi için:
http://www.trabzonspor.org.tr/futbol...tik.asp?id=299İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradan herşeyi bildiğini sanıp sonrada Musampanın yada Marcelinhonun futbolculuğunu akılları sıra tartışmaya çalışanlara sadece gülerim
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen daha çok gülerim.
İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben daha da cok gülerim

MUHAHAHAHAHAHAHAH.İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde komik olan şu acaba bu Musampayı hayatlarında kaç kere izlediler daha doğrusu şöyle diyim Trabzonsporda iken kaç kere seyrettiler 90 dakikanın tamamında...Tamam diyelim Ziya buadamın futbolcu olmadığına kannat getirdi ve oynatmadı aynı şekilde Marcelinhoya ne demeli..Herşeyi ben bilirim edasıyla hayatında belkide öylesine bir kalitede çalışamayacağı bir insanı egosu uğruna sol dış oynattı peki ne oldu Marcelinho mu kaybetti...hadi bunu da geçtik ,Marcelinhoda futbolcu değildi...Stepanova ne demeli gerede kampında"bu adamı Chelsea nasıl istiyor anlamış değilim" diyen ve Stepanovun futbolculuğu hakkındada yorumunu açıkca belirten Ziya bütün konularda haklıda saydığım bu oyuncuların hepsi mi kötü müydü..Bu futboldan bi Ziya mı anlıyor..
İşin en garibi ve kimine göre takdir edilesi durumu ise yıllardır Bundesligayı ayağa kaldıran,iki sene üst üste yılın oyuncusu seçilen ,Berlindeki otobüs duraklarında en çok fotoğrafı olan böyle bir popüler oyuncunun kalkıpta Ziya denen ruh hastasının herşeyine saygı gösterip ,her isteğine evet diyip kafayı gömmemesiydi..Kimisi takdir etmiştir ama ben Marcelinhoyu ayıpladım...Enazından benim içime oturdu..
Super Futbolcu musampa barcelonadan ve musampayi barcolonaya kaptirmamak icin real madrit 150 milyon euroluk teklif goturmus ama musampa ben boyle kucuk klublerde oynamam demis ve ret etmis.
muhahahahahahah
Yorum
-
Aklın sıra ironi yapmaya çalışmışsın ama onuda becerememişsin
Ne diyeyim haklısın...En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 00:05.
Yorum
-
Sana senin seviyende ve senin okuduklarından çıkarma becerinle bir cevap :İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMUHAHAHAHAHAHAHAH.
Super Futbolcu musampa barcelonadan ve musampayi barcolonaya kaptirmamak icin real madrit 150 milyon euroluk teklif goturmus ama musampa ben boyle kucuk klublerde oynamam demis ve ret etmis.
muhahahahahahah
real madrit değil REAL MADRİD !
klub değil Kulüp !
Ha bi de,senin ağzın musampayı konuşuyor ya...pes.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; Bkz: Keşfu'l-Hafa, 2/265)İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana senin seviyende ve senin okuduklarından çıkarma becerinle bir cevap :
real madrit değil REAL MADRİD !
klub değil Kulüp !
Ha bi de,senin ağzın musampayı konuşuyor ya...pes.
Bu hadiste de ifade edildiği gibi insanların kibirlenmesi, başkasına karşı kendini üstün görmesi ve başkasını kınaması gibi büyük sözler konuşması doğru değildir ve bir gün kendi başına gelmesi de muhtemeldir.
İnsan hem aciz hem de fakir bir varlıktır. Fakirlik denilince sadece mali yönden zayıf olmayı anlamak eksik olur. Her türlü mali imkanı yerinde olan insanlar da sonsuz bir fakr içindedirler. Allah’ın sonsuz ihsanlarına daima muhtaçtırlar.
saygilarimla.En son zeleka tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 03:50.
Yorum
-
aynen ??? yada yeniden bize döndüde haberimmi yok.İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konu neden kaldırılmıyor
Yorum
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hala gülebiliyorsan sorun yok.İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; Bkz: Keşfu'l-Hafa, 2/265)
Bu hadiste de ifade edildiği gibi insanların kibirlenmesi, başkasına karşı kendini üstün görmesi ve başkasını kınaması gibi büyük sözler konuşması doğru değildir ve bir gün kendi başına gelmesi de muhtemeldir.
Yorum
-
şu anda hacıyatmazda ata demirerin bir skeçinde musampada var
geçin dalganızı...
bize yakışanı yapıyoruz kendimize..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum