böyle gelmiş böyle gidecek korkarım ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Bu takımın forvete ihtiyacının olduğunu söylemenin yolu oynayan oyuncuya bok atmak değildir arkadaş.
Gelirsin başlığa yazarsın eksiklerini gidersin. karşılıklı oturup adam gibi tartışırsın. Bu zamana kadar 50 tane olan olmayan özelliğine sallanan Umut hakkında bir de sevdiğim kardşlerimden birinden Yüz Karası benzetmesini beni çok üzdü.
Nasıl bu kadar küçük düşünebiliyoruz ?
Eğer maksadımız buysa, bende dün akşam ofsayt olan pozisyonda gole itiraz eden Teofiloyu aynı şekilde eleştiremem mi ?
Artık herşeyi bırakıtık da oyuncularımızın gol sevinçlerine mi takar olduk ?
MedyaTrabzonun haberi doğru ise 75.000 lira ceza alan bir oyuncunun neler yapmasını bekliyorsunuz ? Çıkıp gülücükler dağıtmasını mı ?
Bugün burda onun bunun baba oğlu yakıştırmalarını yapan kişiler, acaba bu haberden sorna neler diyecek ?
O parayı vermez, göstermeliktir bunlar savsatalarını mı savuracaklar yoksa ?
Bu takım da yukarı da Samet'in saydığı isimlerin oynamamasının nedeni Umut mudur ? Onlara şans verilmedi bunu da gönderelim mantığı mı doğrusu ?
Geçtiğimiz senelerde Hüseyin ve Hasan dı kaçan şampiyonlukların suçluları, gittiler ama olmadı, bakın şimdi de Umut çıktı. Gönderelim, ama biliyor musunuz bahanemiz hiç bitmeyecek ?
Yorum
-
.................................................. .................................................. .................................En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 19:19.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
ya daha bir hafta önce güzel oynadık.tüm Türkiye takdir etti bizi.duydunuz mu millet.
tüm Türkiye diyorum.saygıyla ve hayranlıkla izlediler bizi.100 yıllık sözde çınarın eski tabirle milyonluk eşşeğin 4 kupası var bizim 8 oldu millet.az bi sevinin az bi mutlu olun derdiniz ne Allah aşkına.Umuttan iyisini herkes istiyor.fatih gelecekti olmadı zaten eleştirdik o süreci.bunda umutun günahı ne.umut final maçını alalım sen de gol at tamam dedim saolsun kırmadı.
dünkü denizli maçı için bile eleştiriyorsunuz anlamıyorum.adamlar 1 haftadı eğleniyor.yattarayı merak ediyordum beklediğimden iyi çıktı sevindim.umut gol kaçırdı güldüm geçtim.maç boyu koştu didindi pres yaptı gollük paslar verdi lakin olmadı yine saygıyla eğildim.miyonluk eşşeklerin takımlarına ve forvetlerine bakıyorum bir de bize.tamam eksikliğimiz var ama ruhumuz da var.geçen sene kılpayı 3.olan bu sene teknik direktör kriziyle 5.bitiren ama kupa alan takımım seneye umut ruhuyla şampiyon olacaktır.
inanmıyor musunuz?
ne zaman inandınız ki?gol mu kaçırdı tamam küfretmeye devam edin o halde.Türkiye ise saygı duysun.size gökhan guize ve sezonun kaç maçında oynayacağı belli olamayan sözde büyük forvetler layık.
Umuta tek eleştirim kasımpaşa maçının kötü izlenimini yok etmek için özel gayretle teofilo ve murata daha bir sarılması sevmesi ve bu sevgisini tüm aleme apaçık göstermesidir.En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 15:30.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Umut'u yetersiz diye eleştirenlerin fikirlerine saygı duyarım, ancak kendi futbolcusuna hakaret eden zihniyeti anlamakta güçlük çekiyorum. Önce ortak bir noktada buluşmakta fayda var. O ortak nokta nedir? Trabzonspor takımının Umut'tan daha iyi bir golcüye ihtiyacı olduğu düşüncesi, öyle değil mi? Olayı, Umut'u savunanların başka bir forvete ihtiyacımız olmadığı düşüncesinde olduğu gibi göstermeyin.
Burada Umut'a ağzına geleni hiç çekinmeden sarfeden arkadaşlar çözümü yanlış yerde arıyorlar. Afedersiniz ama, Umut mu Şenol Güneş'i beni ilk 11'e yazmak zorundasın diye tehdit ediyor, Umut mu bu takımın benden başka forvete ihtiyacı yok diye yönetimi engelliyor?
Bu arada, Soner'in yazdıklarından gocunanlar önce kendi klavyelerinden dökülenlere baksınlar.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un son zamanlardaki performansından (son 1-2 ay) aşırı derecede rahatsız olan birisi olarak dünkü maç için şu gözlemimi yazacağım. Katılan olur, katılmayan olur onların bileceği iş saygı gösteririm. Umut Bulut hani atlet gibi hep koşsun vs. diyoruz ya (genel olarak); dün dikkat ettim, kendini maç için çok iyi dinlendiriyor. Maçın içinde 4-5 dakika hiç olmuyor. O sırada çok fazla hareket halinde değil ve gücünü dengeli kullanabilmek için maç içerisinde pasif bir şekilde kendini dinlendirip kondüsyonunu maçın tamamına yayabiliyor.
Eğer çıplak gözle imkanı olanlar olursa lütfen Umut'u maç içerisinde dikkatli izlesinler. Gerçi dikkat etmeseler bile maçın içinde olmadığı anlarda kendini nasıl dinlendirdiğini görebilirler.
Mesela dünyada "bana göre" kendini maç içerisinde en iyi dinlendiren adam Fernando Torres'tir. Müthiş bir oyun zekasıyla yapıyor tabii bunu. Bir bakarsınız 100 metre depara kalkmış fuleli adımlarla tüm savunmayı arkasına almış "tavşan kaç" oynuyor.
Umut da kısmen öyle. Tek eksiği adamı ekarte ettikten sonra topun kontrolünü iyi yapamamak da ve aklından geçeni ayaklarına aktaramamak da. Bu da dışarıdan sevimsiz görünüyor. Mesela vücut çalımı yapmak istiyor, rakibi ekarte ediyor ama rakiple beraber kendide ekarte olup topu unutuyor.
Umut topa vuruşunu, top kontrolünü bir şekilde halleder. Ama "düşündüğünü uygulama" konusunda sıkıntıları aşması gerekiyor. Çünkü bu bir yerden sonra kendisi içinde "panik hareket" yapmasına neden oluyor.
Dün buna dikkat ettim,
Umut gerçekten maç içinde kendini iyi dinlendiriyor, yani orta alanda geçen maçta yürüyor veya bekliyor, kondisyonunun iyi olması buna bağlı olabilir,
Rijkaard Sabri için ilk geldiğinde ayakları ile beyni arasındaki köptüde eksiklik var gibisinden bir cümle kurmuştu,
Umut'ta aslında yapmak istediklerini ayaklarına aktaramıyor, bunda kim ne kadar suçlu onu da sorgulamak gerekir, en büyük suçlu tabi ki kendisidir, daha çok çalışmalı, ama birde diğer boyutu var,
burada Forumda yazılanları bir kenara koyalım, iyi veya kötü kupa maçında çok güzel bir kafa golü ve bir asist ile oynamış, akşam bağrına basman gerekirken, zorla tribüne çağırıyorsun, Umut hiç bunu düşünmeden hemen geliyor sana, sonra
ilk kaçırdığı golde tepki, 2. pozisyonda ise tepki değişiyor, yuhalama ve ıslıklama, peki bütün tribünlerin dakikalarca bağırdığı Yattara bu sezon ne verdi, maçtan çıkarken aynı sevgi gösterisi, maçta ne verdi,
acaba maçın başında Yattara'nın kaçırdığı golü Umut kaçırsa ne olurdu, ama hiç göze batmadı, maçın 2. yarısında adam döküldü, ayakta zor duruyordu
Yattara kötü demek değildir bunları yazmam, ama bize büyük mutluluk veren, feneri sahanın çimlerine gömen oyuncuları bir kenara koyup sadece Yattara'ya endesklenmek, kaçırdığı golden sonra kupada en çok mücadele eden oyunculardan birisi olan Umut'u yuhalamak acaba düşüncelerini ne şekilde etkiler,
medyatrabzon.com un haberi doğruysa geçmişteki Samet Aybaba'ya verilen 50.000 Tl lik ceza aklıma geldi hemen, biz gönderemiyoruz sen git demektir bu alenen,
benim isteğim Umut gitmesin, ama mutlaka iyi bir forvet alınsın, Umut yedek beklesin bunu ne bizler ne Umut dert edecektir, Umut'u savunurken daha iyi bir forvet istemiyoruz demedik ki hiçbir zaman, ama eğer daha iyisi alınmıyorsa bu suç Umut'tamı da her seferinde belli başlı kişiler gelip burada yerden yere vuruyor,
İlhan eleştirim sana değil mesajını alıntı yapmamdaki neden saha içindeki hali ile ilgili yazdıklarına katılmam.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet konuşayım; "eğer bir yüz karası varsa" o Umut değil sizsiniz.
Tüm Ts camiasına hainlik eden tek futbolcu Umut'tur..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar 2 Antalya kupa maçları ve Kasımpaşa maçı olmak üzere..
Tüm Ts camiasına hainlik eden tek futbolcu Umut'tur..
O çok savunduğunuz Teofilo bir pozisyonda Murat boşken kalecinin üzerinden topu aşırtmayı denedi üstelik pozisyonu da uygun değildi..
Sizin mantığınıza göre Teo da hain!!Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
.................................................. .................................................. .........................En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 19:19.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO çok savunduğunuz Teofilo bir pozisyonda Murat boşken kalecinin üzerinden topu aşırtmayı denedi üstelik pozisyonu da uygun değildi..
Sizin mantığınıza göre Teo da hain!!
Teo en azından 1 defa yaptı Umut gibi 3 maçta 15-20 defa değil#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Yorum
-
İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ana kadar 2 Antalya kupa maçları ve Kasımpaşa maçı olmak üzere..
Tüm Ts camiasına hainlik eden tek futbolcu Umut'tur..
Umut bu takımda hain denebilecek son adamdır. Takım kaptanına hain diyen bir taraftar yahu. Allah'a sığınırım..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum