Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boş konuşmanın mantğı yok, buraya şuursuzca insan eleştirmek için gelmiyoruz, burada bulunma amacımız çok farklı.

Şükürler olsun ki, forumun sadece iki sayfasını da kullanmıyoruz, neyi nerde bulabileceğimizi biliyoruz.

Yoksa iki üç tane şuursuz mesajı bulacağım diye değer vermediğim bilgilerin peşinde koşmam ben.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üzerlerine basmayıp yanlarından geçivermek lazım..

Malum çizmelerin tabanına yapıştıklarında temizlemek kolay olmuyor bu modelleri

İlk olarak KAUNAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yazıda : umut bulutu eleştirenlere, söyleyecek makul nedenleri olmayan sevgili umutspor taraftarlarının güya kendi akıllarınca hakaret etme denemesine bir örnek görüyorsunuz.

yani umut bulutu eleştirmeyin yoksa hakareti yersiniz mantığı hasıl bu arkadaşlarda
      öyle böyle senide sindirecekler işte
      üstteki gibi bazı laf ebelerinin hakaret etme hakkı var ama aman sen dikkat et takip ediliyorsundur uyma hemen cezayı yapıştırabilirler,
      sen umutu eleştirirsin kitap çiğnemiş olursun başkaları Teo dan için zombi der sana hakaret eder görülmez,daha sonra sen amaan dersin pes edersin umutun kahramanlığı devam eder gider...
      YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Umut'un son zamanlardaki performansından (son 1-2 ay) aşırı derecede rahatsız olan birisi olarak dünkü maç için şu gözlemimi yazacağım. Katılan olur, katılmayan olur onların bileceği iş saygı gösteririm. Umut Bulut hani atlet gibi hep koşsun vs. diyoruz ya (genel olarak); dün dikkat ettim, kendini maç için çok iyi dinlendiriyor. Maçın içinde 4-5 dakika hiç olmuyor. O sırada çok fazla hareket halinde değil ve gücünü dengeli kullanabilmek için maç içerisinde pasif bir şekilde kendini dinlendirip kondüsyonunu maçın tamamına yayabiliyor.

Eğer çıplak gözle imkanı olanlar olursa lütfen Umut'u maç içerisinde dikkatli izlesinler. Gerçi dikkat etmeseler bile maçın içinde olmadığı anlarda kendini nasıl dinlendirdiğini görebilirler.

Mesela dünyada "bana göre" kendini maç içerisinde en iyi dinlendiren adam Fernando Torres'tir. Müthiş bir oyun zekasıyla yapıyor tabii bunu. Bir bakarsınız 100 metre depara kalkmış fuleli adımlarla tüm savunmayı arkasına almış "tavşan kaç" oynuyor.

Umut da kısmen öyle. Tek eksiği adamı ekarte ettikten sonra topun kontrolünü iyi yapamamak da ve aklından geçeni ayaklarına aktaramamak da. Bu da dışarıdan sevimsiz görünüyor. Mesela vücut çalımı yapmak istiyor, rakibi ekarte ediyor ama rakiple beraber kendide ekarte olup topu unutuyor.

Umut topa vuruşunu, top kontrolünü bir şekilde halleder. Ama "düşündüğünü uygulama" konusunda sıkıntıları aşması gerekiyor. Çünkü bu bir yerden sonra kendisi içinde "panik hareket" yapmasına neden oluyor.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• gole gerek yok.Adam kosuyor
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• dün maçta yine şitrese soktun bizi .
            Zuğaşi Berepe
            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gole gerek yok.Adam kosuyor
              Tabi ki gerek yok;
              2 depar atsın,Birkaç kere rakibe tekme atsın bizim için yeterli..
              He arada sırada Amuda da kalkarsa,Umut'un üstüne oyuncu tanımam...

Yorum

• http://medyatrabzon.com/news_detail.php?id=12378 süper haber

Yorum

• elinde heralde başkan yada teknik adamın kaseti var

bu kadar imtiyazın başka açıklaması olamaz.

bir kulübün, taraftarına bu kadar ayıp etmeye hakkı yoktur.

Yorum

• .................................................. ..........................
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 19:19.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor'a geldiğinden beri Umut'a verilen şans;

neden Barış Memiş'e, Zafer Yelen'e, Murat Tosun'a, Teofilo'ya , zamanında İsaac'e, Ergin Keleş'e, Ali Güzeldal'a, Göksu Ahlas'a hatta bu ligde gol kralı olmuş Gökhan Ünal'a bile verilmedi. İşte ben bunu merak ediyorum. Neden???

Bir Mehmet Yılmaz vardı... o da çok koşardı hatta iki kupa finalinde de gol atmıştı. O adamın günahı neydi niye gönderdik???

Kesinlikle amacım öküz altında buzağı aramak değil ama bir sebebi de olmalı değil mi?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herşeyi ile bir Yüz kararsı olma yolunda ilerliyor Umut Bulut.
                        ?
                        Yukarıda ortalığa saçıp durduğun onca zırvadan sonra bunu da duyduğuma hiç şaşırmadım doğrusu

Şu sayfalara kustuğunuz cerehatler için harcadığınız enerjinin onda birini bu takıma adam gibi bir forvet alınması için harcasanız, şu takım belki şimdi Umut' un ayaklarına mahkum olmazdı..

Benj Hüseyin' den ve Gökhan' dan kurtulmaya çalıştığım günlerde transfer başlığının altını üstüne getirirdim. Bu hazımsız tayfasının amacı bu takıma kaliteli bir santrfor alınması falan değil, Umut' a boış beleş sayıp sövmekten ibaret görüldüğü üzere..
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öyle böyle senide sindirecekler işte
                          Aferin futti frutti, pardon çinçin..

Arada böyle uyar elemanları ki, senin şuralarda düştüğün rezil-rüsva vaziyetlere onlar da düşmesinler
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne güzel söylemiş Mevlana..Ne güzel başlıga yazmıs o güzel parmaklar...Tesekkür ederim kendi adıma Mevlanının bu güzel sözünü hatırlattıgın icin...

Artık ben kimseden alıntı yapmıyorum...
                            Kimseye laf anlatmaya çalışmıyorum...

Varsın defolsun gitsin umut sizce...
                            Varsın kazma kürek olsun...
                            Varsın hain ilan edilsin meydanda yakılsın...

İsimler belli başlı...azınlıktasınız...afacan çocuklar gibi ne laf anlarsınız ne dur ne durak...

Eleştirmek adına Anne nasihatine dalga geçersiniz...
                            Elalemin kirlisiyle kendi temizinizi kıyaslarsınız...
                            Aldığı paranın hesabını kitabını yaparsınız ki (SİZE NE)
                            Çirkinsiniz Çirkefsiniz...

Daha fazla laf yarışına giripte kendimi komik duruma düşürmemek adına son bu..Diyorum ya Varsın defolsun gitsin....Yeterki siz rahat edin....Biz bekleriz bir 30 yıl daha bu kafayla...Sanki gelene git demeyecekmişssiniz gibi....

Parmaklarımda ısındı klavyeden alamıyorum elimi..Beynimdeki düşünceler vuruyorken parmak uçlarıma içim acıyor aynı zamanda..Neden Niye Kim düşürdü bizi bu hallere...

Bu degildir taraftarlık bu degildir taraf tutmak...takımda hiç sevmedigim bir oyuncunun avukatı oldum sayenizde...Sırf kör gözlere inat..ee laz damarı ya inadım işte...

Elalemin necatisi lazım bize...gol kaçırdıgı zaman ellerini yukarı kaldırıp hay......... diyen necati....

Jo lazım bize alem yapmaya...

Nihat lazım klübedeki koltukla kankilik yapmaya...

Guiza lazım bize karikatürlerin baş kahramanı olmaya

Adam lazım degil bize....Ben umut bulut sevgisini samsunda trafik kazasında kaybettiğimiz 3 genç fidandan sonra kazandım...O maçtaki formasını gönderdi ya o aileye...Aradı başsaglıgı verdi ya koskoca takımda tek topçu oymuş gibi...Ne kadar baglı olduguna işine ve takımına.ne kadar benimsedigini göstermesine..ALDIGI PARAYI HAK ETMEK İÇİN TER DÖKTÜGÜNE KANAAT GETİRTTİ YA BANA Evet yetersiz olabilir, kaçırabilir, daha iyisi alınabilir takıma bunu o sizden çok ister emin olun...Ama diyorum ya ikide bir...Ruh Lazım bana Ruh...

Ruhtan kasıt birileri gibi ruh gibi ortalarda dolaşıp inadına inadına sallayan kirleten ruh degil..Taraftar ruhu ve giydigi o formaya saygı eden futbolcu ruhu.....Teşekkür eder ve saygılarımı sunarım herkeze

yine anlamıycaklar bunlar bunları ama her kelimene katılıyorum
                            # 10 Umut Bulut !

Yorum

• Trabzonspor iyiden iyiye gezici sirke dönüyor arkadaş,
                              her sene bir sarsuk ve bir trabzonlu kontenjanımız var,inatla kullanıyoruz...

rakibin içinden geçmeye çalışan gökhandan kurtulduk,koşarken sağ bacağı sol bacağına takılan hüseyinden de kurtulduk,sıra geldi,tek bacağı kesilmiş aslana benzeyen bu arkadaşa(:

yeter umut yeter vallahi yeter,ama hemşerim senin de suçun yok,bana da yılda 2 trilyon küsür para verseler,niye olmaz diyeyim salak mıyım(:
                              devam umut bulut,kabız eşşek modülünde dolaşırız biz de yine seneye..
                              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Samet Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'a geldiğinden beri Umut'a verilen şans;

neden Barış Memiş'e, Zafer Yelen'e, Murat Tosun'a, Teofilo'ya , zamanında İsaac'e, Ergin Keleş'e, Ali Güzeldal'a, Göksu Ahlas'a hatta bu ligde gol kralı olmuş Gökhan Ünal'a bile verilmedi. İşte ben bunu merak ediyorum. Neden???

Bir Mehmet Yılmaz vardı... o da çok koşardı hatta iki kupa finalinde de gol atmıştı. O adamın günahı neydi niye gönderdik???

Kesinlikle amacım öküz altında buzağı aramak değil ama bir sebebi de olmalı değil mi?
                                Bilmeyen Umutu Ronaldinho sanacak

Yorum

Yükleniyor...
                                X