Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sezon sonu satılması gerekiyor .
    Kimse para vermez.. Yani Almak isteyen bir kulup Tsl'de sıradan bir takım olur. O takımlarında bütcesi belli.. Takasta kullanılabilir

Yorum

• Kişiliğini çok sevdiğim UMut için ne diyeceğimi bilemiyorum..Eleştirme noktam;gol noktalarında yeterli değil..
      Eleştiremediğim noktasıyunu bırakmaması,pres gücü..+ kişiliği
      Şu an içinde bulunduğu psikolojik durum gerçekten çok kötü..Bir golcü gol atamdığı zamanlar takımı galip gelsede pek mutlu olamaz..
      Bu sezon bitimine kadar kalan sürelerde kendisini bırakmaması ve mücadelesini sürdürmesini istiyorum.
      THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• şampiyonluğa oynayan bir takımın forveti umutsa vay haline ....
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Dün yattara'nın asistlerini yemekten başka birşey yapmadı.
          I am titanium

Yorum

• Umut takımı eksik oynatıyor ileri atılan toplan betona vururmuş gibi geri dönüyor.Sezon sonu kesinlikle satılması lazım.

Yorum

• Rakip savunma oyuncusunun arkasına saklanarak gol atabileceğini mi sanıyorsun sen ??Bir ön direğe koş bakalım belki top bir tarafına çarpar da gol olur.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• çok berbat bir futbolcu nasıl olurda forvet olarak oynar aklım almıyor ok pres yapıyo ama golü kim atçak benmi kesinlikle tek forvette sen olmamalısın hatta takımda bile olmamalısın
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• mücadeleci bir oyuncu ama tek forvet oynanacaksa gökhan oynamalı. umut çift forvet oynadığında iyi bir yardımcı forvet ama tek başına yetersiz kalıyor.
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• e artık git hocaya de. hocam beni oynatma yapamıyorum bu işi diye. bu kadar ısrar niye bu adamda?

Yorum

• Yorum

• Umut ederiz ki bu sene şampiyon oluruz. Ya da seneye. Eminim bundan onbeş sene sonra, bu bahsi geçen şampiyonluğu anımsadığımızda, aklımıza Umut'ta gelecek diğer oyuncular gibi. Her maç sövüyoruz maç esnasında. Doğruya doğru. Ancak bu çocuğun gol attığında sevinci, kaçırdığında da aynı oranda mahçubiyeti, bu takım öyle ya da böyle bir takım ise, bunun en büyük etkenlerinden biridir. Yıllar sonra belki de anımsıyacağız; "Umut vardı bizim forvette, kazma kazma vuruşlar yapardı. Ama birader Fener maçında bir gol attı ki...".
                        Eğer bu takım şampiyon olacaksa, efsane olduğu zamanlardaki gibi; o takımda böyle bir adam olmasını her zaman isterim.

Yorum

• Demek ki Umut´ta seytan tüyü varmis. Kirkyilda bir FB attigi gol 15 yil sonra hatirlanacaksa, Hamileri,Hamdileri, Abdullahlari ve hatta belki simdi kimsenin adini zor hatirladigi ama GS maclarinin hemen hepsinde kafa golü olan Polonyali Cyzio´yu nasil anmamiz gerekir merak ediyorum.

Bu arada bu nasil Pres, ben hic Umut´un pres yapip gol asisti yaptigini hatirlamiyorum? Saga sola bos kosmak sanirim pres oluyor

Yorum

• kendisini severim ama bu takımın bu büyük takımın forwetinde yer bulması ilginç ama bazen beklenmedik goller de atıor

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kendisini severim ama bu takımın bu büyük takımın forwetinde yer bulması ilginç ama bazen beklenmedik goller de atıor
                              Ah bi de beklenen golleri atsa
                              • TRABZONSPOR

Yorum

• bi allahın kulu da yattaranın attığı golde umutun yaptığı koşunun önemini söylesin..tamam yeterli adam değil de..yaptığını da söyleyin arkadaş

Yorum

Yükleniyor...
                                X