Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umut'un yaptıkları:koşmak,hakeme bağırmak,faul almak yerine faul yapmak,yüzde 20 oranla gol pozisyonlarını değerlendirmek,topa takılıp düşmek,topun havadan geldiği durumlarda sırtıyla kontrol etme çabası,koşarken kulaç atmak
    yapamadıkları:hava topu almak,adam geçmek,top sürmek,topu kontrol edebilmekeğer şansının yardımıyla top kontrolünü sağlarsa ardından doğru pası verebilmek,çapraz koşu,pas aşışverişi yapmak

ama yinede birşey söylemek lazım kaç tane hoca değişti hep umut ilk 11 de acaba bu hocalar bu adamda ne görüyor??? Bu yazdıklarım da Umutun yapamadıklarında varsa bir yanlış söyleyin

Yorum

• Umuta kızmamak lazım çünkü umut bu yani ne bi eksik ne bi fazla

Yorum

• Umut un Trabzon spor u görmek istediğimiz yerlere çıkarma olasılığı zayıf.. Artık futbolunu geliştirme eversini tamamladı.. Çok iyi niyetli ama yetenekleri kısıtlı.. Kadromuzda "yedek" olarak yer bulabilir ancak.. Ama şu anki diğer laternatifler Umut tan iyi değil.. Gördük teo yu.. O yüzden şimdilik idare edeceğiz.. Geçen sene ettik şampiyonluk kaçtı gerçi ya neyse..
        Burak la birlikte şans verilirse belki daha iyi olur.. Ama o zaman da alan ı kesmek gerekebilir..
        20+10+20+11 = 61
        2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bu sayfalarda işe yaramayan gol muhabbetini de gördüm ya çok mutluyum.

O işe yaramayan gollerden, geçen sene üç tane atmış olsaydık, şampiyonlar ligi ön elemesine katılacaktık.

Ama ne de olsa işe yaramayan gol,katılsak bile elenirdik.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• bu maçta umut bulutun kaçırdığı bir gol yok. belediyenin stoperi gibi oynadı sırtı kaleye dönük oyun umuta yakışmıyor kim demişse sırtın kaleye dönük oyna diye.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Kanatlara inemeyip işin kolayını tercih ederek şişirme ile atak yapmaya çalışınca mecburen kaleye sırt çeviriyor.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Maçı izlerken maçtan kesitler hiç aklımda kalmaz ancak özetten izlediğim kadarıyla 90 dk. "hiçbir şey yapmayan Umut" çoğu pozisyonun içindeydi. Ya pasla , ya çapraz koşusuyla yada gol kurtarışıyla pozisyonların içerisindeydi ancak gol kaçırmadı. Hâla anlamlandıramadım maçtan hemen sonra burda oluşan olumsuz havayı. Hoş son zamanların Türkiye ligindeki en formda oyuncusu Umut Bulut için maç boyunca "hiç bir şey" yapmasa bilene 0(sıfır) krediyi anlayamıyorum.

Yorum

• Onun ismi Umut ;
                  Romario kadar bitirici değil fakat ondan daha azimli ve mücadeleci
                  Her sene gol kralı olamıyor fakat sezonda 15 golün altında kaldığını hatırlamıyorum
                  Kaval kemiğini bir kick-box çu gibi kullanabiliyor. (Futbolda kaval kemiği ile atılan gol nizamidir.)

Yani dediğim gibi , onun ismi Umut..
                  Onda başka birini aramayın , onu Trabzonsporlu Umut olarak sevin.
                  Ben öyle yapıyorum en azından...
                  O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Bu yayındanda birkez daha anlaşıldığı gibi cok saygılı bir insan katılamayı kabul ettiği için buradanda tekrar tekrar tesekkürler...
                    Óscar René Cardozo Marín

Yorum

• 45 Puanlı Fener ile 40 Puanlı Bursa kapışıyor..

Maçta 5 gol var..

Golleri atanlara bakıyoruz 5'i de ortasaha oyuncuları..

Şimdi daha iyi anlayabiliriz, bu takımların neden bizim üstümüzde olduklarını..

Bursa'nın en çok gol atan oyuncusu 6 golle Ozan İpek(Ortasaha) 5 golle Batalla(Ortasaha)

Fener'i yazmama gerek yok zaten Guiza varken..

Ama yine de Bursa son dakikalarda o 2 golü bulamasaydı,Kaptan Alex'in 1 gol ve 1 asistiyle maçı kazanabileceklerdi..

2 haftada 4 puan kaybedip, şampiyonluk şansımızı Umut bitirdi, Umut ile bu takım kafaya oynayamaz, golü illa ki forvet atacak gibi saçmalayan arkadaşlarımız umarım bu yazıdan bir sonuç çıkarırlar..

Sanmıyorum ama olsun.. Bu iki takımında ortasaha oyuncuları gol ve goller atıp,takımlarına katkıda bulunuyorlar işte.. Darısı Colman,Engin ve Alanzinho'nun başına diyelim..

Serkan'ı ayrı tutuyorum tabi.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        45 Puanlı Fener ile 40 Puanlı Bursa kapışıyor..

Maçta 5 gol var..

Golleri atanlara bakıyoruz 5'i de ortasaha oyuncuları..

Şimdi daha iyi anlayabiliriz, bu takımların neden bizim üstümüzde olduklarını..

Bursa'nın en çok gol atan oyuncusu 6 golle Ozan İpek(Ortasaha) 5 golle Batalla(Ortasaha)

Fener'i yazmama gerek yok zaten Guiza varken..

Ama yine de Bursa son dakikalarda o 2 golü bulamasaydı,Kaptan Alex'in 1 gol ve 1 asistiyle maçı kazanabileceklerdi..

2 haftada 4 puan kaybedip, şampiyonluk şansımızı Umut bitirdi, Umut ile bu takım kafaya oynayamaz, golü illa ki forvet atacak gibi saçmalayan arkadaşlarımız umarım bu yazıdan bir sonuç çıkarırlar..

Sanmıyorum ama olsun.. Bu iki takımında ortasaha oyuncuları gol ve goller atıp,takımlarına katkıda bulunuyorlar işte.. Darısı Colman,Engin ve Alanzinho'nun başına diyelim..

Serkan'ı ayrı tutuyorum tabi.
                        Umutu kurtarma adına diğer oyunculara yönelmişsin farkındaysan....
                        Ağasarlı_61

Yorum

• Yok ben kimseyi kurtarma peşinde değilim.. gerçekleri yazıyorum..

Yalansa yalan de.

Katılmadığın noktalar varsa da sebebleriyle belirt.

Yorum

• Zaten böyle eblek "savunma" yazıları yüzünden millet sinire kesip hıncını Umut' dan çıkarıyor..

Savunurken Umut' un yeteneklerini, faydalarını usturupla söyleyebilmek yerine Şenol Hoca gelene dek forma şansı bulamamış Engin ve Alanzinho' ya alakasız başlıklarda çemkirip duran zihniyet Colman' ın ligdeki en golcü futbolculardan olduğunu da bilemez tabii..

Bir şey değil, bu zorlama zırvalar yüzünden Umut düşmanı oldu millet. Malum, bazıları bunları ciddiye alabiliyor..
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• He he aynen öyle Great

Biz futbol yobazları beceremiyoruz bu işi.. naparsın.

Alex çıkar 1 gol 1 asist yapar, Arjantin'li Battalla çıkar son 2 haftada hem bize hem Fener'e atar.. sen de devam edersin böyle süslü cümlelerle ligde bir tek golü bile bulunmayan Alan'ı savunmaya

Tabi haklısın Alanzinho son 2 maçtır 11'de başlayıp da 2.yarı kenara alınmıyor. Neyse sen bekleyedur haşırtma gollerini

Yorum

• Her başlığa girip aynı geyiği okumaktan gına geldi artık.Türkcell Süper lig başlığında bile aynı hikaye.

Yorum

Yükleniyor...
                                X