Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabii ya Teknik, yetenek vs bunlar futbol için hiç birşey ifade etmiyor.
    Bak ben orda ne demişim 'Benim' için..

Evet bana onlar hiç birşey ifade etmiyor keşke takımdaki bütün futbolcular Umut gibi azimli olsa..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gol atamadı ama net bir pozisyonda gol yememizi engelledi.ALınan puanda Onur ve Umut'un emeği büyük
      Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        artık ben bile bıktım bu adamdan. maden koşan adam istiyonuz hazır süreyya ayhan koşması yasaklanmışken onu transfer edelim. topa vuramıyormuş ama önemli değil iyi koşuyor.
        kardesim benim umut u sevdiğimi biliyorya, sayfa acıkken benim adıma yazı yazmış buraya. aklı sıra dalga geçiyor.
        az önce trt de özetleri sundu. umut a bu maç için kızanlar, maçı canlı izledim, özetlere baktım umut a top taşıyamamış ki orta saha, pozisyonlarda yokki. hatta kornerin birinde gol bile cıkardı. teo yere düşen colmana vurmasa topu yada selcugun vurusu direkten dönmese yada giray atsa idi umut daha az eleştirilirdi.

biz nedense hep final maclarını kaybediyoruz. bursa ve bu macı alsaydık şimdi kafadaydık işte.

Yorum

• Faik Yılmaz'a göre Umut yüzünden son 2 maçta 4 puan kaybettik ve şampiyonluk yolunda yara aldık.

Yakarcı ya göre de Alanzinho gol kaçırabilirmiş.. forvet olmadığı için...

Bu ve bunun gibi düşünen çok insan var burada..

Şimdi onlara sormak istiyorum;

Az önce biten Bjk-Gs maçını izlediniz mi ?

Bir yanda forvet bolluğu içerisinde ki Bjk,

Bir yanda forveti olmayan Gs

Gs'nın golünü Arda, Bjk'ın da stoper Sivok atıyor..

Bunu nasıl izah edebilir bu arkadaşlar ?

Acaba bizim takımda Alex gibi Arda gibi forvet arkası oynayan Alanzinho'nun yetersiz kalması mı yoksa Umut dışında gol atabilecek doğru dürüst futbolculara sahip olmamamızla mı izah edebilecekler ?

Maç 1-1 berabere bitti ama izlemeyenler için söylüyorum çatır çatır bir maç izledim.. İki takımın oyuncuları da fizik gücü, kondisyonları vs yerinde.. Biz de ise Colman-Engin-Alanzinho gibi güçsüz,en ufak bir ikili mücadele de rakiplerin pozisyonlarını bozdukları futbolcular var.. Rakip biraz sert oynadığında bu 3 futbolcunun da takıma katkısı sıfır..

Artık bırakalım bu forvet yok bahanelerini de gerçekleri görelim.

Yorum

• Umut' a bu derece pervasızca saldırılmasının bir sebebi de şu sayfalarda mantıklı söylemler yerine abidik gubidik argümanlar ile Umut' u savunacağım ayağına kendi futbolcularımıza b.k atmadan iki kelimeyi bir araya getirebilmekten aciz tiplerdir..

Umut' a iyi demenin bir şartı da bilmem kimi itin arkasına sokup çıkarmaktan geçiyor bu fikir kekemelerine göre..

Eh hal böyle olunca da durduk yere çamura atılan diğer futbolcumuzun hayranları bunlara olan hıncını garibim Umut' dan çıkarıyor..

Bir de şu Yakarcı denen arkadaşı birileri buralarda bir de anons ederek cevaplama yarışına girmese adamın varlığından haberimiz olmayacak. Bazıları diş geçireceği birini bulup laf ebeliği yaparak kendi egosunu tatmin peşinde. Umut ise bahane
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tabii ya Teknik, yetenek vs bunlar futbol için hiç birşey ifade etmiyor.
              Teknik, yetenek vs. oyun zekâsı, fizik gücü, motivasyon, hırs, hız gibi şeylerin arkasında yer alır ancak.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Teşekkürler Umut atmasanda gol olucak bir topu çıkardın...Göremeyenlere inat Teşekkür
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faik Yılmaz'a göre Umut yüzünden son 2 maçta 4 puan kaybettik ve şampiyonluk yolunda yara aldık.

Yakarcı ya göre de Alanzinho gol kaçırabilirmiş.. forvet olmadığı için...

Bu ve bunun gibi düşünen çok insan var burada..

Şimdi onlara sormak istiyorum;

Az önce biten Bjk-Gs maçını izlediniz mi ?

Bir yanda forvet bolluğu içerisinde ki Bjk,

Bir yanda forveti olmayan Gs

Gs'nın golünü Arda, Bjk'ın da stoper Sivok atıyor..

Bunu nasıl izah edebilir bu arkadaşlar ?

Acaba bizim takımda Alex gibi Arda gibi forvet arkası oynayan Alanzinho'nun yetersiz kalması mı yoksa Umut dışında gol atabilecek doğru dürüst futbolculara sahip olmamamızla mı izah edebilecekler ?

Maç 1-1 berabere bitti ama izlemeyenler için söylüyorum çatır çatır bir maç izledim.. İki takımın oyuncuları da fizik gücü, kondisyonları vs yerinde.. Biz de ise Colman-Engin-Alanzinho gibi güçsüz,en ufak bir ikili mücadele de rakiplerin pozisyonlarını bozdukları futbolcular var.. Rakip biraz sert oynadığında bu 3 futbolcunun da takıma katkısı sıfır..

Artık bırakalım bu forvet yok bahanelerini de gerçekleri görelim.
                  Tebrik ederim,ayni fikirdeyim.

Senin yazinin kisaltmasi su,takimda bitirici oyuncu yok diyorum ben.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bitiriciden kastınız » Gole yatkınlık..

Bazılarına göre bu özellik sadece forvet oyuncularında olması gereken bir özellikmiş gibi gözüküyor ya neyse.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bitiriciden kastınız » Gole yatkınlık..

Bazılarına göre bu özellik sadece forvet oyuncularında olması gereken bir özellikmiş gibi gözüküyor ya neyse.
                      Evet,bitirici=gole yatkin oyuncu takimda cok az.

Forvet arkasi alanzinho nun golü yoksa,kanat oyunculariniz golcü özelligi olmayan serkan ve engin ise,orta sahanizda sürekliligi olmayan selcuk ve colman ise bircok macta tikanip kalirsiniz...

Ayrica golcünüz de umut olmamali,umuttan forvet olur ama golcü degil.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bir alkış da benden size gelsin

Evet,Umut tek forvet oynayabilecek bir oyuncu değil ama az önce yazdığınız gibi futbolculara sahip olan bir takımın maç kazanamadığı zaman tüm suçu Umut'a yıkanlar yüzünden, Umut'u savunur oldum.

Yorum

• Faik Yılmaz gerçekten işimize yaramayan gol derken neyi kasdettiğiniz anlamadım, o gol işimize yaramadıysa halen mağlup olmamamızı sağlamasının bir anlamı yokmu, Yenemiyorsan yenilmeyeceksin diye herkesin bildiği gerçeği ortaya koymasının bir anlamı yokmu.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Faik Yılmaz gerçekten işimize yaramayan gol derken neyi kasdettiğiniz anlamadım, o gol işimize yaramadıysa halen mağlup olmamamızı sağlamasının bir anlamı yokmu, Yenemiyorsan yenilmeyeceksin diye herkesin bildiği gerçeği ortaya koymasının bir anlamı yokmu.
                            Bence yok.... Çünki yenilseydikte 36 puanımız olucaktı ve yine 6. olacaktık......

Bence Büyük takım taraftarı yenilmemiş olduğu için sevinmez yenemediği için üzülür.

Dün Beşiktaş taraftarının yüzü gördünüzmü mesela yenilmiş kadar üzülmüşlerdi.

Geçen hafta yenilmedik sevindik bu haftada yenilmedik sevindik 2 haftada 2 puan ....

Ne mutlu bizlere......
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Uzun bir yazı yazacaktım ama vazgeçtim. Dedim kısa bir şey yazayım öz olsun. Uzun yazı yazınca herkes okumuyordur.(Mesela çok uzun yazıları pek okuyamam. )

Atınca kahramanım, kaçırınca düşmanım değilsin Umut.
                              Seni seviyoruz.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam dediklerin saçma ama en sonunda güzel soru sormuşsun. Gerçekten niye oynatıyorlar. Babasının oğlu değil ya. Oynatmasınlar. Fakat hepsi oynatıyor. Niye acaba?
                                Ben hiç saçma sapan birşey yazmadım gerçekleri yazıyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X