Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    futbol sadece ayakla oynanmaz bu yuzden fizgi ne kadar duzgun olsada gol yollarinda basarisiz bir oyuncu herseyi tek tek anlatmam gerekiyor anlayabilmen icin.

egemeni karistirmamdaki nedenide anlamadin onu anltamiyacam okuyan diger insanalr anliyordur zaten.

takimda 3-4 forvet varken de umut sahada oalcak tabi forvetelr ergin keles omer riza ersen martin oldugu icin... iclerinden en iyi ikisinden biri haliyle umut oluyor.

umutun forvette oynatildigi icin forvet ozelliklerine sahip bir oyuncu olmus olmuyor daha onceki yazimdada yazdim bence ondan cok iyi bir dmf olurdu diye... forvet degil dememdeki sebepte buydu.

neden sana her yazdigimi tekrar alip tek tek tane tane anlatmam gerekiyor hic dusundun mu?
    Bak sen beni anlamıyorsun ama.

Gol dedin yazdık , hırs dedin yazdık , bitiricilik dedin yadık.

Eee daha bizden ne istiyorsun. Kaç gündür gına geldi yeminle. Gören bizi Umut yalakası zannedecek. Benim Takımımdaki her oyuncu değerlidir. Hiçbirine hakaret ettirmem. Ben yaparsam zaten gereken cezayı alırım.

Arkasından atıp tutarsam, bazı şeyleri körü körüne desteklersem yukarda Allah var hesabını da benden sorarlar. Aynı sekilde sizde bazı şeyleri görmezseniz sizede elbet sorarlar , er ya da ge

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      E yani pes doğrusu. senin dediğin gibi hesaplarsak Semihin gol sayısı yarıya bile inebilir.

BÜTÜN maçlar. kupa maçları , avrupa maçları lig maçları.
      tekrar soyluyorum semihin gol sayisi beni ilgilendirmiyor ben butun forvetleri sezon sezon karsilastiriyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bak sen beni anlamıyorsun ama.

Gol dedin yazdık , hırs dedin yazdık , bitiricilik dedin yadık.

Eee daha bizden ne istiyorsun. Kaç gündür gına geldi yeminle. Gören bizi Umut yalakası zannedecek. Benim Takımımdaki her oyuncu değerlidir. Hiçbirine hakaret ettirmem. Ben yaparsam zaten gereken cezayı alırım.

Arkasından atıp tutarsam, bazı şeyleri körü körüne desteklersem yukarda Allah var hesabını da benden sorarlar. Aynı sekilde sizde bazı şeyleri görmezseniz sizede elbet sorarlar , er ya da ge

hadi sorsunlar benden hesabi nasil soruyorlar.

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hadi sorsunlar benden hesabi nasil soruyorlar.
          Ben sana sorarlar demedim. İnsanlara iftira atıyorsanız , olan seyleri olamaz gösteriyorsanız bu dünyada değilse öteki dünyada sorarlar. Hiç merak etmeyin.Aynı şekilde banada soracaklar çünkü.

Yorum

• Merak etmeyin Umut'u sevmeyen ve bu takıma istemeyen arkadaşlar zaten Umut bu takımla sözleşme yenilemeyecek.Artık gitmesini istiyorum ben de ama oynadığı futboldan dolayı değil.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merak etmeyin Umut'u sevmeyen ve bu takıma istemeyen arkadaşlar zaten Umut bu takımla sözleşme yenilemeyecek.Artık gitmesini istiyorum ben de ama oynadığı futboldan dolayı değil.
              Hangi sebepten ötürü peki ?
              Hamiş

Yorum

• bencede birdahaki sene çok ciddi şampiyonluk adayı olacağız ve umuttan kesinlikle kurtulmalıyız..

şampiyonluğa oynayacak takım oyuncusu değil kesinlikle..

ayrıca ziya doğan istatistiğinede gerek yok, umut kadar o bölgede barış memiş oynasaydı o kadar maçı 90 dakika, umuttan çok gol atardı..

barışın bile son vuruşları şutları umuta 3 gömlek büyük gelir keşke ona verilseydi bu şans o bölgede hiç değilse güçlenir tecrübe kazanırdı..

ve son olarak umut gerçektende çok koşuyor ama yarısnı boşa koşuyor rakibi heyecanlandırmıyor bile bazı koşuları..

keşke o gereksiz koşulara harcayacağı enerjiyi topa vururken harcasa, golcü dediğin yıllardır şöyle ceza sahası dışından zımba gibi bir şut çıkartır 90 a takamazmı yahu..
                En son ibrahim_yattara tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 23:50.
                Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bencede birdahaki sene çok ciddi şampiyonluk adayı olacağız ve umuttan kesinlikle kurtulmalıyız..

şampiyonluğa oynayacak takım oyuncusu değil kesinlikle..

ayrıca ziya doğan istatistiğinede gerek yok, umut kadar o bölgede barış memiş oynasaydı hergün umuttan çok gol atardı..

barışın bile son vuruşları şutları umuta 3 gömlek büyük gelir keşke ona verilseydi bu şans o bölgede hiç değilse güçlenir tecrübe kazanırdı..
                  Gerçekten mi ?

Şu Ziya doğan istatistiklerini sizden de duyalım o zaman. Biz burda o kadar saat boşuna çene çatlattık demek ?

Tüh Umut gibi bir oyuncuya değmezmiş meğer. Hatta şimdi gitsin takımdan zarar veriyor takıma değil mi ?

Le havle..........

Yorum

• bu konu başlığına sabah bakmıştım Umut hakkında tartışılıyordu. Gece oldu hala mutakabata varamadınız mı

Yorum

• Yanıtlar=16.170 Görüntülenme 196.677

İstatistik işte....! Burda da başarılısın Umut....!
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Gerçekten mi ?

Şu Ziya doğan istatistiklerini sizden de duyalım o zaman. Biz burda o kadar saat boşuna çene çatlattık demek ?

Tüh Umut gibi bir oyuncuya değmezmiş meğer. Hatta şimdi gitsin takımdan zarar veriyor takıma değil mi ?

Le havle..........

yahu dostum sinir yapmaya gerek yok.. umutu eleştirenlere kızıyorsun ama emin ol umutu savunup iyi golcü olarak lanse ediyorsun diye çıldıranlarda vardır..

umut takımın en iyiniyetle oynayan temiz futbolcusudur belkide..
                        ama bu kadar kötü son vuruş ve ayağında top tutamaması büyük takıma uygun olmadığını gösteriyor..

şampiyonluğa oynayan diğer kulüplerin hiçbirisi umuta teklif getirmez, kadrosuna katmaya çalışmaz neden acaba..

semih umut karşılaştırması yapılıyor, ben tabiki umutu semihten çok daha fazla severim ama gerçekleri görmezden gelemem semih umuttan iyi golcü, daha değerli daha komple bir futbolcu..

bitik haldeki gökhana bile talip çıkıp kadrosuna katan medet uman istanbul kulüpleri neden umuta selam bile söylemiyorlar, bizlerde oturup şapkayı koyup bunu düşünelim biraz..
                        Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Birsey söylemek istiyorum Umutu severim filan cok kosar yeri gelince gollerinide atar ama Mesela Necatini Galatasaraya attigi Golü Umutta atabilirmiydi ??

Bence Golcü budur böyle goller atacak Golcü Plase Goller atacak Kaleyciyle karsi Karsiya Panik yapmiyacak bence Golcü Gol atacak
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu dostum sinir yapmaya gerek yok.. umutu eleştirenlere kızıyorsun ama emin ol umutu savunup iyi golcü olarak lanse ediyorsun diye çıldıranlarda vardır..

umut takımın en iyiniyetle oynayan temiz futbolcusudur belkide..
                            ama bu kadar kötü son vuruş ve ayağında top tutamaması büyük takıma uygun olmadığını gösteriyor..

şampiyonluğa oynayan diğer kulüplerin hiçbirisi umuta teklif getirmez, kadrosuna katmaya çalışmaz neden acaba..

semih umut karşılaştırması yapılıyor, ben tabiki umutu semihten çok daha fazla severim ama gerçekleri görmezden gelemem semih umuttan iyi golcü, daha değerli daha komple bir futbolcu..

bitik haldeki gökhana bile talip çıkıp kadrosuna katan medet uman istanbul kulüpleri neden umuta selam bile söylemiyorlar, bizlerde oturup şapkayı koyup bunu düşünelim biraz..
                            Ben Umutu savunuyorum diye çıldıranlar zaten kendi durumlarına baksınlar. Benim durumumda bir şey yok Allaha şükür ki KENDİ TAKIMIMIN OYUNCUSUNU DESTEKLİYORUM!

semih UMUT değerlendirmesini burda bitirelim isterseniz. Umut semihten daha iyi bir oyuncu olduğu rakamlarla ortadadır.

Takip meselesine gelince biz yönetimde değiliz ki Umuta kim talip kim değil. Adamın TRABZONSPORDAN başka takımlar işi yok ki transfer haberi çıkmıyor. Ama bazılarımızın TRABZONSPORDAN başka herşeyle işi var nedense...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birsey söylemek istiyorum Umutu severim filan cok kosar yeri gelince gollerinide atar ama Mesela Necatini Galatasaraya attigi Golü Umutta atabilirmiydi ??

Bence Golcü budur böyle goller atacak Golcü Plase Goller atacak Kaleyciyle karsi Karsiya Panik yapmiyacak bence Golcü Gol atacak
                              En basitinden bir örnek o zaman.

Umutun aşıttırma ile attığı golleri de necati atabilir mi?

Yorum

• Gecenin bu vaktinde kafam karıştı; kim Umut'u savunuyor, kim beğenmiyor bilelim, ona göre safımızı alalım

Saat 12'de evden çıktık yeni geldik muhabbet değişmemiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X