Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk futbolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu olan Hakan Şükür'ün de son vuruşları iyi değildi ama....

Santrafor değildi desene..
    kafayla yaptığı son vuruşları gayet iyiydi ve onu büyük santrafor yapan da oydu.

ayakla son vuruşu iyi olmadığı için de inter'den yollandı. hatta o dönemi net hatırlıyorum yollamaya karar verdikleri zaman bizden kimileri devreye girmiş nedir ne değildir niye yolluyorsunuz diye. demişler "bu adam çok iyidir, çok koşar, ön direk arka direk koşuları vardır, alan boşaltır arkadaşına pozisyon yaratır" ama interli yöneticlerin cevabı çok net olmuş "onları geçin kardeşim adam gol atmıyor" ...

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlker..

Yahu Trabzonspor' dan daha büyük bir takıma en son kimi satabildik de laf Umut' dan açıldığında "Bu takımdan ayrıldığında hangi takıma gidecek?" diye soruyorsun..

Yok yani, bu düz mantığın birebir aynısı ile hareket eden onlarcasıyla Yattara başlığında tartışmıştık
      eğer kimi satabildik ile kasıt sadece forvet ise.

en yakın zamanda gökhan ünal, fenere gitti. hüseyin gibi bursaya falan değil.
      onun öncesinde fatih tekke yi de uefa şampiyonu ve süper kupa şampiyonu zenite sattık.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Penaltı oldu öyle çok sevindim ki , daha sonra Umut vuracağını gördüm sevindim katlandı duvarları tekmeliyorum

Sonra pozisyon kaçtı durdum ama içimde gol olacak diye bir his vardı ve oldu. Paha biçilemez
        Bende Umut'un vuracağanı görünce sinirden duvarları tekmeliyordum.
        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• hüseyin bu takımdan gittiği zaman demiştim. Umut yandın sen Her maç sonu hüseyin başlıgındaydık artık umutta...sanki 11 kişi degil 1 kişi oynuyor bu maçları....
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colman ben zaten saymıyorum Giray konusunda haklısın ama Engin'in Umuttan daha fazla iş yaptığı ortada
            iş yapmak kırmızı kartsa evet, bizi uefa avrupa liginden eleyen kişi engin oldu kırmızı kart ile, disiplinsizliğini dizlinleyemiyor, Şenol hoca farketmese diyar maçı da aynı olacaktı bugun de olabilirdi. Umut bu takıam dün gelmedi ligte son 3-4 sezonun yerli olarak en çok gol atan ismi Umut. Engin daha dün geldi iyi oyuncu ama Umut ile kıyaslamam.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kafayla yaptığı son vuruşları gayet iyiydi ve onu büyük santrafor yapan da oydu.

ayakla son vuruşu iyi olmadığı için de inter'den yollandı. hatta o dönemi net hatırlıyorum yollamaya karar verdikleri zaman bizden kimileri devreye girmiş nedir ne değildir niye yolluyorsunuz diye. demişler "bu adam çok iyidir, çok koşar, ön direk arka direk koşuları vardır, alan boşaltır arkadaşına pozisyon yaratır" ama interli yöneticlerin cevabı çok net olmuş "onları geçin kardeşim adam gol atmıyor" ...
              Vay be. Neymiş bu bizimkiler. Inter yöneticileri adam yollarken devreye girmişler de bu adam çok iyi yollamayın demişler

Umut'a laf atmak için Hakan Şükür'ün son vuruşlarına da iyi dedin ya pes yani. Adamın adı Şaban'a çıkmıştı bu yüzden ve Inter'e kadar gitti. Inter diyorum bak. Italya'nın en büyük kulüplerinden. Gerçi bizimkiler arayıp kimi yollayıp kimi yollamayacakları konusunda talimat veriyorlarmış ama neyse )
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vay be. Neymiş bu bizimkiler. Inter yöneticileri adam yollarken devreye girmişler de bu adam çok iyi yollamayın demişler

Umut'a laf atmak için Hakan Şükür'ün son vuruşlarına da iyi dedin ya pes yani. Adamın adı Şaban'a çıkmıştı bu yüzden ve Inter'e kadar gitti. Inter diyorum bak. Italya'nın en büyük kulüplerinden. Gerçi bizimkiler arayıp kimi yollayıp kimi yollamayacakları konusunda talimat veriyorlarmış ama neyse )
                bizimkilerden kasıt trabzonsporlu yöneticiler değil.

inter ile bağı olan Türk menajerler

ben şahit olduum bir olayı değil okuduğum bir haber söylüyorum

Yorum

eğer kimi satabildik ile kasıt sadece forvet ise.

en yakın zamanda gökhan ünal, fenere gitti. hüseyin gibi bursaya falan değil.
                  onun öncesinde fatih tekke yi de uefa şampiyonu ve süper kupa şampiyonu zenite sattık.
                  Bir kere Gökhan Ünal' dan tam 3 milyon avro zarar ettik. Adamlar bizim verdiğimiz paraya o adamı alırlar mıydı sanıyorsun sen? Kaldı ki oradaki performansını da göreceğiz daha. Ondan sonra bakarız artık Umut mu daha iyiymiş yoksa Gökhan mı?

O dediğin kritelere uyabilen tek kişi Fatih Tekke. O da maalesef sadece petrol mafyası Rusların ilgisini çekebildi. Avrupa' nın en kıçıkırık takımları dahi dönüp bakmadılar yüzüne. Ne garip değil mi

Gördüğün gibi Yattara' yı sormuyorum bile, zira benim de işime gelmiyor
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

bizimkilerden kasıt trabzonsporlu yöneticiler değil.

inter ile bağı olan Türk menajerler

ben şahit olduum bir olayı değil okuduğum bir haber söylüyorum
                    Okuduğumuz haberlere dönecekse iş ohooo )

Hüseyin'i bile ne Avrupa kulüpleri istedi Umut'u Real Madrid'e satarız inan ki
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

Umut'un ayakla vuruşları iyi olsa samuel Eto'dan farkı olmazdı. Hakan'ın boy avantajı vardı iyi kafa vuruyordu.Umut'un kuvveti,kondisyonu fiziği gibi bir oyuncu TSL'de bir de biraz Beto da var o da devamlılığı olmayan bir oyuncu.
                      Umut Ts için normal bir forvet. Kötü değil ama her sezon 25 gol atacak yıldız da değil, adamı rahat bırakırsak 15-20 gol arası atar.Yanında Teo olursa ikisi 40 golü bulur.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Allah aşkına panik yapmadan oyna,
                        Lütfen gol vuruşunu yaparken gözlerini kapatıp,dişini sıkma.
                        Sakin,soğukkanlı,sabırlı ve kararlı ol lütfen...

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir kere Gökhan Ünal' dan tam 3 milyon avro zarar ettik. Adamlar bizim verdiğimiz paraya o adamı alırlar mıydı sanıyorsun sen? Kaldı ki oradaki performansını da göreceğiz daha. Ondan sonra bakarız artık Umut mu daha iyiymiş yoksa Gökhan mı?

O dediğin kritelere uyabilen tek kişi Fatih Tekke. O da maalesef sadece petrol mafyası Rusların ilgisini çekebildi. Avrupa' nın en kıçıkırık takımları dahi dönüp bakmadılar yüzüne. Ne garip değil mi

Gördüğün gibi Yattara' yı sormuyorum bile, zira benim de işime gelmiyor
                          umut da gökhan da santrafordu, hangisi daha iyiydi sorusuna benim cevabım gökhan olurdu. ama o şahsi görüşe girmek istemiyorum. madem bunların ikisi de santrafor o zaman şuna bakacağız hangisinin daha çok golde imzası var ? o zaman da ibre gökhandan yana oluyor. demekki gökhan trabzonspora daha yararlıydı.

gökhanın orda ne yapacağı benim fikrimi hiç değiştirmez çünkü ben benim takımıma sağladıklarına bakarım. sayılar da gökhan ın daha yararlı bir futbolcu olduğunu gösteriyor. hem gol hem de asist bakımından.

fatihin zaten ingiltere, italya, ispanya gibi ülkelere gitmesi gibi bir beklentim yoktu çünkü onlar bir oyuncuyu her yönden araştırıyorlar ve fatih mental açıdan onlara uygun değil zaten uygun olsaydı daha taa 23 yaşında giderdi oralara. Ama oraya gitmese bile ne sebeple olursa olsun eufa ve süper kupa şampiyonu bir takıma gitti ordan da o ligin son 2 sene şampiyonu takıma gitti.

yattarayı sormaman daha iyi, az buçuk biliyorsundur benim de işime gelmez

Yorum

• Gökhan'a Umut'tan iyi diyen varsa, şu top ile bacağı vücüdündan 40 cm geride topla koşan sadece topu yana çekmek ile çalıma kalkışan gökhan değilmi bu bu gökhan maç başı 5 km bile koşmayan gökhan değil mi, yürüyen top gelince oynayan(!) gaza gelmediği sürece bir hiç olan gökhan, ruhsuzu Umut'un kıyaslanması saçmadır. Gökhan umut'tan daha yeteneklidir ama asla Gökhan kadar iyi değildir.
                            Bunu şöyle açıklayayım. Nba'de Kobe ne D.Wade ne Carter ne Jordon ne Lebron kadar yükseğe sıçrayabilir, Ne Wade kadar ne Lebron kadar ne Jordon kadar sahayı hızlı geçebilir, ama kendisini Jordon seviyesine ondan çok alanda geri olmasına rağmen çıkarmaya yaklaşmış ve ardından 2 nuamra olduğunu kanıtlamış onunla kıyaslanmaya başlanmıştır.Tüm istatislikler internette mevcuttur her şey yetenek değil, mütevazı yeteneklerle de çok başarılı olabilirsin. Umut elinden geleni yapıyor Gökhan da messi yeteneği olsa ne olur o inançsızlık ruhsuzlukla 10 kişiyi geçer sonra üflersin düşer.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Umut'un vuracağanı görünce sinirden duvarları tekmeliyordum.
                              Görüş farkı diyelim olur mu ?

Yoksa gol olsaydı sevinecektiniz

Yorum

• İlker, sen Gökhan' ı bile Umut' dan daha faydalı olarak görüyorsan seninle tartışmaya bile gerek yok kendi adıma. Yani böyle bir teoriye verilebilecek bir cevabı benim kelime dağarcığım dahi bulamıyor artık. Ne diyeyim sana bilmiyorum..

Yahu Umut' un rakip savunmaya ve stoperlerine yapmış olduğu o amansız baskıyı senin istatistiklerin yansıtabiliyor mu?

Peki rakip stoperleri maç boyunca bir sağa bir sola silkelemesinin ya da sürekli yaptığı çapraz koşular ile kendi arkadaşlarına açmış olduğu boş alanların istatistiki değeri nedir acaba?

Bunların da çetelesini bir zahmet çıkarıversene bana?

Ayrıca Umut' un gol sayısı Gökhan' dan az çıkacağını da sanmıyorum. Kaldı ki salt bu bile yeteri değildir kıyaslama yapabilmek için..
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Yükleniyor...
                                X