Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah dediğiniz gibi takımda kalır Umut. Gidecekse de Avrupa'ya gider inşallah. Tuttuğunu koparan bir yapısı var başarılı olabileceğine inanıyorum.

Maçta kötü oynadı. Tartışmaya gerek yok. Bir forvet bu kadar etkisiz olmamalı. Ayrıca mazoşist olduğunu düşünmeye başladım ciddi ciddi. Ne bileyim ben olsam kullanmak istemem yani. Daha önce de penaltı kullanmıştı yine kaçırmıştı çok net hatırlıyorum. Biliyorsun yani kaçırırsan çarmıha gerecekler seni. Nedir bu ısrar anlayamadım

Belki de kimse kullanmak istememiştir. Kaptan kullanmak zorunda kalmıştır. Dışarıdan bilemeyiz bunu ama benim gönlümden Teofilo geçmişti açıkçası. Umut'u orada görür görmez de ayağa kalkıp tepinmeye başladım zaten. Tepinmeyi bıraktığımda maç 1-1 olmuştu )
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• futbolda hiçbir futbolcuyu rakamlarla değerlendiremezsin ama tek bir yer vardır ki sadece rakamlarla değerlendirirsin. o da santraforlar.
      bir santrafor için "son vuruşu iyi değil AMA" dediğin anda olay bitmiştir o adam iyi bir santrafor değildir.
      bir golcünün değerlendirme ktriteri sabittir. attığı gol. başka hiçbir şey değil. ne koştuğu mesafe, ne kaptığı top, ne kaptırdığı top, ne olumlu pas sayısı nede olumsuz pas sayısı.
      ama dünyanın en şanslı forveti umut ; boş koşuların, rakip alanda faul yaparak atak kesmelerin, taca çıkan toplara gidip kaymanın gol atmaktan daha çok kıymete bindiği bir kulüpte olduğu için kıymete binmiş vaziyette ve kaptanlığa kadar yükseldi.
      hiçbir zaman için trabzonsporun golcüsü olacak seviyeye yükselmedi, bizim aklı evvellerimiz de baktılar umut bu seviyeye yükselemiyor o zaman trabzonsporun seviyesini düşürelim dediler ve bu mutlu evlilik devam ediyor.
      ne de olsa santraforundan gol atmasından başka şeyleri öncelikle bekleyen bir taraftar kitlemiz ve yönetimimiz var.
      ama şaşırmıyorum tabii, bir takımın asbaşkanı çıkıp "forvetler yoracak, ortasahalar atacak" derse cemaat de böyle der tabii.
      umut bu takımdan ayrıldığında hangi takıma gittiğini görünce o büyük "umutlular" ne yorum yapacak acaba

Yorum

• Bu umut bu kadar eleştiriliyor ya acaba diyorum bu baska takımın oyuncusumu. Bazı futbol ulemaları her mac sonunda umut hakkında atıp tutuyor, hangi futbolcu 4*4 lük oynuyor. Bu kadar eleştiri alacak ve herkesin her istediğini yapacak. Yorumlara bakıyorum hep oynanılan izlenilen futbol oyunlarının etkisinde kalmıs beyinler. ben umut a destek verenlerdenim, bende tahmin ediyordum bu adam topun basındayken kacıracagını. Umutun yerine koydum kendini, " ula penaltı atacam, ya kacırırsam neler yazarlar hakkımda" bunu düşünen adam nereye vuracağına konsatre olabilirmi. yeter yaw cok acımasız eleştiri yapıyorsunuz, hem de kendi oyuncumuza. Yapıcı değil yıkıcı olursanız bi 25 sene daha şampiyonluk göremeyeceğiz. Hep derim son 25 senede yönetim değişti, hocalar değişti, oyuncular değişti, sistem değişti birtek şu yerel basınla taraftarın zihniyeti değişmedi.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimi niye eleştiriyorsunuz, Umut tarzı rakibi bozacak başak bir forvetimiz var mı, Fatih geldi mi? Kimse yok başka yok! Tek Umut! Bırakın baskıyı, destek verin!
          Biz her zaman destek veriyoruz. bugün maçta o buz gibi havada stadaydım. Bana defansı yoracak adam lazım değil bulduğu pozisyonu atacak atamadıktan sonra defansı yorsa ne olur takımı sıkıntıya sokuyo bulduğu pozisyonların bi tanesi atsa takımı rahatlatacak.

Yorum

• Gs taraftarı, Jo'yu dünya yıldızı yapar 25 maçta 1 golü var, Santos klüp klüp gezer en son İngiltere 2.lige kadar düşer hava limanını yıkar dünya yıldızı der, Biz Umut'u amatör lig topçusu yaparız. Son boş kalede adam ne kadar yerinde müdahele yaptı görmediniz mi, Penaltı da kaçtı, bu hafta Ronaldinho'da kaçırdı inter maçında tamamen aynısı nerdeyse zaten dönen top gol oldu evet umut değil penaltıcımız ama Kupada gol krallığına oynuyor ve şu anda 1. bu yüzden topun başıan geçmiş olabilir.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Teo umuttan daha iyi futbolcu bugün maçta gördük hem kıvrak hemde adam geçebilme yeteneği var

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                futbolda hiçbir futbolcuyu rakamlarla değerlendiremezsin ama tek bir yer vardır ki sadece rakamlarla değerlendirirsin. o da santraforlar.
                bir santrafor için "son vuruşu iyi değil AMA" dediğin anda olay bitmiştir o adam iyi bir santrafor değildir.
                bir golcünün değerlendirme ktriteri sabittir. attığı gol. başka hiçbir şey değil. ne koştuğu mesafe, ne kaptığı top, ne kaptırdığı top, ne olumlu pas sayısı nede olumsuz pas sayısı.
                ama dünyanın en şanslı forveti umut ; boş koşuların, rakip alanda faul yaparak atak kesmelerin, taca çıkan toplara gidip kaymanın gol atmaktan daha çok kıymete bindiği bir kulüpte olduğu için kıymete binmiş vaziyette ve kaptanlığa kadar yükseldi.
                hiçbir zaman için trabzonsporun golcüsü olacak seviyeye yükselmedi, bizim aklı evvellerimiz de baktılar umut bu seviyeye yükselemiyor o zaman trabzonsporun seviyesini düşürelim dediler ve bu mutlu evlilik devam ediyor.
                ne de olsa santraforundan gol atmasından başka şeyleri öncelikle bekleyen bir taraftar kitlemiz ve yönetimimiz var.
                ama şaşırmıyorum tabii, bir takımın asbaşkanı çıkıp "forvetler yoracak, ortasahalar atacak" derse cemaat de böyle der tabii.
                umut bu takımdan ayrıldığında hangi takıma gittiğini görünce o büyük "umutlular" ne yorum yapacak acaba
                Türk futbolunun yetiştirdiği gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu olan Hakan Şükür'ün de son vuruşları iyi değildi ama....

Santrafor değildi desene..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnşallah dediğiniz gibi takımda kalır Umut. Gidecekse de Avrupa'ya gider inşallah. Tuttuğunu koparan bir yapısı var başarılı olabileceğine inanıyorum.

Maçta kötü oynadı. Tartışmaya gerek yok. Bir forvet bu kadar etkisiz olmamalı. Ayrıca mazoşist olduğunu düşünmeye başladım ciddi ciddi. Ne bileyim ben olsam kullanmak istemem yani. Daha önce de penaltı kullanmıştı yine kaçırmıştı çok net hatırlıyorum. Biliyorsun yani kaçırırsan çarmıha gerecekler seni. Nedir bu ısrar anlayamadım

Belki de kimse kullanmak istememiştir. Kaptan kullanmak zorunda kalmıştır. Dışarıdan bilemeyiz bunu ama benim gönlümden Teofilo geçmişti açıkçası. Umut'u orada görür görmez de ayağa kalkıp tepinmeye başladım zaten. Tepinmeyi bıraktığımda maç 1-1 olmuştu )
                  Yok Ömer abi. Penaltı konusunda bir şey konuşulmadı futbolcular arasında. Direk Umut geçti topun başına.
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz her zaman destek veriyoruz. bugün maçta o buz gibi havada stadaydım. Bana defansı yoracak adam lazım değil bulduğu pozisyonu atacak atamadıktan sonra defansı yorsa ne olur takımı sıkıntıya sokuyo bulduğu pozisyonların bi tanesi atsa takımı rahatlatacak.
                    Umut'tan önce bugun takımı resmen 10 kişi bırakıp orta sahada hiç mücadele etmeyen Colman, adamını her topta kaçıran ve sürekli isabetsiz toplar atan Giray ve oyunu geren ivmemizi bozan Engin'i yargılayın sonra Umut'u eleştiririz.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Penaltı oldu öyle çok sevindim ki , daha sonra Umut vuracağını gördüm sevindim katlandı duvarları tekmeliyorum

Sonra pozisyon kaçtı durdum ama içimde gol olacak diye bir his vardı ve oldu. Paha biçilemez

Yorum

• Abi topu ilk TEO aldı sonra Umut onun elinden aldı topun başına geçti çok yetenekliye umut

Yorum

• İlker..

Yahu Trabzonspor' dan daha büyük bir takıma en son kimi satabildik de laf Umut' dan açıldığında "Bu takımdan ayrıldığında hangi takıma gidecek?" diye soruyorsun..

Yok yani, bu düz mantığın birebir aynısı ile hareket eden onlarcasıyla Yattara başlığında tartışmıştık
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Sanırım penaltı noktasında Umut'u görünce, maçı izleyenlerin çok büyük bir çoğunluğu atamayacağını biliyordu diyelim. Sadece bizim sahadakiler, ve teknik heyet bu konuda "umut" 'luydu galiba.

Neyse, bunu yazmak değildi niyetim; bu takımda kalması gereken oyunculardan. Yeri gelir ilk 11, yeri gelir yedek kulübesinde. Ama Trabzonspor'un Umut'a ihtiyacı var.

Giderse kaybeden de Umut Bulut olmayacaktır.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Umut'tan önce bugun takımı resmen 10 kişi bırakıp orta sahada hiç mücadele etmeyen Colman, adamını her topta kaçıran ve sürekli isabetsiz toplar atan Giray ve oyunu geren ivmemizi bozan Engin'i yargılayın sonra Umut'u eleştiririz.
                              Colman ben zaten saymıyorum Giray konusunda haklısın ama Engin'in Umuttan daha fazla iş yaptığı ortada

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arda'lı, Jo'lu, Elano'lu, Dos Santos'lu dörtlüsüyle Gs, Antalya'ya 2-1 yenilmiş.. gidin bakın forumlarına adamlar ortalığı yıkıyor mu ?
                                Bu yakıp yıkmak bizim taraftara özgü.

Bir bakıyorum bir gün önce maç kazanılıyor, canım cicimler; bir bakıyoruz maç kaybediliyor yakıp yıkmalıyor.

İyi oynayanlara bile veryansın ediliyor.

Ama dikkatimi çekiyor hep aynı kişiler!!!
                                "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X