Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• at-avrat yiğidin bahtına der bizim usta,
    bizim yiğitte mi sorun eşinde mi bilemeyiz ama çok zor bir süreç onu bekliyor işi zor.

dedim umut a acele etme koçum bu kız sana göre değil diye ama dinlemedi
    hayırlısı bakalım...
    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Şu dikkat edilecek bir husus; Umut kaç aydır böyle bir durumun içerisinde ve kimse bilmiyor. Adam çıktı sahada topunu oynadı elinden geldiğince. Başka futbolcular kız arkadaşıyla kavga eder. Bahanesi hazırdır. Adamın içinde fırtına koptu. Çıt yok...

Helal olsun...

Dayak konusuna gelince dövdüğüne inanasım gelmiyor. Fakat Umut'un söylediği gibi tazminat için böyle bir yola başvuruyorsa birşeyleri de hakediyor demek ki..
      FxY

Yorum

• Çıkan haberlere üzüldüm,takımda bu tip olayları en haketmeyecek kişilerden biri Umut.
        Sıkıntılı döneminde yaşadığı olumsuzlukları asla sahaya yansıtmaması,
        eskisi gibi canla başla mücadele etmesi de onun profesyonelliğini bir kez daha kanıtladı.
        Bizim Umut gibi futbolculara ihtiyacımız var.Helal sana,umarım bu zor dönemi kısa zamanda atlatırsın.
        Yeterki ONUR'suz
        olmasın
        aŞk
        !

Yorum

• Ne olursa olsun Umut'u sevsek de sevmesek de şöyle bir durumda sahip çıkmamız gerekiyor diye düşünüyorum. İnsanlar Trabzonspor'a bel altı vurmak için zaten yer arıyor. Şahsen takımda hiç görmek istemediğim bir kaç futbolcu var. Onlar da böyle bir şey yaşasa onları da sahiplenme yolunu seçerdim.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Umutun bu seneki performansının düşük olma nedeninin aile içi olduğunu düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Komşularının, Umut Bulut'un futbolcu olduğunu öğrenince polise haber vermekten vazgeçtiğini belirttiği öğrenilen Esma Bulut'un, ''can güvenliği olmadığı için evine dönemediğini'' savunarak, eşi hakkında gerekli yasal işlemin yapılmasını istediği kaydedildi.
              Trabzon'da Umut'un futbolcu olduğundan bihaber insan olabilir mi. Neresi orası yahu. Monaco'mu.
              Yalan.
              Vursa bile aşırtma vurmuştur diyerek bitireyim.
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne olursa olsun Umut'u sevsek de sevmesek de şöyle bir durumda sahip çıkmamız gerekiyor diye düşünüyorum. İnsanlar Trabzonspor'a bel altı vurmak için zaten yer arıyor. Şahsen takımda hiç görmek istemediğim bir kaç futbolcu var. Onlar da böyle bir şey yaşasa onları da sahiplenme yolunu seçerdim.
                Kesinlikle....katılıyorum
                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• umut karısını dovuyor diye aslı ıspatlanmamıs bır habere herkes yorum yapıyor ama yattara yıllardır bunu yapıyor ama kımseden ses cıkmıyor ??? hayırdır torpıllı olanlarmı var takımda ???
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    umut karısını dovuyor diye aslı ıspatlanmamıs bır habere herkes yorum yapıyor ama yattara yıllardır bunu yapıyor ama kımseden ses cıkmıyor ??? hayırdır torpıllı olanlarmı var takımda ???
                    Yattara'nın yaptığını bu sayfada ispat etsene. Kaynaklarıyla bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yattara'nın yaptığını bu sayfada ispat etsene. Kaynaklarıyla bekliyorum.

bunu ıspatlamanın bir geregi varmı ??? adamı karısı ıle bırlıkte karakoldan cıkarken goruntuledıler kac kere ??? yattaranın nasıl bır futbolcu oldugunu anlamak ıcın bır seye ıhtıyac yok ama cıfte standardı gormek ıcın su forumdakı yorumnları okumak yeterlı 1 degil 5 degil 10 degil be ustadım karısı kac kere ulkesıne kactı yattaradan dayak yememek ıcın dıyorsunuzkı futbolcunun ozel hayatı bızı ılgılendırmez tabıkı ılgılendırır ama dedıkodusunu yapmak ıcın degıl cunkı evınde mutlu olmayan futbolcu sahada da performansı dusecektır ıster ıstemez ama bu durumu bılen bızler ona gore hareket etmelıyız yoksa umut oyle yapmıs bu boyle yapmıs demekle bıseyı cozemeyız benım bu yazım umutu elestırenlere ıstınaden yazıldı umutu elestırırken en on safda olan kısıler yattaranın sayfasında metıyeler duzdugu ıcın ozel hayatı en problemlı futbolcu yattaradır bunu colombiyada mahalle arasında top oynayan bır cocuga sor o bıle yattara sorunlu oyuncu der
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Yattara yıllardır bunu yapıyor diyerek hala devam ediyor gibi söylüyorsun. Hatan var.

Umut'un böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

Not: Umutçu veya Yattaracı değilim.

Yorum

• Trabzon basını bişey olsa da Umut'a saydırsak diye pusuya yatmışlardı bu haber da tam onlara göre.Umut'un eşiyle sorunları olduğunu ve bir boşanma davasında olduklarını yaklaşık olarak 6 aydan beri biliyoruz.Bu boşanma süreci içerisinde Umut eşiyle birlikte yaşamıyordu anladığım kadarıyla.Benim hiç ama hiç aklım almıyor zaten akıllı bir insan gidip de boşanma davasında bulunduğu eşini dövmez.Böyle birşey olması için adamı çıldırtmak lazımdır.Umut'ta da maşallah bence peygamber sabrı var.(taraftara karşı en ufak bir hareki olmadığı için)

Ben Umut'un böyle şey yaptığına kesinlikle inanmıyorum.Mahkeme artık gerekli kararı verir.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yattara yıllardır bunu yapıyor diyerek hala devam ediyor gibi söylüyorsun. Hatan var.

Umut'un böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.

Not: Umutçu veya Yattaracı değilim.

umuttakı dısıplının %5 i yattarada olsa alexi tekmeleyerek kovarlar bu ulkeden ? acaba dıyorum bu adamı kım sımartıyor ? bu sekılde sorumsuz hareket etmesıne kım musamma gosterıyor ? benım ıcın farketmez bu takımın formasını gıyen kım olursa olsun desteklerım ama bızlerınde artık bırseyın farkına varması lazım futbolcuyu oynatan taraftardır ve bız bu yetenegı oynatamıyorsak yanlıs bızdede var tayfun ıkı hatata yuhalanıyorsa bıze kac mac kaybettıren yattarayada tepkı gosterseydık sımdı sahada oynuyordu hemde turkıyenın en buyuk yıldızı olarak

umutun bu tarz seyler yapacagına bende anlam ve ıhtımal veremıyorum ama bız taraftarlar artık bunları degıl bu takımı nasıl ayaga kaldırırızı dusunmemız gerekırken boyle bos seylerle zaman kaybedıyoruz bence artık calısma zamanı sampıyonluk ıstıyorsak destek olmak zorundayız

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende inanmıyorum ama kadını da linc etmeye gerek yok :-) ben sana gecen sene demiştim esiyle problemi var diye. buyuk ihtimalle kadın siddetli gecimsizlik bahanesiyle tazminatı fazla almaya calısıyor.

umut bence o kadar karakteri bozuk biri değil. ben inanmıyorum
                              dugun resimlerine baktim; kadinda cok cingoz bi tip var. oyle kendini harcatacak bi kadina benzemiyor..
                              Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                umut karısını dovuyor diye aslı ıspatlanmamıs bır habere herkes yorum yapıyor ama yattara yıllardır bunu yapıyor ama kımseden ses cıkmıyor ??? hayırdır torpıllı olanlarmı var takımda ???
                                Dergimizde Yattara ve ailesiyle bir röpörtaj yapılmışdı okumanı tavsiye ederim..
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

Yükleniyor...
                                X