İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yapıp yapmaması zerre kadar umrumda olmaması lazım taraftarın zamanında yattarada neler yapmıştı ama o sıralar en iyi futbolunu oynuyordu o yüzden bizim için en önemlisi saha performansı olmalıdır özel hayatı kimseyi hiç bir şekilde ilgilendirmez gol kralı olsun,delirtmeyi bıraksın bizi yeter isterse 2 ayda bir yeni biriyle evlenip dövüp boşansın kimseyi ilgilendirmez isterse yapmadığı çapkınlık kalmasın farketmez o sadece futbolunu sahaya koyabilsin iyi oynayabilsin yeter millete ne özel hayatından kim ne karışır onun hayatı bu anlamış değilim bunun üzerine niye tartışılıyor bu kadar diyelim yapmış banane o futbolunu oynasın yeter bize özel hayatı onun bileceği iştir
Yorum
-
trabzon akçaabattan bir arkadaşım umut'u baya bir sefer akçaabattaki söğütlü camiinde görmüş,duaya kadar kalıyormuş filan.ben namaz kılan bir adamın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum.
dinsiz imansız milliyete inanmaktansa hem kendi oyuncum hemde efendi biradam olduğunu gözlemlediğim umut'uma inanırım
yani adam her hali duruşu ve şekli ile efendi bir adama benziyorşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Oyuncumuz Umut Bulut’un avukatı Ali Ozan Demir bugün medya organlarında yer alan haberler nedeniyle ilgili kurumlar birer tekzip yazısı gönderdi.
Demir, konu hakkındaki açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: “Müvekkilim Umut Bulut, belli bir süre ayrı yaşadığı eşinin eve dönmesini temin amacıyla Trabzon Aile Mahkemesi aracılığıyla EVE DÖN ihtarında bulunmuştur. 07.01.2010 tarihinde müvekkilimin eşi, babasıyla birlikte müvekkilin evine gelmişlerdir. Arkadaşıyla kahvaltı yapan müvekkil, eşini karşılamıştır. Esma Bulut kısa bir süre sonra, “hem babamı yolcu edeyim hem de binanın girişine bıraktığım çantamı alıp geleyim” diyerek evden çıkmış ve tekrar geri dönmemiştir. Bu hususa ilişkin olarak “tutanak” tutularak aynı gün mahkemeye beyanda bulunulmuştur. Müvekkilimin eşinin iddia ettiği olay, basını kullanarak mahkeme aşamasında kendisini haklı çıkarmak ve yüksek tazminat almak amacıyla yapmış olduğu bir tertipten ibarettir. Yukarıda belirtmiş olduğumuz nedenlerle, haberin içeriği gerçekleri yansıtmamaktadır. Gerçek dışı haber nedeniyle müvekkilim manevi olarak zarara uğramıştır. İlgililer hakkında her türlü hukuki yollara başvurulacağını beyanla, tekzibimizin yayınlanmasını vekil edenim adına saygılarımla arz ederim.”
kaynak:resmi steEngin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.
Yorum
-
Yuvasini Kurtarmaya calisan bir Insana bu yapilirmi be. Ne kadar Vicdansizliktir bu?
Eger Eside bu kirli oyunlarin icinde ise, onada Yaziklar olsun!
Ben Umutun gercekten o isi yaptigina inanmiyorum!Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapıp yapmaması zerre kadar umrumda olmaması lazım taraftarın zamanında yattarada neler yapmıştı ama o sıralar en iyi futbolunu oynuyordu o yüzden bizim için en önemlisi saha performansı olmalıdır özel hayatı kimseyi hiç bir şekilde ilgilendirmez gol kralı olsun,delirtmeyi bıraksın bizi yeter isterse 2 ayda bir yeni biriyle evlenip dövüp boşansın kimseyi ilgilendirmez isterse yapmadığı çapkınlık kalmasın farketmez o sadece futbolunu sahaya koyabilsin iyi oynayabilsin yeter millete ne özel hayatından kim ne karışır onun hayatı bu anlamış değilim bunun üzerine niye tartışılıyor bu kadar diyelim yapmış banane o futbolunu oynasın yeter bize özel hayatı onun bileceği iştirBİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarısını döven bir herifin Trabzonspor'da oynamasını istemem. Öte yandan, şahsen tanıdığım Umut Bulut çok beyefendi birisidir ve karısını dövecek adam değildir. Bu habere inanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon akçaabattan bir arkadaşım umut'u baya bir sefer akçaabattaki söğütlü camiinde görmüş,duaya kadar kalıyormuş filan.ben namaz kılan bir adamın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum.
dinsiz imansız milliyete inanmaktansa hem kendi oyuncum hemde efendi biradam olduğunu gözlemlediğim umut'uma inanırım
yani adam her hali duruşu ve şekli ile efendi bir adama benziyor
bu kişi ya da başka bişey olsun. herkesin dini imanı kendine. bize yakışmaz birine dinsiz imansız demek. az dikkatli olalım arkadaşım."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
İlk olarak 61srht61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşey güzel de...
bu kişi ya da başka bişey olsun. herkesin dini imanı kendine. bize yakışmaz birine dinsiz imansız demek. az dikkatli olalım arkadaşım.
umut 3 gol atıyor
bir anda üzerindeki baskı azalıyor
ben ertesi sabah açıyorum interneti ilk haber flaş flaş flaş umut bulut falanca filanca
hemen zıplayıp duruyorlar vallaha
deli oldum haberi görünceşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
Yorum